Scudo Sports

Şişli

@Can Özalp

evet haberim var bundan :) yalnız saat 10 da orda ıhtımalım tam kesın degıl :)
benım amacım mecıdıyeköyden baslayıp tek tek yolda herkesle bulusup belgrata hep beraber gıtmek guzel olur aslında :)
Tek basına biraz sıkıcı oluyo o yol :)

Scudo
Bisikletim yarış tarzı olduğu için Belgrad rotası ne yazık ki bana uymuyor.

Arkadaşlar şimdi tek tek iletişim kuracağım ancak yazayım buraya da;

Hafta içi; cuma 18:00 - 22:00 arası,
Hafta sonu; cumartesi 13:30 - 19:00 arası müsaitseniz

rotalarımız; Hasköy - şişhane - karaköy - sirkeci - eminönü - sultanahmet - beşiktaş - rumelihisarı - ortaköy olabilir. :)

Katılmak isteyen olursa sürekli haberleşebiliriz.

Facebook adreslerinizi rica edeyim. Tek tek özel mesaj gönderdim civarda olanlara. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Arkadaşlar foruma yeni katılmış bulunmaktayım, bisikletimin bazı hasarları var jant falan değişmesi gibi buralarda bazı bisikletçilere gittiğimde bana çok fazla fiyat söylediler, adam 2.el jantı bana 30 tl dedi :eek: normal bildiğimiz aliminyum çift kat jantlardan yani ahım şahım bir şey de değil, birde arka aktarıcıda falan sorunlarım var,bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, nerde iyi bir tamir, teknik servis alabilirim mümküns ekonomik olsun :) şimdiden yardım edenlere teşekkürler...

Ben yardımcı olurum, bugün 1800'de Yıldız Korusu'na gelin veya uygun yer zaman bildirin.Gezi-tur bölümünde Yıldız Korusuna davet konulu yazılarıma bakın..

arkadaşlar çağlayandayım bende yol arkadaşı arıyorum foruma cok giremiyorum isterseniz faceten ekleyin yada mesaj atın görüşelim pedallayalım (link)

Merhaba Arkadaşlar,

Şişli'nin Osmanbey tarafına doğru ikamet etmekteyim. 30 yaşındayım, (sayılırsa) 13-14 yaşlarımdan sonra yeniden bisiklet kullanmaya yeni başlıyorum. Bir arkadaşımın vasıtasıyla Carraro Force 500 edindim. Aslında amacım Yalova'da yaşayan ailemin yanına gidip oradaki arazide kullanmak tabi çalıştığım yer de yakın olduğu için gidip gelmek istiyorum. Hiç anlamadığım için bisiklet konusunda bir bilgi katkım olacağını sanmıyorum ama bilgilerinizden çok faydalanacağım muhtemelen, şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Kendime gitmek için güzergah arıyorum ama aklıma keyifli olabilecek bir yol gelmiyor. Tavsiyesi olan var mıdır

@Ozan Bayar

merhaba bende çağlayandayım keyifli bir rota yok gibi diyebilirim. en iyisi sahilden kabataş beşiktaş istinye ortaköy bebek sarıyer gidip gelmek gibi duruyor :)

Slmlar bende İstanbul/Kurtuluştanım. Geçen hafta Maçka/Kabataş/Karaköy/Tünel/Taksim/Harbiye ve Kurtuluş güzergahı yaptım hiç memnun kalmadım. Bu hafta Murat'ın söylediği istikameti deneyeceğim. Buarada bir ara kararlaştıralım beraber pedallayalım?

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
hocam Karaköy'den köprüyü geçip oradan Sultanahmet'e çıkmak ya da Cankurtaran tarafına gitmek varken Taksim yapınca sıkıcı olur tabi:)

@Murat Ozgul
Murat Bey söyledğim rota güneşli bir günde çok keyifli oluyor ama sahil şeridi olduğu için rüzgar biraz kulakları rahatsız ediyor ben bisikletimi sattım yakında yeni sahibine vereceğim ama biraz sıkıntısı var kendi yol yarış bisikleti bakıyorum. alır almaz forumdan size dönüş yaparım :)

@murataslan

Bu hafta sizin rotayı yaptım. Kurtuluştan/Emrigan Korusuna gittim. Bittim desem yeridir. Gitgit bitmek bilmedi resmen yol :) Ama tamamlayabildim. Toplam 33km yol yapmış oldum.

En kısa zamanda beklerim kısa mesafeler daha iyi olur gibime geldi benimde bu haftadan sonra :)

Merhaba

hoşgeldiniz..

@Murat Ozgul
Murat Bey umarım keyif almışsınızdır. Ben çayırbaşına kadar gidip geliyordum 55-60 km civarı tutuyordu. Benim ön vites arızalı şu anda. Bayır çıkmayacağımız düz bir rotada kısa tur yapabiliriz. En azından tanışmış oluruz. 22 Eylül de Avrupa yakasından Anadolu yakasına boğaziçi köprüsünden bisikletle geçilecek. O etkinliğede beraber gideriz uygun olursa

@murataslan

Her ikiside olur. Siz size uygun rotayı seçin o zaman haftasonu yapalım bir tur. Yada size hangi gün uygunsa. Sonrada 22 Eylül deki etkinliğe katılırız.

@Murat Ozgul

pazar günü arkadaşlarımla buluşacağım isterseniz cumartesi günü buluşabiliriz murat bey

@Murat Ozgul
yer ve saat benim için farketmez. çağlayan adliyesinin orda oturuyorum zaten. yeri ve saati siz söyleyin ben hertürlü gelirim :)

Geri