Scudo Sports

Şişli

@mertceo

Ters kalır tabii :)

İsterseniz bayramda bu turu yapalım Mahirde bayramda katılacakmış. Sanırım bu turu yapmak isteyen herkes bayramda istanbulda?

Scudo
@Murat Ozgul

Biz devamlı tur yapıyoruz zaten 25-30 kişilik tur organizatörüyüm ama siz yapmak isterseniz bilemiyorum benim işlerim ve yoğunluğumdan dolayı boş vakitlerim de devamlı çıkıyorum.

Ben bugün çıkacağım böyle havaları kolay kolay bulamayız zaten siz bayramda çıkacaksanız sorun yok üstad.
Ben hazırlanıp çıkma düşüncesindeyim.

@mertceo

O zaman 4 gibi karaköyde buluşalım size de uyarsa?

@Murat Ozgul

15:30 yapalım şunu :)
cep telefon numaranızı özelden gönderin.

@mertceo

Şimdi gönderdim ben şimdi çıkıyorum yola görüşmek üzere siz arayın beni 15:30 da...

Tamamdır yolda ararım bende çıkıyorum şimdi karaköyde görüşmek üzere.

Mert ile turumuzu gerçekleştirtik. Güzel bir tur oldu. Sağol Mert.

Bayramda artık yeni bir tur yaparız istanbulda boş olacak hadi hayırlısı.

Güzel bir tur oldu.

(link)

videomuz biraz kötü ama olsun telefonla çektiğim için. :)

@Murat Ozgul
ya abi işe carsaba baslıcaktım pazartesı oldu. işten yenı cıktım ıstersen hemen bı tur daha yapabılırız :) iyice kolpacı oldum gözünüzde haklı olarak sürekli ekiyor gibi duruyorum ama benden kaynaklı degıl. hatta dun aksam 22.30 gibi tek başıma turladım biraz ama baya hızlı bir tur oldu nefes nefese kaldım diyebilirim :)

murat hocam gelseydin keşke gene fena gün geçirmedik muhabbet ettik gezdik dolaştık iyiydi yani.
bizim yaptığımız büyük organizasyonlara da katılım gösterecektin oda yalan olmuştu genelde bu tarz şeyler oluyor senin için bence gelemeyebilirim ama adımı yazın gibisinden söyleyebilirsin ki ilerde sıkıntı olmasın aynen dediğin gibi gözlerde sürekli ekiyor gözüküyorsun çünkü. :)

iyi pedallamalar size ben katılamayacağım akşama bugün yeterince pedalladım. :)

@mertceo
ya işe çarşamba başlıcaktim telefon geldi böyle böyle iyi öyle olsun dedim. forumada giremedim ben herkes çalışıyor sanıyorum. iş çıkışına denk getiririm dedim de zaten öğlen yapmışsınız. akşamada murat abiyle konuştum biraz yorgunluk varmış. yarın akşam iş çıkışında trafikten el ayak çekilince gidicz bir terslik cıkmazsa. bende birazdan cıkıcam biraz sürücem katılmak isteyen varsa bulusalım :)

Gruptan 1-2 arkadaş çıkmak istiyor yarın (link)

iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul'dayım sonunda, var mı bir planınız?

Yarın bir tur yapalım diyorum ben. Yarın havada güzel olacak.

akşamcı varsa beraber turlayabiliriz trafikteki yoğunluk bittikten sonra saat 21.30 sonrası

Murat ile bu akşam güzel bir tur yaptık. Sağol Murat..

Murat ön tekerin göbeğine ne deniyor diye sormuştun ya? Oralara "Hub" deniyor. Youtubeda "how to adjust front yada rear hub" dersen nasıl ayarlanacağını bulursun.

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Şifayı kaptım ben. :)
Sesim gitti, öksürüyorum, hapşuruyorum. :)

Bisiklete bugün seger dadat korna taktım salyangoz. İlk turda beni takip ederseniz önünüzü gayet iyi açarım zaten Murat hocam bilir frene bastığım zaman çıkan sesle yayalar nasıl kaçtığını şaşırıyor. :)

Şimdi dadat korna ile bastığımda 10km ötedeki adam kaçacak emin olun. :p

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Akşam 21:00 - 21:30 sonrası çıkmayı düşünen var mı aranızda?

Geri