Scudo Sports

Şişli

ben beşiktaş'ta oturuyorum

Scudo
Benim 18:00 sonrasında cevahirde olmam lazım satışa çıkardığım ürünleri vereceğim bugün size katılamaya bilirim?

Tamam arkadaşla 19:30 buluşacağım. Murat sende Cevahire gel o saat te sonra oradan dolmabahçeye geçeriz mahirlede 20:00 gibi buluşmuş oluruz? Nedersiniz?

Yanlız saat 6 gibi bir yağış görünüyor accuaweather da?

Tur yine aynı rota olursa murat abi bende katılmak isterim eğer yağış olmazsa birde aniden işim çıkmazsa babam evde bugün bir yerlere gidebilme ihtimalimiz olabilir. :)

20:00 bana uyar usta.. 19:00 sonrasında hava temiz duruyor..

http://o1310.hizliresim.com/1g/l/tpnwv.jpg

Tamam o zaman ben murat abiyle gelirim ben. Mertte katılmak isterse onuda alırız ortak bi yerden.Sonrada dolmabahçeye ineriz :)

Rota tam olarak neresi nereye gideceksiniz dönüş saat kaç olacak?

Rota aynı mert sen yine karaköyden katılırsın?

@Murat Ozgul

Saat kaç gibi karaköyde olursunuz tahminen ona göre bizimkilere sorayım bakalım iş yoksa bir yere gitmeyeceksek ona göre haber edeyim.

20:30 gibi büyük bir ihtimal?

Mahir bu arada sen telefon numarını özelden gönder!

Murat abi senin telefon numaranı tekrar göndersene bende çok kayıtlı numara varda senin kini karıştırmıyayım şimdi. :)
0535'le başlayıp bayağı 5 li olan sonu 45 olan numara senin miydi acaba.
Kaskı birisi alacak bu akşam 8 gibi oradan doğru gelebilirim gelebilirsem haber halinde oluruz hem.
2 saat kadar size katılmak isterim bir problem olmazsa eğer acil işim çıkmazsa tekrardan.

http://r1310.hizliresim.com/1g/m/tqb6t.jpg

Yarın 19:00'da Galatasaray'ın maçı var, o saate kadar dönmek şartıyla yada 21:00 çıkışlı aynı rotayı uzatarak yapabiliriz:)

Doğrudur Mert bol 5 li olan benim numaram...

@mahir d.

Güzel tur oldu bu akşam teşekkürler arkadaşlar. Benim yarın işlerim var o yüzden zor ama pazar günü Ada fikri bana uyar gibi. Bakalım yarın ki işlerimin durumuna göre haber vereceğim burdan.
Mahir bu arada şu akort fiyatını yarın öğrenirsen memnum olurum senden haber bekliyorum.

Pazar günü ada uyar bana. Birde bu rotayı değiştirip mesela kıyıdan Sarıyere gidip oralarda molada çay fln içsek derim :)

Dün aradım ancak cevap alamayınca eve kaçtım 10 dakika sonra arandım evdeyken üşenmesem gelirdim maalesef. :)
Bugün çıkıyorsanız katılmak isterim.

@mertceo

mert 20.30 gibi alırız seni demişler yukarıda. biz senin geleceğin noktaya erken bile gittk. yol da ilerlerken telefon aramana cevap alamaman çokta anormal bir durum olmasa gerek

@murataslan

Arkadaşım ben sizin evde o saatten çıktığınız nereden bile bilirim.
Yolda olduğunuzu nereden bilebilirim ki.
Aradım cevap alamadım zaten ilk defa tura çıkmıyoruz bizde biliyoruz sürerken cevap veremeyebilir duyamayabilir.
Ben erkenden arıyorum ki hani tam olarak nedir ne değildir bilgi amaçlı. :)

Yeni turdan geldim hava iyiydi fena değil fazlada kimse yoktu tavsiye ederim şu saatler harika saatler.
Yarın da kısmetse turluyorum 30km kadar. Gelen varsa beklerim.

@Murat Ozgul
mahir abi yanlışlıkla bana yazdı galiba özelden. bisikletçiyi aramış açmamış gidelim mi gibisinden. siz haberleşin saati ve yeri de bana msj atın abi

Ben sakinim zaten hocam sıkıntı yok ;)
iyi akşamlar

Geri