trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.604
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
1-2 hafta içerisinde geliyordu.(Ben 1,5 sene önce aldım.) Kesinlikle aliexpress yerine buradan almalısınız. En azından kör etmiyorAlmayın diye geldim yüzde 70 indirimi görünce bir de sepette yüzde 15 indirim, aliden alacağıma buradan alayım. Ortalama kaç günde gelir, nedir ne değildir burası,
birde k3 olayı nedir (ooof of tarihe bakmam gerekliydi. neyse yeni kod var mı bildiğiniz?)
Ben yurtdışındayım aldığımda 4 gün içinde elime geçmişti.. DHL ile yolluyorlar. K3 Teknolojisi ise;Almayın diye geldim yüzde 70 indirimi görünce bir de sepette yüzde 15 indirim, aliden alacağıma buradan alayım. Ortalama kaç günde gelir, nedir ne değildir burası,
birde k3 olayı nedir (ooof of tarihe bakmam gerekliydi. neyse yeni kod var mı bildiğiniz?)
Spor optik teknolojisinin öncüsü. Siroko Özel TAC 1.2 lensleri size bozulma olmaksızın net bir panoramik görüş sunar. Hem gündelik antrenman seansları, yürüyüş ve hatta yarışmalar için en iyi seçeneğiniz olacaklar. Görme alanını maksimize etmek, yansımaların, güneş ışınlarının, olumsuz hava koşullarının, nemin ve terin etkisini en aza indirmek için tasarlanmıştır. Üretim süreci boyunca farklı katmanların kombinasyonu neme, yansımalara ve UV400 radyasyonuna karşı tam koruma sağlar.