Scudo Sports

Siroko gözlük almayın

Kötü birşey demedik ki. Niye millete yaranılmaz dediniz. Gerçekten iyi karla satıyorlar ki sorgu sual gönderin inceleyelim demeden yenisini gönderiyorlar.

Scudo
Konu başlığın "Siroko gözlük almayın" olup, bu marka ile yeni tanışarak sipariş verme aşamasına gelmem kullanımım doğru ise (ki değil bence) çok güzel bir viral reklam oldu :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35
bu kadar alınmayın şaka yapıyorum

Vallahi İsmail Bey Oakley firması %70 hissedarı olarak bu konuyu heyecanla takip ediyorum savunucu bir cümle yazınca direkt olarak gıcık oldum. ? ?

Değişebilir camlı gözlükler Abdülkadir Bey. Camı gönderir size gövdeyi yedeğe koyar bence, gövde pek sağlam durmuyor netekim.

Merhabalar.
Siroko gözlük sipariş vereceğim de fazladan indirim kuponu olan var mı?

Son düzenleme:
@Melih61

Sepette "BACK15" yazın, yüzde 15 indirim ekliyor.

Cumartesi günü katıldığım bir yarışta K3 Triathlon modelini kullandım. Hava 5 derece ve yağmurluydu. Ürün açıklamasında anti buğulanma yazmasına rağmen gözlükte aşırı derecede buğulanma oldu, özellikle tırmanış süresinde hızım yavaşladığı zaman. Bu sebeple tırmanış sonundaki inişlerde bayağı sorun yarattı. Dün sirokonun destek ekibine mail attım bakalım ne cevap gelecek. ?

@Bigpatron

Geçmiş olsun, cevabı ben de merak ettim.
Ben buğu yapmasını engellemesi için her sürüş öncesinde küçük bir miktar pril ile yıkıyorum camları. Hiç buhar yapmıyor. Gelen yanıta göre siz de deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@imumutkilic
Cevap verdiler ama her zamanki gibi klasik. Resmini yollarmısın diyorlar. Bende her halde şaka yapıyorsunuz yarışın ortasında durup gözlüğün resmini çekmemi beklemiyorsunuz umarım diye cevap verdim. Pek umutlu değilim ama bakalım buna ne diyecekler :)

• Beğen
Tepkiler: imumutkilic
nerden alıyoruz aliexpress mi yoksa kendi sitesi mi var?

@özgür duygu
Kendi sitesi var. Şuan bazı gözlüklerde %70 varan indirim mevcut buna back15 kodunu da eklersek %85 indirimli alınabilir

(link)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
1606482764328.png
1,5 senelik gözlük camımda soyulmalar meydana geldi. Gözlüğüme çok dikkatli baktım fakat bu yaz fransa turundan sonra sürüş sırasında gözlüğüm kirlenirse(ter ve buğu) gözlüğümü suluktaki su ile temizledim prolar gibi. Sonra yavaş yavaş soyulmaya başladı. Yoksa çok memnundum. Mail attım yardımcı oldular. Başınıza gelirse emsal olarak bulunsun.

1606482933235.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve TafLan
Almayın diye geldim yüzde 70 indirimi görünce bir de sepette yüzde 15 indirim, aliden alacağıma buradan alayım. Ortalama kaç günde gelir, nedir ne değildir burası,
birde k3 olayı nedir (ooof of tarihe bakmam gerekliydi. neyse yeni kod var mı bildiğiniz?)

Almayın diye geldim yüzde 70 indirimi görünce bir de sepette yüzde 15 indirim, aliden alacağıma buradan alayım. Ortalama kaç günde gelir, nedir ne değildir burası,
birde k3 olayı nedir (ooof of tarihe bakmam gerekliydi. neyse yeni kod var mı bildiğiniz?)
1-2 hafta içerisinde geliyordu.(Ben 1,5 sene önce aldım.) Kesinlikle aliexpress yerine buradan almalısınız. En azından kör etmiyor :D Fiyat/performans ürünü. 300 lira altında alabileceğiniz en iyi gözlüklerdendir.

• Beğen
Tepkiler: Ekones1
Ben yurtdışındayım aldığımda 4 gün içinde elime geçmişti.. DHL ile yolluyorlar. K3 Teknolojisi ise;

Spor optik teknolojisinin öncüsü. Siroko Özel TAC 1.2 lensleri size bozulma olmaksızın net bir panoramik görüş sunar. Hem gündelik antrenman seansları, yürüyüş ve hatta yarışmalar için en iyi seçeneğiniz olacaklar. Görme alanını maksimize etmek, yansımaların, güneş ışınlarının, olumsuz hava koşullarının, nemin ve terin etkisini en aza indirmek için tasarlanmıştır. Üretim süreci boyunca farklı katmanların kombinasyonu neme, yansımalara ve UV400 radyasyonuna karşı tam koruma sağlar.

• Beğen
Tepkiler: Ekones1
Geri