Oğuz K.
Üye
- Tepki
- 169
- İsim
- Oğuz
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bende 3 tane var, işe gidip gelirken kullanıyorum. Bir tanesinde Anti fog özelliği yok gibi birşeydi mail attım 3-5 yazışma nazlanmadan sonra yenisini yolladılar. Gözlüklerin camında biraz cizilmeler oldu ancak bu benden kaynaklı cantada anahtarların vs oldu yere koyuyorum bazen çiziliyor150 liraya kaliteli gözlük alıp 1,5 sene sonra sorun yaşayıp iletişime geçip yenisini yollayan şirket bulursanız Sirokomu rafa kaldırıp önerdiğiniz gözlüğü kullanırım tabi![]()
her baslıkta neden "bisikletim" var çok merak ediyorum@Rhodiumm Ben de bisikletimi 7000 e almıştım. Şimdi öyle değil ama 😂😂. Euro 6 TL di.
Bisiklet forum olduğundan olmasın?her baslıkta neden "bisikletim" var çok merak ediyorumgözlük başlığında bile görüyorum spam gibi
![]()
Gerekirse kaskı çin malı takarım ama gözlüğü takmam. Çin malı kask belki az da olsa korur ama gözlük zarar verirse dönüşü olmaz. Sağlık için para harcamaktan cekinmem. Sabit maaşlı işim olsa oakley bile alırım da daha var onaBen de Cin mali, taklit olarak; bir Jawbone var bir de Jawbreaker. Farkli lensleri, tasima kaplari ve aksesuarlari ile geliyorlar. Yillardir kullaniyorum. Son derece memnunum.
248480 dosyayı görüntüle
Gerekirse kaskı çin malı takarım ama gözlüğü takmam. Çin malı kask belki az da olsa korur ama gözlük zarar verirse dönüşü olmaz. Sağlık için para harcamaktan cekinmem. Sabit maaşlı işim olsa oakley bile alırım da daha var ona![]()
@Veto8 yüksek kaliteli olan Çin malı ürünleri orijinallerinden daha çok seviyorum.
Orijinaline o kadar para veriyorsun kırılıyor, çiziliyor, terden gözlüğün kaplaması akıyor sonuçta verdiğin para kaybolup gidiyor.
Çok daha az paraya kaliteli benzer bir ürün aldığınızda yine aynı sorunlar yaşanabiliyor lakin daha az maliyet olduğu için insan o raddede üzülmüyor.
Şu Çinliler ve Decathlon iyi ki varlar, yoksa gözümüzu cix gözlüklerle, popomuzu da dolgulu taytlarla simartamayacagız!
Bende herhangi bir sıkıntı olmadı. 1,5 yıl oldu alalı yaklaşık.Fiyatı ve görüntüsü ile cezbedici gözlükleri var fakat sorun yaşamayan yok gibi konuda. Gümrük artı kargo ile bize kaça gelir acaba ? Alsak mı almasak mı..
Haçonun hançeri var.. diye bir söz var, bilir misin?Bisiklet forum olduğundan olmasın?