Scudo Sports

Sivas

@onurcan tokuş

Lastiği hafif diye almamıştım ama sizdeki teraziye göre diğerinden hafif çıkmıştı. Bakalım bayramda hava nasıl olacak. Umuyorum geçen seneki gibi yılın ilk karını sivastan 20 km uzakta görmeyiz :D

Bak şimdiden tembih ediyorum yağmuru görünce "bundan daha beter ne olabilir ki" demeyelim çünkü en beterini gördük :D

Scudo
İnşaallah dediğin gibi olur Furkanım. Yılın ilk kar yağışını hiç unutamıyorum:D .Bu arada P.A.B. Sivas grubuna facebook'dan üye olursan İstanbul'dan bizleri takip edebilirsin:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
10 Kasım ve sonrasına tur düzenleyin arkadaşlar. sivasta 18 gün kalacağım mutlaka çıkarım tura

Tamam furkan hele bir gelde:D .Artık uzun turlara çıkmıyoruz.Hafta sonları sadece MTB.Perşembe akşamları tura gidiyoruz...

• Beğen
kardeş hele sen bi gel.burda güzel bi bike grubumuz var.35-40kmlik turlarımız ve mtb yaptığımı güzel mekanlarımız var.gelirsen haber eyle tanışalım.

• Beğen
kardeş bi sivaslı olarak vede sürekli bisiklet üstünde dolaşan düzenli turlar düzenleyen biri olarak düşüncene katılmıyorum.sivaslılar bisikletçileri sever ve ilgi duyar.aval aval bakmaları taciz değil daha alışamadıklarından.

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
Merhaba dostlar...

Ben Furkan Yavuz.
Bisiklet Forum Ailesinde Sivas temsilcilik görevi bana verildi. Öncelikle herkese teşekkür ederim.

1991 doğumluyum. Profesyonel anlamda 3 yıldır bisiklet kullanıyorum. Sivas merkezde, ilçelere ve çevre illere turlarımız periyodik olarak devam etmekte. Sivas'ta her geçen gün artmakta olan bisiklet severlerle bu çatı altında daimi buluşmak dileğiyle...

Saygılar Selamlar . . .

tel: 533 925 46 64

Hayırlı olsun bu arada istanbula felan geri dönersen buradada yanlız degilsin darıcadayım her daim katılabilirim.

Saygılar.

• Beğen
Herkese teşekkür ederim. geçen cumartesi (6 Kasım) benim önderliğimde Yıldız Teknik'ten arkadaşlarla Büyükada turu yaptık. Aya Yorgi Kilisesi'ne çıktık. 11 Kasım'da Perşembe Akşamı turuna Sivas'tan katılacağım.

Sivas'lı bisikletçiler de uygun görürse Bayramın 4. günü minimum 120 kilometrelik yüksek tempolu tur hedefim var. Yorumlarınızı şimdiden bekliyorum. Sevgiler saygılar...

Bugün Perşembe Akşamı Bisikletçileriyle güzel bir akşam geçirdik. Günün en güzel yanı Çağatay Avşar için düzenlenen imza kampanyasına destekçi aramaktı.
sık sık sprintlerin görüldüğü turda Onurcan kardeşime buradan teşekkür ediyorum. Kendisi aydınlatma konusunda hayli yardımcı oldu.
Sevgiler Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
@FURKAN YAVUZ

Sağolasın Furkanım.Artık sana da far ayarlamanın zamanı geldi diye düşünüyorum.Yarın görüşürüz;)

• Beğen
Benim farımın nesi var arkadaş ne güzel her çukurda sellektör yapıyor :)

Madem yarına program yapıyoruz şimdi duyuralım.
Gelenlerden alınan talepler doğrultusunda saat ve güzergah belirleyelim. Bence 11:00-16:00 arası hava için uygun. 70 km yeter derseniz sıcak çermik olabilir.
Yol ve saat önerileri için buradan haberleşebiliriz.

bu forumda facebook gibi bi bildirim uygulaması yokmu yaw. yazdığım konuları takip etmemi saglayacak. 5 ay önce yazılmış birşeyi yeni görüyorum. sanırım ben çok acemiyim :)

Öncelikle tüm saygıdeğer forum üyelerine ve bisiklet sporuna gönül vermiş tüm arkadaşlara merhaba diyorum.
İsmim Serkan, 27 yaşındayım, Sivasta (ilçesinde) ikamet ediyorum.Tam bir bisiklet sevdalısı olmama rağmen, bazı nedenlerden ötürü yaklaşık 4 senedir pedala basmadım.Ancak şuan taşlar yerine oturdu çok şükür ve eski günlerime dönme kararı aldım.Sizlerinde sayesinde inşallah bu spora yeniden dönüş yapacağım.Tabi öncelikle uygun bir bisiklet almam gerekiyor zira eski bisikletim (Slalom marka alman malı bir yarış bisikletiydi) artık pek güven vermiyor.
Bu kadar profesyonel bir platform oluşmasında emeği geçen tüm yönetici ve forum üyelerine teşekkürü borç bilirim.

Saygılar...

Geri