Scudo Sports

Single Speed Custom Bisikletler

Scudo
@deniziko

Deniz Hanım Merhaba,

Furş sorununu hangi furş setini alarak çözdünüz ? Ben de bir single Speed yapmak istiyorum da furşların hangisi uyumlu anlayamadım. Birde boyatma işinin maliyeti ne kadar tuttu ? Teşekkürler.

@deniziko

@Tolga Çelebi selamlar,

Frame i beyaz bir halde ebay.com dan poland'dan getirttim.

Furs olayi ise; shipping sirasinda masa yamulmustu once bisiklete uygun fursu aldik bostancida bi bisikletciden sonra da ona uygun sekilde oto sanayide tornacida duzelttirdik masayi. :)

Bu olay 20 tl ye mi ne drnk geldi.

Kadro ise 500tl ye geldi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@deniziko maşallah bisikletiniz çok güzel gözüküyor. Tamamlandığındaki görüntüsü dahada güzel olacak. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah. :)

• Beğen
Tepkiler: deniziko
internette araştırdım fakat bir bilgiye ulaşamadım aerospoke jantların telli jantlardan farklı olarak ne özelliği var ? Akort istemiyormu bu jantlar ?

• Beğen
Tepkiler: konukseven
@deniziko

Çok güzel olmuş,güle güle kullanın.

• Beğen
@deniziko Vay be, ne güzel olmuş :) Konuya daha evvel rast gelmemiştim; biraz önce, son hâlinden başlayarak ilk iletinize kadar geri gittim; kuru zincirle (ve soru işâretleriyle) başlayan serüven birkaç ay gibi kısa sayılabilecek sürede, çok hoş biçimde tamamlanmış. Kişinin emek verdiği bir uğraşıda özgünlüğü yakalaması veyâ hiç değilse 'kendine has' olanı kurgulayıp onu elde etmeye çabalaması (ve etmesi) bambaşka bir keyif.
Güle güle kullanın, sağlıkla pedallayın.

• Beğen
Tepkiler: AbdülkadirArtan
@deniziko

Elinize sağlık, epeyce emek vermişsiniz ama başarılı bir iş çıkmış ortaya. Kilitteki renk bisikletin orta kısmına bir hava katsa da keşke selede de bir leke olsaymış (jantın renk tonu belki, bilemedim), bir de bu kadar emek verip tasarlamışken bisikletin üzerinde kullanacağınız her aksesuar rengiyle ve formuyla tasarımı desteklese daha hoş olur sanki, yani kilit konusunda da başka türlü forma/geometriye sahip bir şeyler arardım. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim yaptığınız iş çok başarılı, şahsen becerebilir miyim böyle bir çalışmayı, sanmıyorum :harika:

Şeker gibi tatlı olmuş elinize sağlık, eminim ki keyifle pedallıyorsunuz. Yalnız bu custom sevdası projeyi noktalamakla bitmiyor. Şahsen benimki de bitmemesine rağmen şimdiden alttan alttan ikinciyi düşünüyorum. Tebrikler nokta yok virgül var :harika:

• Beğen
@deniziko Gerçekten sizin mi? :eek: Dogma görsem bu kadar ilgimi çekmez yol'da :islik:, çok özel bir parça gibi duruyor.Güle güle kullanın.

• Beğen
Geri