Scudo Sports

Single Speed Custom Bisikletler

Tebrikler .Sizi böyle görünce aklıma Özlem Tekin geldi dağları deldim bir basima...
Emek saygiyi hak eder.:harika:

Scudo
@deniziko güle güle kullanın azminiz beni çok şaşırttı ben bu kadarını yapamazdım.
Tebrikler.

Kızlar teknik işlerden anlamaz diye düşünenlere selam olsun :) tebrikler, ilham verdiniz. Geçen yıl benim de aklımda günlük kullanım ve kızım için böyle bir bisiklet vardı. Bir türlü işe başlayamamıştım. Bisikleti cazibe merkezi yapmak için ideal modeller. Eminim gören durup bir daha bakıyordur :)

Not: Beyaz bisiklet temizlik açısından çok daha özen istiyor, özellikle yağmurlu havalarda. Kadromun büyük kısmının beyaz olduğuna pişman olmadım desem yalan olur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
başarılı bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: deniziko
@deniziko Tebrikler, tam olması gerektiği gibi olmuş. Güzel bir araya getirmişsiniz parçaları. Caddebostan'da görürüz bu bisikleti muhtemelen :)

Daha önce yazdığım noktayı da hatırlatayım; ön jantta fren yüzeyi boyalı olduğu için boya aşınıp metal yüzey ortaya çıkana kadar fren gücü biraz düşük olabilir. Tek fren olduğu için özellikle yokuş inişlerinde dikkatli olmanızı öneririm.

Bu arada; kadronun üst borusu bir miktar yüksek kalmış gibi. İnip binerken sorun oluyor mu?

Site de gördüğüm en değişik projeler den biri, öncelikle güle güle sağlıklı kullanın.
Bisiklet tam olarak, cadde sahil ve bebek tarafında tın tın sürülecek modda tam :)
ya da, modaya gidim 2 kahve içim modunda :)
ilk başta ki ktm için de, ktm içinde 990 Super moto tercihimdir :)

Bisikletin, renk hatları yapılışı ve aero tarzında jant olması ayrı bir hava katmış.

Gidişatı, akışı nasıldır ? Çok yoruyor mu yoksa oldukça memnun musunuz ?

On numara beş yıldız tebrikler harika iş çıkartmışsın.Hanım benim bisikleti eve almıyor seninkini gösterdim, sen de yap böyle güzel, salonun duvarına koyalım dedi

bayan bisikletçilere ilham veriyorsunuz. temiz bir toplama olmuş iyi pedallar

Tebrik ederim, çok başarılı gerçekten. Başından beri takipteyim, ilham oldunuz.

@deniziko
yani tebrik ediyorum cok sık bi single speed olmuss.. herseyi anlarimda gidon bandiyla kilidi senkronize etmek bi bayanin gozunden kacmazdi zaten:) makyaj kivaminda bi calisma olmus gercekten tebrikler;)guzel gunlerde kullanmaniz dileğiyle:)

Belki de ilk turunuzu dün akşam Göztepe'de attınız. Belki de başka birini gördüm ama dünden beri " bi tane de böyle bir şey lazım" fikri var aklımda.

Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
tebrik ederim elinize sağlık güzel bisiklet olmuş bayanlara yakışır.

• Beğen
Tepkiler: deniziko
Bi bayanin estetik anlayisi bizden cok farkli ; Onu anladim ve saygi duydum . umarim kadinlar arasi kiskanclik olaylarindan dolayi sevmeyenlerinizde birer bisiklet alirlar :)

@deniziko bir kaç günüdür aklımı kurcalıyordu. "Biri vardı yapcem deyodu, naptı acaba... Sormak lazım"

Sormadan cevapladınız :) nice keyifli sürüşlere

• Beğen
çalışmalarınızı kutlarım.bu diğer bayanlara örnek olur.bu sporun diğer sınıflarından da bayanlar görmek umuduyla,selamlar,saygılar..

Geri