Scudo Sports

Şile

@Tolga Gürgün

tolga hocam ben bu koşu hastalığını atlatamıyorum maalesef bu hafta sonu tarsus yarı maratonu koşucam biz senle istanbulda bineriz kısmet olursa ahmet hocam için bişey diyemeyeceğim çünkü o bir pro yarışçı

Scudo
@Tolga Gürgün

Tolga hocam iyi niyetin için teşekkür ederim, Emre hocamında ifade ettiği gibi ben yıllarca pro olarak avrupada yarıştığım için bize alçak gönüllü olmayıda öğretiyorlar, tabi şimdi boy 1.87 kilo 72 zaten mükemmel, pro yıllarca yarıştım herkes yapamaz, ayrıcaa çok yakışıklıyım, bunların üzerine bugatti veyron arabam var, alçak gönüllü olmak zor oluyor ama öyleyim

@Ali Emre Akcan

Ahmet Hocam Bugatti ne olaki ?? :D :D :D

kapalı kasa anadol pikaplardan almayı düşünüyorum bende dizel hani lastikleri çarpık olanlardan :)

72 kilo bence sana göre tam ideal sırlarını benimle özelden paylaş canını yiyim :D malum uzun maratona girecem :)

Ali Emre Abi Tarsusdaki koşu kaç km ? Allah bacaklarına baldırlarına güç kuvvet versin

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

abi ismi üstünde yarı maraton yani tam maraton olan42,195 km nin yarısı 21,1 km antalyada 1 s 38 dk koştum bakalım burayı ne yapıcaz ahmet hocam koşu deyince dün akşamki nasihatların aklıma geliyo affına sığınıyorum

• Beğen
@Ahmet Gökdere

Aynı zamanda cömert, geçen araba lazımdı Ahmet abi dedim benim lambo serviste, Kızla buluşacam, hiç düşünmedi Bugattinin anahtarlarını verdi.

gözlerim doldu :eek: :D

• Beğen
@hornet:D :D :D ben ayrıca kız da isteyecen sandım arabaya o yüzden hemen razı oldum:D :D :D

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Bu pazar Ağva ' mı , Şile ' mi ?

Şu maratonu atlatalım . Her Pazar Allah ne verdiyse çevirecez inşallah . :)

Yalnız Evren Hocam ve Sen dışında bu konuda istekli bir forum sakinine rastlamak ne mümkün :D

Birde ufak bir istirhamım olucaktı hocam ;

Çıkış saatini hani şöyle gene hava aydınlanır aydınlanmaz yapsakmı , naçizane diyorum . Tabi takdir senin , sen ne dersen o senettir bizim için :D

Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

@porter3434

Evren Hocam sen telleri dışardanmı getirtecen ? Akord aleti varmı sende ?

Benimde akord yaptırmam birde arka rubleyi değiştirmem lazım . En küçük dişli 14 lü , çeviriyorum gitmiyor . :) :)

Yollar çok kötü ne yapsak , aslında MTB ye ince dişsiz lastikleri takacaksın zıplaya zıplaya gidecen nereye istersen pattron ..

Aslında değişe değişe 250 km yi yeriz bir solukta, çokda güzel başlamıştık Pazar günü nazar değdi , akord kaçtı tel kırıldı :D :D :D :D :D :D

@Tolga Gürgün

Hocam Selam;

Benim teller biraz odun kıvamında olduğu için normal akord anahtarlarıyla olmuyor.Teller USA'den gelicek.Rahat 2-3 hafta nadas'a çekicez.Mtb'de asfalt lastiği mevcut fakat istediğimiz kadar kasalım yol ile yaptığımız tempoyu MTB'de yapamayız hocam.Gidip gelmesi mesele olmaz.Ancak süre biraz daha uzar o kadar zannımca.

Ben dedim abi tempoyu 50'lerde tutmayalım diye.Napalım dayanmadı makinalar.Bi dahakine 45 üzerine çıkmayalım bari.:D :D :D :D :D :D

@porter3434

Pattron yollar malum bak tel kırıldı , akord gitti ..:D :D

Tabii canım yol bisikleti temposu başkaaa . .Ahh ki yollar köstebek yuvası olmasa . :(

Yol Bisikleti ile tempo yaparız ama uzun sürmez , MTB dişsiz lastik ile ülkemizin yollarında ortalama hız pek değişmez . . 250 km ve üstü gidiliyorsa tabii .. :D
Zaten çukursuz asfalt yol yok , .. Ya Edirneye , yada Ankara ' ya gidecen ...:)

2 teker olduktan sonra neyle olursa olsun her yere Ahmet Hocam ' ın önderliğinde gidelim Evren Hocam

@Tolga Gürgün
:D Tolga hocam ağva yorucu oluyor ayrıca senin saatten çok erken çıkmak lazım, şilee ideal hem yorulmadan hemde vaktinde evde oluyorsun, saati ayarlarız, ben her pezar topikte yazdığı gibi ciddi yağış olmadığı müddetçe kartaldan yola çıkıyorum,

@porter3434
hocam sen ferrariyi biran önce yaptır, jantlara benim gözüm değdi valla:( hız konusuna gelince sende geldin gözünle gördün Evren hocam 40 ın altında eklemlerimde ağrıy oluyor emekli pro yarışçı olduğum için alışmış bacaklar :D :D :D

evren yolcu yoldu
mehmet yolcu oldu
ben artık yalnız kaldım

ühü ühü ---

ben yalnız bir kovboyum
traktörümle yaşarım

ne edek ne yapak ---:bilmiom: :bilmiom: :bilmiom: :bilmiom:

Geri