Scudo Sports

Şile

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi Allah razı olsun ...:)

Selamlar ....

Scudo
@Tolga Gürgün
Tolga hocam benim boy 1.87 kilo 73 ama fotolar nedense kilolu gibi gösteriyor, fotoğraf çektirmeye küstüm şerefsizim:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Kudret Kurtcebe
abi yine bir dağı fethetmişsiniz dumanlı dumanlı bakıyosunuz ufka

bu hafta Tolga hocam manavgatta mtb maratonunda, maalesef Evren hocamın bisikletinin tamiri zaman alacak, ben yine yalnız yoldayım gelen olursa sabah 07.00 kartaldan çıkıyorum

@Ahmet Gökdere

Allah nazarlardan saklasın diyor tekrar tekrar tebrik ediyorum .....:in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@porter3434

Yoooook artık, o jantın telleri koptuysa yuh diyorum. Büyük geçmiş olsun , bende o jantlarla şileden 111.2 km inmiştim, sesi muhteşemdi habire çevirip sesini dinliyordum eğer benim başıma gelseydi kesin ölürdüm arabalarla yarışıyordum:Skull-175 :Skull-175

gerçi fotoğraflar vb göremedim senden alıntı yapmışlar ama senin mesajın yok bulamadım.tel ortadan mı kırılmış yoksa nipelden mi?

büyük geçmiş olsun.

Gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Geçmiş olsun.

@Ali Emre Akcan

saolasın hocam.Hava muhalefetine karşıyım walla.Kuru olsun yeter diyorum ben.

@ERDOGANKESGIN

Soalasın Erdoğan...

O sesi ben de yakaladım.Baktım iyi gidiyor biraz daha abandım.Biraz daha.Biraz daha.Derken herhalde desibel fazla yükseldi.Dayanmadı tel nipelden gitti...:)

• Beğen
kudu abi osman pamukoğlu da 1994 te hisar yaylasında kirpi operasyonunu yönetirken senin gibi poz vermişti sende paşa gibisin şerefsizim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
tolga hocam sana manavgatta başarılar hedefi büyüttün yani bizde ahmet hocamla kalifiye olursak TDF ya special guest olarak gidicez ahmet hocam bunu sır gibi saklıyo

@Ali Emre Akcan

yaşasın osman pamukoğlu paşa bir tane vercem oyu ona
ali dostum bu arada prostatım küçülmüş çok sevinçliyim allah be tutmayın beni yakı otu mucizesi bu

@Kudret Kurtcebe
Çok güzel haber bu abi Allah bol şifalar versin ayağın pedaldan uzak kalmasın

@Kudret Kurtcebe

allah şifa versin güzel abim :)

@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi ,

Sen maratoncusun bu hafta manavgata gel diyorum sağlık ve afiyet ilavesiyle diliyorum :)

Esas maratoncu Ahmet Hocam .. Ve mütavazi olması onu dahada farklı kılıyor :)

• Beğen
Geri