Scudo Sports

Sivas

s.a arkadaslar. ben Faruk. aranıza yeni katıldım. hatta tanıyanlar var beni. sina nın da katkılarıyla gurubunuza katıldım. 8 mayıs 2010 da da ilk gezime katıldım. gerçekten sivas'ta böyle bir gurup olduğuna şaşırdım. çünki sivas coğrafi bakımdan pek de yol sürücülerine uygun değil. ben YOL'cu yum :D 1 city bike, 1 racing bike , 1 de yol bisikletim var. iniş ya da arazi turları hariç her türlü turda ben de varım inşallah

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Scudo
arkadaslar bu arada facebookta SİVASLI PEDALLAR adı altında gurubumuz açılmıştır. video ve resimlerinizin paylaşılması için daha kolay bir yol. ayrıca katılım da fazla olacaktır. link koyamadım arama motorundan 'Sivaslı Pedallar' ile ulaşınız

Aramıza hoşgeldin Faruk.Artık pazar günleri geziler'de buluşuruz.Emin ol en az piknik kadar zevkli geçiyor;) .Facebook'tan gruba üye olacağım.Beni avatarıma bakarsan hatırlarsın:rolleyes: Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Faruk TURKER
@onurcan tokuş

hatırladım kardesim. inşallah bu yaz benim için diğe yazlardan farklı olacak. gerçekten çok mutluyum böyle bir guruba katıldığım için:in: . herkese teşekkürler

@sadık ahmet köse

Oh oh güzel biz de gidecek yer arıyorduk :) sızır Sivas'a kaç kilometre?

• Beğen
hoşgeldin faruk.çok fazla heyecanlanma çünkü zamanla çok daha iyi hale geleceğiz sen bizi o zaman gör ;)

• Beğen
Furkan,Gemerek ilçesi il merkezine 115 km uzaklıkta:D Sızır'da gemerek'e 1 km uzaklıkta olduğuna göre gerisini sen düşün:) .Sızır'a gidersek sızır şelalesini görmeden dönmek olmaz zaten.İleri bir tarihte düşünürüz artık ;)

• Beğen
Aslında yolculuk keyifli olur. Bisikletlerle gidilir ya kamp yapılır ya da minibüsle dönülür. Ben her türlü varım yani:D

ziyaeddinim sen ne zamana kadar Sivastasın.Ben 15i gibi geliyorum bu hafta

Oğuz bu haftayla beraber 3 hafta daha Sivastayım.

Geldim hacı artık Sivastayım ;)

@OzzYMKL
sidilerin elimde bence beni bulmaya calisma.ben seni bulurum

@hakan58

:in: hakan kardeşim bende aslen sivaslıyım ama nüfusum agrı kayıtlı eşim sivaslı ben her yaz veya yılda 1 veya 2 kere giderim bu yaz ramazan ayında oradayım inşallah görüşürüz

bizim tayfa yarış öncesi antrenman yaparken fotoğraf çekinin buraya atın ki uzak kalmıyım ben de turlardan :)

Arkadaslar yarış ne oldu bı bahsedin merak ettim

onurcan, oğuz, sina merak ettim naptınız yarışta

sevgili arkadaşlar facebook "sivaslı pedallar" grubumuz açılmıştır herkesi davet ediyoruz. ayrıca tur için sivasa yolu düşen arkadaşlar bize ulaşmanız bu şekilde daha da kolay olacak.

iletişim bilgisi isteyene mail ile ulaşabiliriz
saygılar selamlar...

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
Geri