Scudo Sports

Sivas

dün sıcak çermiğe gittik geldik sabah 8 de çıkmıştık çok rahat oldu yine o şekilde gidebiliriz

Scudo
perşembe soğuk çermik yapıyoruz.kafamızı suya sokup akşama kadar yatacaz serinlekte de döneriz :D

onur oğuzlar sabah yola çıkmışlar biz de. burdakiler toplanıp soğuk çermiğe gitsin beraber dönülür diyorlar(benim işim var gelemem ama yanına birilerini bulurum)

biz de gidemedik oğuzlar yalnız kaldı anlaşılan

Bayrak Tepe'ye cesaret edebilsen daha heyecanlı olacaktı :D

@FURKAN YAVUZ

Boşver yav Bayrak tepeyi:D . Alper abi gille birlikte çıkarız daha güzel olur.Alırız ekmeği çıkarız bayrak tepeye:) .Dün polislerle uğraşacak kadar keyifli değildim ;)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
Arkadaslar Sivas'tan bir bisiklet alacak arkadaşım var.

Bisikletçi var mıdır Sivas'ta ? Kaliteli bir şey alacak.

STM (Sivas Ticaret Merkezi) olabilir. Onurcan arkadaşımız Alikut'u oradan almıştı. En çok bisiklet onlarda. Bu sene Trek de getirdi ama biraz alt seviyeydi. Yakınlarında küçük dükkan olmalarına rağmen Bianchi (troy gibi) veya salcano (ng255 gibi) nun iyi denebilecek bisikletlerini bulunduran Alcalı Ticaret, Güven Ticaret ve Durular Ticaret gezilebicek yerler. Arkadaşınız bizlerden biriyle irtibata geçerse memnnuniyetle yardımcı oluruz. Telefon numarası vb iletişim araçları için özelden ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@onurcan tokuş

Gezi deme kardeşim :D o kadar yol yap hava kararmadan eve yetişeceğim de 11 köpeği arkada bırak rüzgara karşı yokuş çık şehre gelince iç lastik yarılsın :) olacak iş mi yaa...

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
@FURKAN YAVUZ

Furkan aksilik sende aslında:p Köpeklerin yanından geçiyorum hayvancağızlar hiç bişey demiyor ama ne hikmetse seni görünce beni de kovalamaya başlıyorlar:D Yaptığımız gezi tam fiyaskoydu.Neyse bu gün ben okuldan gelince haberdar ederim ;)

• Beğen
@onurcan tokuş

Kardeşim dur öyle deme benim de köpek konusundaki etkim dikkatimi çekiyor. Kendimden korkmaya başladım Askeriyenin önünden geçemez oldum :) Hafif diye ince lastik almanın bir zararını daha gördük işte :D

@FURKAN YAVUZ

Furkanım artık bayramda bir gezi patlatırız.Şimdiden özledim yaptığımız akşam turlarını:eek: Bir manzara keyfimiz vardı o da yavru köpek yüzünden bozuldu.Düşündükçe gülesim geliyor.Amoeba omuzlarımda,ben dimdik toprak yoldan kayarak çıkıyorum.Vay be:) Bu ara da ince lastik dediğin hafif miydi:rolleyes:

• Beğen
Geri