Scudo Sports

Şişli

Şişli caminin önünde buluşalım saat 12 gibi sonra yol bizi nereye götürüse; size özelden mesaj attım telefon numarası...

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Scudo
Hafta içi akşamları kısa turlar yapıyorum ben de Beşiktaş başlangıçlı, uygun olduğunuz zamanlarda bende katılabilirim size..

ben sürekli akşamları levent taksim yeni yapılan tünel den Beşiktaş ve ordan allah ne verdiyse sarıyere kadar gidiyorum sahil yolu keyifli sadece bebek etiler ve ortakoyde sıkıntı oluyor oralarda dikkat et valeler çok tehlikeli oluyor :) ve dolma bahçenin orada genelde yol kenarlarındaki asfaltlar bir kütle oluşturmuş yükseklik var zaten o yoldan giderken anlayacaksın dikkat et onun haricinde sahil sakin hee birde Emirgan İstinye tarafı tıkalı oluyor ama rahat gidiliyor.. işin kotu yanı rüzgar cok oluyor heleki bu zamanlar daha çok olmaya başladı rüzgarda fazla hızlı gitmeye çalışma çabaların boşa gider 2 3 kat daha fazla yorulursun.. bilgine

Mecidiyeköy-levent- maslak- sarıyer- sahil ve beşiştaştan şişliye dönüş. Genelde kullandığım rota bu şekilde. Mesafe olarak uzun ancak düz ve ekseri yokuş aşağı ağırlıklı , dönüşte tek yokuş yukarı olan yer ya valide çeşme ( 150 metre kadar ), ya da inönü stadyumu çıkışı ( 200 metre kadar )

Veya taksim - tarlabaşından balat sahili ve geriye dönüş yapılabilinir. Yanlız bu istikamette çoğu rögar kapağı enlemesine lastiğinizin içine düşeceği şekilde konulmuş buna dikkat etmek lazım.

@Cömert

Üstad hastayım şu bilgine, benim de devamlı geçtiğim rotaları yazmışsın ince tekerler dikkat etmeli bu rotalarda. :)
Ama gayet güzel kondisyon çalışması yapılacak yerlerden birisi ayrıca zevk verici turda oluyor bu rota üzerinden.

aynı rotayı kullanan 4 kişi varız şurada saat belirleyip birlikte çıksak ya

Banada lazım yol arkadaşı. Murat arkadaşımızla buluşacaktık ama bir türlü fırsat olmadı. Aynen bir saat belirleyelim biraz turlayalım :)

Murat hocam Çarşamba gününe kadar şehir dışında olacağım, geldiğimde haberleşelim ben İstanbul'da olduğum her akşam çıkıyorum...

@Murat Ozgul

murat bey konuyu tekrar baştan okuyayım dedim yorumunuza rastladım. yeni salcano xrs 030 sram apex e geçtim yollar bana dar gelmeye başladı desem yeridir :) hatta sabah alıştırma olsn diye taksime gittim geldim bana mısın demiyor makina :D çarşamba günü bayram nedeniyle işe başlayacağım. işten akşam 7 gibi çıkacağım 8 gibi evde olur yemek yer 10 gibi çıkar 1 2 saat turlarım diye düşünüyorum. size de uyarsa kararlaştırdğımız turu yapalım. yagmur yagacak dıyordu o gün havada bozuktu ne hıkmetse ıptal edelım dedım ettık hava açtı cok mahcup oldum sızede kusura bakmayın

Düzenleme: Abilerim ve kardeşlerim bu topic i ara ara yazarak yukarı kaldırırsanız daha çok pedal arkadaşı bulma şansımız olur demek istiyorum

@murataslan

Yok yaw ne mahçubiyeti hava için yapacak birşeyimiz yok. Size telefon numaramı göndermiştim özelden. Siz uygun olduğunuzda mesaj çekin çıkalım. Ama şimdi siz yeni makineyi almışsınız hayırlı olsunda beni bir korku saldı yolda size yetişebilir miyim :)

@Murat Ozgul

teşekkür ederim:) ben kontrol edemiyorum hızımı o yüzden önden siz gider tempoyu belirlerseniz sorun olmaz :) salı günü dersim erken bitiyor. eğer müsait olursanız salı yapalım yagmurda görünmüyor. sıcaklık 18 derede sıkı giyinmek lazım ama

Salı günü tur yapılacaksa katılmak isterim.

@murataslan

Olur valla. Siz saati belirleyin ona göre çıkalım.

@mertceo

Buyur bekleriz.

Çok hızlı tempolu olmayacaksa rotayı pmleyin uyarsa katılmak isterim saati de belirten pm atın üstad

@mertceo

Çok hızlı tempolu bir turu bende kaldıramam şunun şurasında daha kaç aylık bisikletçiyiz :)

@Murat Ozgul

Saat kaç gibi düşünüyorsunuz rota neresi?
Ben şişli tarafında değilim ama her Allah'ın günü şişlideyim iş yerim orada olduğu için.
Tabi ki bisikletsiz ama bisikletle oraya mı geleyim yoksa rota nereden geçecek bana yakın yerde buluşabiliriz?
İletişim adresinizi de gönderin ki sonradan geç kalma falan durumu olmasın.

rota belli değil, normalde sahilde gitmek isterdim ama rüzgar olucak oda baya bir yavaşlatıcak. alternatif olarak nereye gidebiliriz bende pek bilmiyorum. genelde allaha emanet cıkıyorum :)

@murataslan

Bizim devamlı olarak sürdüğümüz yaz ayları rotamız var.

Karaköy, kabataş, beşiktaş, ortaköy, emirgan, istinye, sarıyer.
Gidiş geliş. Eve dönüşle birlikte yaz aylarında haftada 1 veya 2 gün 100'er km yapıyoruz. :)

Kışın ise rotamız şöyle;

Karaköy, eminönü, sirkeci, sultanahmet meydanı, sultanahmet sahil, gülhane parkı, gülhane parkını 3-4 tur veya daha fazla gez gez dinlenme falan.

Yazın turlarımızda 20-25 kişi,
Kış turlarımızda ise 3-5-10 kişi arasında değişiyor. :)

Grubumda yazdım katılım olur mu bilemiyorum hafta içine ama eğer bu rotaları tekrarlamak isterseniz veya farklı rotalar mevcutsa sürebiliriz ancak katılımım rota, saat bilgisine dayalı olacaktır.

Salı günü her türlü boştayım sabah akşam istediğiniz zaman katılabilirim.

Geri