Herkese selam,
Ben de bir instagram reklamı sayesinde Siroko ile tanışan bisikletçilerdenim. Eşimle birlikte çok beğenerek kullanıyoruz. Konu başlığındaki arkadaşın yaşadığı sorunun bir benzerini geçen ay ben yaşamıştım. Şu detayı paylaşmak zorundayım; çerçevenin kırılmasının nedeni çerçevenin kötü olması değil, tamamen benim saçma bir hareket yapmış olmamdır. Önce kaskı takıp, kask bağlantı kemerinin üzerine gözlüğü takanlardanım. Ben bu çerçeveyi kulak bölgesine denk gelen saplardan "ayıca" genişleterek takarken kırmayı başardım. Marka "fanboy"luğu yapmıyorum, gerçekten benim büyük hatam sonucu meydana geldi. Kendi hatam olduğundan dolayı ücreti karşılığında yeniden sipariş verdim.
Bu aşamada şöyle bir süreç gelişti; Instagram'da kendimle dalga geçerek ikinci görseli paylaştım. Siroko sosyal medya hesabından bana ulaştılar, yaşadığım sorun için üzgün olduklarını ilettiler ve çerçevenin aynısını ücretsiz göndereceklerini söylediler. Ben de sorunun benim hatam olduğunu, zaten ücreti karşılığında sipariş verdiğimi ve ilgileri için teşekkürlerimi ilettim. Israrcı oldular ve siparişimi ücretsiz siparişe dönüştürdüler. Ürün gümrüğe ulaştığında gümrük bedeli çıktı, DHL'den bana ulaştılar, ben de bu gönderinin bedelsiz bir gönderi olduğunu ilettim, ardından DHL satıcıya ulaşmış vs.. Siroko gümrük bedelini de karşılamış. Çerçevenin yarın elimde olmasını bekliyorum.
Eşimin de aynı modeli kullandığını yukarıda belirtmiştim. Bu gözlüğe sahip olanlar ne demek istediğimi iyi anlayacaklardır, gözlüğü gözlük kılıfının içindeyken, saklama kabının içine koyup sakladığını fark ettim. Bu gerçekten çerçeveye büyük bir baskı oluşturuyor, o gerginliğe dayanan gözlük "masum" bir şekilde kafaya takarken kırılacağını hiç sanmıyorum.
Ürünün arkasında durmaları, spor ve günlük güneş gözlüğü ihtiyaçlarımda Siroko'yu tercih etmeme büyük etken olacak.
Blogumda kırılma yaşamadan önceki izlenimlerimi paylaşmıştım: (link)
Ekleme: Ürün kullanımında ne kadar titiz olduğumu anlamanız için üçüncü görsel ekliyorum. Geçen hafta daha ilk gününde Insta 360 One X aksiyon kamerasının canına okumayı başardım. Gerçi bisikletten düştüm, sırt cebimde ve süngerli kılıfının içinde olmasına rağmen kırmayı becerdim. Bu kamerayı bu hale getiren arkadaşınızın gözlük çerçevesini nasıl kırmış olabileceğini siz hayal edin
İyi forumlar.