Scudo Sports

Şile

Teşekkürler..

İş yerim Şile'de benim.. Şu an için Maltepe-Kozyatağı-2.Çevreyolu-Tepeüstünden şile otobanı sırt çantalı olarak normal hava koşullarında 4.06saatte gidiyorum...

Eğer bunu yine sırt çantalı spd ayakkabı ve pedalla 3.15 ve 3.30 gibi bir süreye indirebilirsem artık işe geotech air ile gidip gelmeyi düşünüyorum..

Sizin bu turlarınız kendimi yol bisikletinde geliştirmek için iyi bir fırsat olacak bana..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
Keyfinden yenmeyecek kazasız belasız antremanlar dilerim görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
bugün düzenli ilk trumuzu yaptık maalesef aksilikler peşimizi bırakmadı Tolga hocamın paşaköyün köstebek yuvasına dönmüş yollarında arka akord ayarı bozulunca dönmek zorunda kaldı (iyisindir inşallah hocam), şile dönüşünde Evren kardeşimi Allah korudu kopan arka teker jant teline rağmen sorunsuz yokuş aşağı hızla inerken şükür durabildi(Allah korudu hocam , bir fakiri sevindir) inşallah bundan sonra böyle aksilikler yaşanmaz

bunlarda kısa günün resimleri , arka planda atlantik okyanusu önde tabiki biz
çok çabaladık dinlenme antrenmanı olsun dedik ama yinede ortalamayı 40 ın altına çekemedik :D :D fotoğraflarda Evren hocamın yanında ezik göbekli bisikletçi duruşumun farkındasınızdır sanırım

(link)
(link)

Yolda muhakkak size yetişemeyeceğim diye düşünüyorum ama ilk fırsatta, en azından alışmaya başlamak amacıyla yolun yarısına kadar sizin ile gelerek geriye dönmeyi planlıyorum. İnşallah sizin temponuza alıştığım zaman tam güzergahı tamamlarım

@behcetatinc Her zaman bekleriz hocam, bizim tempolarda yüksek değil maksat antrenman olsun

• Beğen
Tepkiler: behcetatinc
@porter3434

Cidden çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış.

Sakın kusuruma bakmayın ama söylemeden edemiyeceğim, bu kullandlığnız jantlar sizin kilonuz ve özellikle Türkiye yolları için hiç uygun değil. Özellikle sizin gibi ciddi uzun yol antremanlarına çıkanlar için bu jantlar fazla kırılgan olabilir.
Özellikle bu derece hassas jantları kesinlikle ikinci el almayın, daha önce kullananın nasıl kullandığını bilemezsiniz. Eğer tellere aşırı stres yüklenmişse her an teller snap edebilir.
Arka jant için size 32 tel sıkı bir jant öneririm.

Geçmiş olsun çok ucuz atlatmışınız. Umarım bir daha böyle bişey gelmez başınıza.

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Bence haftasonu o yolda bisiklete binilmez.Bu tamamen benim fikrim katılmıyabilirsiniz.Neden derseniz haftasonu hele yazın bütün istanbul o yola akın ediyor.Çogu kudurmuş gibi sürüyor araçlarını.Sollamalar emniyet şeridinden gitmeler,hatta korkuluklara sıfır gitmeler.Hal böyle olunca bisikletçi için büyük tehlike arz ediyor.Hafta içi yapsanız daha yi olur gibime geliyor.En güzeli bence antireman için sabiha gökçen yolu.Ferah ferah yol.Bu arada geçmiş olsun.

@derşan sezer

hocam şile yolu sahilden sabiha gökçen istikametine olandan çok daha güvenli, kenarda fazlasıyla emniyet şeridi var ve şimdiye kadar ihlal edene rastlamadım, sahil ve havaalanı istikametinde ise neredeyse böyle bir alan yok arabalar yanınızdan geçiyor,ayrıca istanbulda boş bir yol zaten yok,

@Ahmet Gökdere

tolga dostuma evren dostuma geçmiş olsun

Çok büyük geçmiş olsun Evren...Hic böyle bir kaza gelmezdi aklıma...

Aşağıdaki mesajın aslını bulamadım. Kaldırıldı heralde. ? Arka artırıcının resmi hala duruyorsa yükler misin merak ettim.

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
porter3434 tarafından gönderildi

Ahmet hocamın dediği gibi çok uğraştık tempoyu düşürmek için ama bi türlü başaramadık.Tabi o haşin tempo sonucu jant yakma hadiseleri boy gösterdi bugun.Önce Tolga arkadaşımın jantın akoru bozulup geri dönmek zorunda kaldı arkasından tam gaz Ahmet hocam ile Şile rampalarını devirip dönüşe geçtik.Şile'den Çıktıktan yaklaşık 20 km. sonra ilk sağlam inişte yaklaşık 65-70 km hızda giderken çaaat diye bir ses duydum.Herhalde taş felan sıçradı kadroya derken bi anda kontorlü kaybetmeye başladım.O hızda giderken başınıza gelebilecek daha kötü birşey olduğunu sanmıyorum.Yolda sekiz çizerek bisikleti şans eseri toparlamayı başardım ve yine şans eseri arkadan gelen araçlar bana çarpmadan durabildi.....Ne olduğunu anlamak için kenara çekip baktığımda önce zincirin atıp aynakola sıkıştığını zannettim.Fakat biraz daha dikkatli bakınca durumun çok daha ciddi olduğunu gördüm.Jant tellerimden biri kopup ruble ile göbek arasına dolandığını ve arka arttırıcımın kırıldığını gördüm.Bu da arka tekeri kilitleyip 65-70 km hızda giderken kızaklamama neden oldu....Allahıma şükürler olsunki durabildim.Yoksa nasıl bir zayiat alırdım düşünmek bile istemiyorum.Dönüş için yaklaşık 2km. bisikleti sırtlayıp yürümek zorunda kaldım.Gözlemecilere sığınıp kardeşimin gelmesini bekledim.

Yol bisikleti ile ilk uzun antreman maceram böyle oldu.Verilmiş sadakam varmış diye düşünüyorum.Çok severek aldığım jantlarımın ve henüz 500 km'yi bile tamamlamamış arka arttırıcımın durumu aşağıdaki gibidir.

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
@Ahmet Gökdere

Fotolar Harika !!!

Sizden ayrıldıktan sonra arka teker 8 çizdiği için yürümeye başladım , binemedim :(

Büyük şans bir Doblo durdu ve beni bıraktı .. Allah razı olsun abiden .:)

Evren Hocam , Çok büyük tehlike atlatmışsın , geçmiş olsun ...

Ahmet Hocam , tığ gibi çıkmışsın maşşallahın var şerefsizim :D

Yollar çok kötü , ya 60 kg a inmek lazım , yada 2,20 dişli 26 jant lastiklerle MTB ile kamyon gibi gitmek lazım :D :D

Selamlar,
Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

@Tolga Gürgün

Saolasın Hocam..Sanada geçmiş olsun.Sen yine şanlıymışsın.Ben yarım saat kadar otostop çektim.Kimse oralı bile olmadı..

Bende yaptım o zayıflama hesabını ama o kilolara inersek bizde bisiklete binecek derman kalmaz sanırım...:rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri