Scudo Sports

Single Speed Custom Bisikletler

Scudo
@deniziko

Kadrosetin montajını bisikletçide yaptırın. Uyumlu furş takımı ile montajı yapacaktır. Keşke ücretsiz kargo içeren kadro seçseydiniz. Cidden kadronun fiyatı 70$ iken taşıma ücreti kargodan pahalıya gelmiştir. Bu gibi hatalarda satıcının karşılaması gereken kargo bedelinin olduğunu varsayıyorum fakat yinede sizin bunu düzelttirmeniz daha makul olur. Çok cüzzi bir ücret karşılığında silindirik yapısını birebir düzeltirler.

@deniziko

Bisikletçi dolu orada hepsi de birbirinden iyiler. Delta bisiklet,Accel bisiklet,Velespit,Bike&Outdoor,Aktif Pedal,Yeşil Bisiklet daha bir o kadar daha vardır :)

Konuya lank diye dalmak oldu biraz ama :D bu bisikletlerle bayır aşagı inmek nasıl oluyor tekniği felan yok mu?

@deniziko
Sanayide araç olduğuna inanılmayacak araçları sıfır gibi yapıyorlar. Fabrikası bile zor anlıyor. O maşanın düzeltilmesi konu bile değil. 1 dakika sürmez tahminen :)

@tolsen92

Freewheel olmadığı için aslında daha kontrollü iniş yapılıyor. Skid tekniğiylede inilebilir. Ayakların güçlü olması yada skid tekniğinde iyi olmak büyük artı olur.

Selamlar Herkese,

Kadro ile maşa sorununu hallettik 20 TL'ye maloldu :)

Bilgilendirmek istedim.

Bugün de pembe fren kablolarım geldi.

5 Kollu Aerospoke suan Chicago' da shippingde buraya dogru geliyor :D

Arka beyaz jantımı da seda bisikletten alacagım.

Sizi bilgilendiririm bir ara footgraf atacagım buradan .

Sevgiler,

Maşanın uç tarafı yani boyu kadroya göre uzun olabilir mi? Durum böyle ise hasarlı yeri uygun ölçüde kesme şansınız olacak. Küçük bir ihtimal ama kontrol edebilirsiniz. Maşayı head tube yerleştirin bi foto çekin, anlaşılır durum....

@aknorl Anlamadım bana mı yazdınız?

Cunku ben hallettiğimizi belirttim yukarda..

Monte ettik bile maşayı kadroya furş ile.

@deniziko
Opps...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@deniziko
-furç takımını hallettinmi bu arada
-bunun yanında rulmanlı orta göbek almalısın (25-30 tl civarındadır fiyatı)
-arka dişli ve aynakol takımı 46x18 dişli kombinasyonu kullanılır genelde yani ön dişli sayısı 46 arka dişli diş sayısı 18 olduğu anlamına gelir.
orta göbek satın alırken burada önemli bir mesele daha seni bekliyor oda zincir hattı.
zincir hattı ayarı topladığın bisiklette çözülmesi gereken en önemli meseledir. şöyle ki ön dişli arka dişli ve zincir takımı aynı parelelde , zincir çapraz durmayacak şekilde ayarlanmasıdır.
düzgün yapılmazsa zincirin sürekli atar yada sürekli ses yapar böylece çok çabuk aşınıp zincirin kırılmasına sebep olur.
zincir hattı ayarı orta göbek mil uzunluğu ve arka teker pozisyonuna bağlıdır. bunu seda bisiklette ayarlayacaklardır sen kafanı çok yorma kadronu yanına al ve bisikletçiye danış çünkü bazı ölçümlerin yapılması gerekiyor bu iş için.
-sele borusu ve sele işi var. Seleyi mutlaka deneyerek al sele seçimi için forumda konular var mutlaka bu konuları oku sana uymayan bir sele seçimi yaparsan ilk bir kaç saat içinde bisikletten soğursun.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@deniziko Sorması ayıp aerospoke jant, gümrüktür kargodur vesair toplamda ne kadara patladı acep ? :)
Merakla bekliyorum sonucu bu arada...

takipteyim :) fuji feather ile oldukça mutluyum. fixed demek tarz demektir :)

• Beğen
Tepkiler: deniziko
@MBB :) Selam,

Aerospoke 5spoke Totalde 1.400 gibi bir fiyata geldi.

Geri