Scudo Sports

Sizce yapabilir miyim?

@Ozan k. hocam ben küçüklüğümden beri sürekli sporla büyüdüm sürekli koşu, antrenman vs. hiç kramp ağrısı çekmedim nerdeyse... Ama olur ki yolda başıma gelirse bir çaresine bakılır elbet, dediğiniz gibi yola tek başına çıkılmaz tabi şuanda da arkadaş arıyorum fakat pek bulacağımı düşünmüyorum :)

Scudo
Yanına kendini serserilerden korumak için biber gazı falanda al hatta selenin altına çakı falan sakla bence ne olacağı hiç belli değil 3-5 kişi dolaşıp kendini bir şey sanan birsürü kişi var dikkatli olmak lazım onlara hoşt de giderler zaten, iyi turlar...

Ortalık yanıyor. Bence birkaç ay sonra gerçekleştir bu turu :)

• Beğen
Tepkiler: berkex
Evet abilerim ablalarım kardeşlerim inşallah uzun zaman önce planladığım tura yarın sabah saat 05.00 itibari ile başlayacağım... Okuldan dolayı biraz ileri tarihe ertelemiştim bayrak tatiliyle birlikte son kaçamağımı yapacağım bisikletimle :D Yarın inşallah yine burdan bilgilendirme yapmayı düşünüyorum, buraya niye yazdım bende bilmiyorum ama kalsın buralarda işte, teşekkürler iyi forumlar :harika:

Allah yolunu açık etsin, ama yaşından dolayı ben de gitmemene taraftarım.

• Beğen
Bir abi hesap yapmış. 17km ortalama ile 10 saat gitmeniz gerekiyor. Daha yavaş giderseniz süre artacak. Mantıken ters orantı. Az buz değil zor ama yapılmaz da değil.

• Beğen
Merhaba.
Güzergahını ve rüzgarın durumunu bilmiyorum. Rampalar ve rüzgar yıldırıcı olabiliyor. Eğer sabah çıkıp akşam varmayı düşünüyorsan; çok sıkılacaksın. Özellikle avatarındaki bisikletle çıkacağını düşündüğümüzde... İlk 100 KM. her sıkıntıyla yüzleşebilirsin de; sonrası pisikolojin iyice düşecek. Arada akrabalarında mola verip dinlenip, yola ertesi gün devam edersen çok iyi olur.
Umarım sorunsuz geçer.

• Beğen
Tamamen destekliyorum. Verebileceğim pek fazla tavsiye olmasa da. Kendini yormamanı öneririm.

antrenmalıysan ve kitli pedal varsa gidilir, bu ikisi yoksa biraz zor geçer, allah yolunu açık etsin

• Beğen
Dostum ben genelde 2 günde bir 80 km yardırıyorum bi bitkinlik oluyor ama alıştıkça iyi yarın mesela 100 km planım samsun - fatsa yapıcam kısmetse. Yapabilirsin . Yapmalısın . Yolun açık olsun

• Beğen
Türkiye'de sürücüler deli gibi araç kullanıyorlar ve asla kurallara uymuyorlar. Sana tavsiyem; git ama çok dikkat et! Kesinlikle de ailenin onayını almadan yola çıkma.

• Beğen
Çorum'da yenen İskender ve Kıymalı pidenin yerini başka yerdekiler tutmaz. Başarılar dilerim, inanmak başarmanın yarısıdır....

Naptın ? nerelerdesin ? bi yaz da buraya vardığını bilelim :) umarım sorunsuz geçmiştir

Berke kardeş ne durumdasın.Bizde pazartesi iki bisikletli sungurluya geliyoruz.

Dün sabah 08.30 gibi kaza geçirdim, Kayaş-Ortaköy çıkışında. Emniyet seridinden çok az eğimli bir bayırı çıkarken arkadan araba emniyet seridine giriyor ve bana çarpıyor... Sele yüksek olduğu için arabanın altına girmiyorum, arabanın ön camından sekip yere düşüyorum. Kaskım, eldivenim olduğu için başım ve elimde bir sıkıntı çıkmıyor Allahtan. Yaralarıma bakıyorum yaklaşık altı yerimde kanama var. Ciddi kanama olan yeri temizleyip üstüne bastırıyorum ve aklıma ilk geldiği gibi kazayı fotoğraflıyorum oturduğum yerden. 20150918_074548.jpg 20150918_074610.jpg
Ve sonra ambulans ve polis geliyor hastaneye kaldırılıyorum. Hacettepe'ye gidiyoruz ve orda da ayrı bir eziyet çekip 25 saat sonra eve dönüyorum..
Şuan sol diz, sağ diz, sağ ayak bileği, kalça, sağ dirsek ve sol omuzda büyük yaralar/sıyrıklar var. Sağ dirseğe de üç dikiş. Ayrıca sağ bacak kasımda şişik var, kas kanaması olma ihtimaline karşın gözetim altında kaldım o kadar saat, şükür ki şuan hayatta ve evdeyim...

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Tutuş
Geri