Scudo Sports

Şile antrenman turları

Scudo
@Kudret Kurtcebe alternatif rota demiştim abi linki altta, yarım saatin yarışı olmaz saat 10 hareket uyar

(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@yasirkidil

o.k bu etapta epey bulundum dediğim gibi kısa mola tempo 111' km de saat tutacağım sen stravayı açarsın
bana epeye patlayacak toplama gelir aynen 190 km benim bide eve dönüşüm varki karanlığa kalmadan kısa mola ve tempo şart benim için ,tabi ışık yok bende ,saat tam 17.00 'de benim erenköy carrefour 'a ulaşmam şart

@yasirkidil

viaport durağına kadar 30 km 'rem var ,o noktayıda biliyorum saat 09.45 'de olabilirim yalnız biliyorsun köpek ordusu beni bekliyor , bu aralar saldırgan olabilirler, şiş kebapları hazır olacak, tabi durunca beslemeye başlayınca 3-4 yerde vakit kaybı olmakta

@barış barış abi gidiş mudarli darlik teke üzerinden dönüş kalealti bıçkıdere, belki dönüş yolunda karşılaşırız

• Beğen
Tepkiler: Groims
@yasirkidil

çok iyiiiiiii şahane rota ,,,,

:islik::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

önce ovacık-mudarlı-teke-tekeden sonra şileye doğru ahmetliden giriş eski şile yolundan ulupelitten aynen oruçoğlu ve de bıçkıdereye girmeden göçbeyli, sonda acaip eğimler ultra etap......

@yasirkidil

yav dilimizde tüy bitti arkadaş rotanın babası bura ,,,,,:harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@yasirkidil

yasir geçen pazarın intikamını bu ct alayım arkadaş o ne yav ömerlinin kamyon gürültüsünde kafam şişti ,ayrıca bu etapta giderken sadece tekerin sesini duyarsın olayda budur ,sessizliği tekerin sesi bozar, birde arka janttan çıkan ses.....daha ne olsun ,,

Cumartesi uygun bana da

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

(link)

yasir 117 km non stop yapacağım ,goggle bazen yalnış hesaplama yapabiliyor ama benim rota tam anlamı ile bu olay olacak aynı zati,
göçbeyli son çıkış orhanlı istasyon,
ayrıca göçbeyliden viaport 13 km ordanda 30 km eve var sabah gelecem 30 artı 1 km toplama bana yazar
191 km ,,

@ozantuzcu

ozan yeditepe üniversitesine geliyorum saat 08.15 çıkış ,çabuk gelirim sen 08.45 'de orda olur isen aynen topuklarız..

@Kudret Kurtcebe tamamdır. 8.45 te hazır olurum

@ozantuzcu

ozan geçen pazar şile otobanda prosedürümü biliyorsun yemek felan için durmuyorum, teke köyde bakkaldan ihtiyaç olabilir, kısa duruş, aynen topuklamaca, devamla ahmetliye orda durma olabilir maden suyu ayran içmece, biliyorsun ulupelitin ulu eğimi bizi bekliyor olacak ,ayrıca tekeye giderken darlıktan sonra çok güzel bir iniş var ,
ve ulupelitten sonra şahane inişler oruçoğlunu geçiş esas babalar geliyor tabi göçbeyliye doğru adamı geberten eğimler en sona gücümü saklayacağım yani oruçoğlundan sonra göçbeylide çok az mola olacak 20 dakika,göçbeyli son final yeri benim için, orda saate bakacağım,sonra , aynen viaport ve dönüş cezaevin ordan devamla direk kayış caddesi ve erenköy carrefour 'dan sonra ev yakın bana ,,,
kopmalar olabilir..

yasir selam,cuma günü idi dinletim,ct saat 19.30 'a alındı malesef, ,spantone gelişen bir olay oldu .ozan dostum sizle gelebilir ,illaki bi ct aynı etapta olacağız .

@Kudret Kurtcebe aynen daha çok cumartesi var önümüzde

@ozantuzcu kudret abi gelemediği için hareket saatini erkene alsak uyar mı? mesela 09:00?

@yasirkidil uyar. 8 gibi Yeditepe'den çıksam 9'a yetişirim herhalde

@Kudret Kurtcebe Kudret abi bu köpekler nerede oluyordu tam olarak [emoji1]

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi bahsetmiş olduğun cezaevi maltepe cezaevi'mi kartal cezaevimi. Eğer kartal cez. ise buralarda öyle köpek yok fakat maltepe cez. tam önüne gelmeden ilk okulun orada ve tam maltepe cez. 50m kala ve önü civarı çok köpek oluyor gerçekten.

Geri