Kızlar teknik işlerden anlamaz diye düşünenlere selam olsun tebrikler, ilham verdiniz. Geçen yıl benim de aklımda günlük kullanım ve kızım için böyle bir bisiklet vardı. Bir türlü işe başlayamamıştım. Bisikleti cazibe merkezi yapmak için ideal modeller. Eminim gören durup bir daha bakıyordur
Not: Beyaz bisiklet temizlik açısından çok daha özen istiyor, özellikle yağmurlu havalarda. Kadromun büyük kısmının beyaz olduğuna pişman olmadım desem yalan olur.
@deniziko Tebrikler, tam olması gerektiği gibi olmuş. Güzel bir araya getirmişsiniz parçaları. Caddebostan'da görürüz bu bisikleti muhtemelen
Daha önce yazdığım noktayı da hatırlatayım; ön jantta fren yüzeyi boyalı olduğu için boya aşınıp metal yüzey ortaya çıkana kadar fren gücü biraz düşük olabilir. Tek fren olduğu için özellikle yokuş inişlerinde dikkatli olmanızı öneririm.
Bu arada; kadronun üst borusu bir miktar yüksek kalmış gibi. İnip binerken sorun oluyor mu?
Site de gördüğüm en değişik projeler den biri, öncelikle güle güle sağlıklı kullanın.
Bisiklet tam olarak, cadde sahil ve bebek tarafında tın tın sürülecek modda tam
ya da, modaya gidim 2 kahve içim modunda
ilk başta ki ktm için de, ktm içinde 990 Super moto tercihimdir
Bisikletin, renk hatları yapılışı ve aero tarzında jant olması ayrı bir hava katmış.
Gidişatı, akışı nasıldır ? Çok yoruyor mu yoksa oldukça memnun musunuz ?
On numara beş yıldız tebrikler harika iş çıkartmışsın.Hanım benim bisikleti eve almıyor seninkini gösterdim, sen de yap böyle güzel, salonun duvarına koyalım dedi
@deniziko
yani tebrik ediyorum cok sık bi single speed olmuss.. herseyi anlarimda gidon bandiyla kilidi senkronize etmek bi bayanin gozunden kacmazdi zaten makyaj kivaminda bi calisma olmus gercekten tebriklerguzel gunlerde kullanmaniz dileğiyle
Bi bayanin estetik anlayisi bizden cok farkli ; Onu anladim ve saygi duydum . umarim kadinlar arasi kiskanclik olaylarindan dolayi sevmeyenlerinizde birer bisiklet alirlar