Scudo Sports

Siroko gözlük almayın

Fiyatı ve görüntüsü ile cezbedici gözlükleri var fakat sorun yaşamayan yok gibi konuda. Gümrük artı kargo ile bize kaça gelir acaba ? Alsak mı almasak mı..

Scudo
Siroko almayalım ne alalım şöyle f/p

150 liraya kaliteli gözlük alıp 1,5 sene sonra sorun yaşayıp iletişime geçip yenisini yollayan şirket bulursanız Sirokomu rafa kaldırıp önerdiğiniz gözlüğü kullanırım tabi :)

150 liraya kaliteli gözlük alıp 1,5 sene sonra sorun yaşayıp iletişime geçip yenisini yollayan şirket bulursanız Sirokomu rafa kaldırıp önerdiğiniz gözlüğü kullanırım tabi :)
Bende 3 tane var, işe gidip gelirken kullanıyorum. Bir tanesinde Anti fog özelliği yok gibi birşeydi mail attım 3-5 yazışma nazlanmadan sonra yenisini yolladılar. Gözlüklerin camında biraz cizilmeler oldu ancak bu benden kaynaklı cantada anahtarların vs oldu yere koyuyorum bazen çiziliyor :) Kısacası fiyatına göre kullanışlı gözlükler

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Yazılanları komple okursanız olaydaki mantık örgüsünü anlayabilirsiniz. 1,5 sene önce alınan gözlük ve bisiklet kıyası yapıldı çünkü o dönem bende bisikletimi aldım aynı Euro kuruyla bisiklet forumda araba güzellemesi mi yapayım anlamadım.

Ben de Cin mali, taklit olarak; bir Jawbone var bir de Jawbreaker. Farkli lensleri, tasima kaplari ve aksesuarlari ile geliyorlar. Yillardir kullaniyorum. Son derece memnunum.

248480 dosyayı görüntüle
Gerekirse kaskı çin malı takarım ama gözlüğü takmam. Çin malı kask belki az da olsa korur ama gözlük zarar verirse dönüşü olmaz. Sağlık için para harcamaktan cekinmem. Sabit maaşlı işim olsa oakley bile alırım da daha var ona :D

@Rhodiumm Benim gözlerim zaten bozuk olduğu için problem yok. Ben aldığımda numaralı gözlük aparatı ile almak zorundayım fiyat çok kabarıyor o zaman. Yoksa güzel gözlük gözlüğe laf yok.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Rhodiumm
@Veto8 yüksek kaliteli olan Çin malı ürünleri orijinallerinden daha çok seviyorum.

Orijinaline o kadar para veriyorsun kırılıyor, çiziliyor, terden gözlüğün kaplaması akıyor sonuçta verdiğin para kaybolup gidiyor.
Çok daha az paraya kaliteli benzer bir ürün aldığınızda yine aynı sorunlar yaşanabiliyor lakin daha az maliyet olduğu için insan o raddede üzülmüyor.

Şu Çinliler ve Decathlon iyi ki varlar, yoksa gözümüzu cix gözlüklerle, popomuzu da dolgulu taytlarla simartamayacagız!

Gozlugun kulak kismlari yumusak lastikten oldugu icin tek el ile tak cikar yapamiyorsunuz. Koromatik olmadigi icin benim ki kisin kaldiriyorum. Ufak tefek cizikler var ama gozleri tam kapatiyor ve havalandirmalari sayesinde bugulanma yasamiyorum.

Gerekirse kaskı çin malı takarım ama gözlüğü takmam. Çin malı kask belki az da olsa korur ama gözlük zarar verirse dönüşü olmaz. Sağlık için para harcamaktan cekinmem. Sabit maaşlı işim olsa oakley bile alırım da daha var ona :D

Gözlüklerin çerçeveleri TR90 plastikten, lensler de polikarbon. Kırılma, parçalanma veya güneşin zararlı ışınlarından korumada orjinallerden geride kalır yanları yok. Kalite kontrol konusunda endişeniz varsa, o konuda bir şey diyemem, haklısınız. Ama öyle bir durumda kask da kullanmayın. :) Sonuçta hatalı kasktan kaynaklanacak zararın da dönüşü olmayabilir.
@Veto8 yüksek kaliteli olan Çin malı ürünleri orijinallerinden daha çok seviyorum.

Orijinaline o kadar para veriyorsun kırılıyor, çiziliyor, terden gözlüğün kaplaması akıyor sonuçta verdiğin para kaybolup gidiyor.
Çok daha az paraya kaliteli benzer bir ürün aldığınızda yine aynı sorunlar yaşanabiliyor lakin daha az maliyet olduğu için insan o raddede üzülmüyor.

Şu Çinliler ve Decathlon iyi ki varlar, yoksa gözümüzu cix gözlüklerle, popomuzu da dolgulu taytlarla simartamayacagız!

Aynen. Çin malları için hala bir merdiven altı izlenimi var insanlarda. Halbuki bir Guangzhou'ya, ya da Shenzen'e gidip görmek lazım. Çin sanayisinin geride kalır bir yanı kalmamış artık.

Fiyatı ve görüntüsü ile cezbedici gözlükleri var fakat sorun yaşamayan yok gibi konuda. Gümrük artı kargo ile bize kaça gelir acaba ? Alsak mı almasak mı..
Bende herhangi bir sıkıntı olmadı. 1,5 yıl oldu alalı yaklaşık.

28.11 de bende sipariş verdim.. Gerisine siz bakın

Screenshot_20201201_152604_yqtrack.app.jpg

Geri