Scudo Sports

Şişli

@huseyin.gundogdu

Hüseyin gel avrupa yakasına biraz turlayalım ne dersin kabataş yada karaköy yada eminönünden ben seni karşılarım. :)

Scudo
Rota iyi aslında dolmabahçede buluşalım o zaman nedersiniz? Sarıyer tarafını kastetmedim ben bir kez o rotayı yaptım bana çok fazla geldi valla :)

@Murat Ozgul

Yaz rotasını bu aralar yapamayız zor olur yani. Oralar tehlikeli zaten trafiğin akış olduğu yer. Yağmur suyuyla birlikte arabanın lastiğinden su direk ağzımızda ve üstümüzde. Ayrıca kaygan zemin olma ihtimali çok fazla. Araç trafiğine de işin içine katarsak çok zor olur.

Kış rotasını tercih etmek isterseniz sorunsuz yollardan gidebiliyoruz.

@mertceo

Saati sizler belirleyin ben şu sıralar çalışmadığım için her saat bana uygun!

Sali carsamba hala sehir disindayim ama cuma aksamdan sehir bosalmaya baslar malum bayram tatili 9 gün.. bayramda istanbul daysaniz cok keyifli turlar çıkarabiliriz....

Bayramda da burdayım. O zamanda yaparız bir tur.

Saat 3'den sonra yapalım turu isterseniz 7-8 e kadar süren kısa bir turumuz olur. Nasıl olur?

Ulaşım gösterirseniz sevinirim. Ben sizler için katılım göstereceğim.

(link)
(link)
(link)

esen kalınız.

Yok yaw yapıyoruz bugun. Ben geliyorum en azından. Şimdi tam bir saat belirleyelim ben dolmabahçeye geleyim. PM den de telefon numarası göndereyim.

Turlama yapacağımız rota yaz rotasımı diyorsunuz hocam siz bilirsiniz. :)
Kış rotası daha iyi aslında. 2 kişimiyiz şuan? 4-5 dik hani. :)

@mertceo

Yok yaw kış rotasını yapacağız. Ben kurtuluşta oturduğum için dolmabahçeye çıkarım buradan... Ben sizi beşiktaşta ikamet ediyorsunuz diye hatrlıyorumda o yüzden sizin de yolunuzun üstü diye dolmabahçede buluşalım dedim. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?

@Murat Ozgul

Beyoğlu. Direk şişhane rampasından karaköye ineceğim. :)

@mertceo

Ok o zaman karaköyde buluşuyoruz. Saat kaçta çıkalım o zaman?

@Murat Ozgul

Kaç kişi geliyor abi tam olarak.

Valla şu anda ikimiz gözüküyor herhalde. Murattan ses çıkmadı hala? Hüseyin vardı birde ondan da bir ses yok?

@Murat Ozgul

Hüseyin bizim gruptan ararım şimdi onu. Muratın telefonu varsa aramayı dene veya forumdaysa yazmayı falan abi.

Arkadaşlar ben 6dan sonra serbest olabileceğim.. Mesaiye kaldım

@mertceo

Telefonu yok bende ama forumdaysa bir özelden mesaj yazalım bakalım?

Bana her saat uyar bu arada? Sizler saati belirleyin?

@Murat Ozgul

Kendisi zaten yazmış konuya faceden yazdım şimdi.
Mesaiye kalıyormuş biz gidelim kadıköye caddebostana dedim ama sanırım bize de ters kalır. :)

Geri