Scudo Sports

Sivas

Hoş geldin Serkan ağabey. Tavsiye istiyorsan ne tür bir bisiklet istediğini yazarsan anında desteğe başlarız. :) İyi forumlar, iyi akşamlar...

• Beğen
Tepkiler: Serkan KURAL
Scudo
Teşekkür ederim arkadaşlar, bisiklet konusunda elbette tavsiyelerinize ihtiyacım olacak ilgili konuda yardımlarınızı bekleyeceğim :)
tekrar teşekkürler...

@Kadirtanrıkulu

Nisan ayının ilk haftası başlıyor turlar. Bir kaç kişi bu gün tura çıkalım dedik.Yarı yoldan döndük.Soğuk hava engel oluyor bu aralar. Nisan'da görüşmek üzere hoşçakalın

@Serkan KURAL

Tabiki neden olmasın:) 10 Mart Perşembe günü 19.30'da Kongre müzesi önün de Perşembe Akşamı turlarını başlatıyoruz. Umarım gelirsin. Tanışmış oluruz

• Beğen
Tepkiler: Serkan KURAL
Söylemeyi unuttuğum bir konu var hocam, ben ilçesindeyim ama yaza doğru bu aktiviteleriniz devam ederse mutlaka katılmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
@Serkan KURAL

Sezonu bu gün açtık.Artık her hafta sonu turlar düzenleyeceğiz.İlçeleri de geziyoruz her yıl.Hangi ilçe de ikamet ediyorsunuz? Umarım buluşur tanışırız bir gün.Görüşmek üzere.Her zaman bekleriz Sivaslı Pedallar tayfasına;)

@mahmut güldeş

Sen Denizli'ye git gel,şu Trek'i tamamen bitirelim.Sonra nereye istiyorsan gideriz abi :p

neyse beyler geri döndüm forumlara,artık bisikletle yavaş yavaş ısınma turlarına başlayalım demi,yaz da geliyor,buluşma ayarlansın da buluşalım gezelim tozalım beyler,pederden sıcak çermikte ki villanın anahtarını da aldım,mekanımız da var oralarda gidiş dönüş yaparız artık :D hadi bakiyim 05325143476 dan ulaşın yer zaman ayarlıyalım buluşmak için şöyle kalabalık bir sezon açılışı yapalım,bu arada bisikleti çermikten getirtip te iyi bi bakım yaptırmam lazım,iyi bir bisikletçi bilenininz varsa yazsın buraya yada arayıp söylesin yahu:D

geldim uzun aralardan sonra bende katılıorum aranıza artık:D uzun zamandır kullanmadım ama alıştırıcaz kendimizi artık:D

@no_name

Hoşgeldiniz :) Uzun zamandır kullanmadığınızı belirtmişsiniz. Antrenman amaçlı yüksek tempolu turlara değil de daha çok etrafı seyredip doğanın tadına varmak için düzenlediğimiz turlarımıza bekleriz. Görüşmek üzere

@CemOrhon

Abi sonunda üye oldun :D Keşke ilk mesajını kendini forum ailesine tanıtma amaçlı yazsaydın:p

istanbulda yaşayan bir sivaslı olarak gezilerinizi bekliyorum.resimler le birlikte gezilerinizi yayınlarsanız hem sıla hasretimizi gidermiş oluruz.15 günlük iznimde yazın sivasa gelmeyi planlıyorum.ben zara ilçesindenim.benım bu seneki en büyük hedefim zaradan sivasa bisikletle gelmek..sivasa geldiğimde sizlerlede tanışmak isterim

Kusura bakmayın dersler ve yoğun çalışma ortamından dolayı Foruma giremiyorum. Bisikletim hala Sivas'ta. dolayısıyla turlarımıza katılabilmek için sık sık Sivas'a gitmeye çalışıyorum.

Hep farklı şehir veya ülkelere giden bisikletçi dostlarımızı merakla izledik. Ama en yakınımıza aslında çok uzak olduğumuzu farkettim.

Geniş çaplı bir gezi hayalim var. Malumunuz memleketim bir çok doğa ve tarihi güzelliklere sahip. Merkezden grubumuzla çıkıp sırayla tüm ilçeleri gezmeyi düşünüyorum. Her gün 1 ilçede bir başka bisiklet sever eşliğinde fotoğraflarla en az 3 haftalık bir gezi hedefliyorum. Şu sıralar ilçelerden bana yardımcı olabilecek kişi ve kurumlar aramaktayım. Kimsenin bilmediği herkesin duyamayacağı, göremeyeceği yerleri keşfetmek ve buraları ölümsüz bir anı haline getirmek istiyorum. Bu sayede Sivas'ın tanıtımına bir nebze olsun benim de katkım olur inşallah.

Bu tur hayalini gerçeğe dönüştürmek için dostlara ve fikirlere ihtiyacım var.

Sevgiler, saygılar . . .

@ilyas yiğit

Memlekete ne zaman uğrayacaksınız? Sıla hasretini beraber giderelim ;) Dostların yardımıyla Sivas' ta kalabalık bir grubumuz oluştu. Gelirseniz en iyi şekilde ağırlar ve gezdiririz.

selamlar,

1 eylül'e kadar haftada 3 gün sivas'ta çalışıyor olacağım. amma lakin ki bisikletim ankara'da. sivas'ta şöyle ara ara bisiklet kiralanabilecek bir yer var m'ola? birkaç bisikletçi gördüm ama buradan bir sorayım dedim şehir merkezinde olmadığım için.

Geri