Scudo Sports

shimano vitesler

T

terry85

Silinmiş hesap
Yeni başlayan birisi olarak, vites seviyeleri hakkında detaylı bilgiye nerden ulaşabilirim? yani Deore, Alivio, Acera...v.b. vites çeşitlerinin sıralamasıyla (kötüden iyiye ) ilgili bilgiye nerden ulaşabilirim? teşekkürler...

Scudo
Bize, bisikletinizi ne alanda kullanacağınızı söyleyin, biz de size, uygun olan grubu söyleyelim ;)

@H.Okyay

suan için (genelde) sehir içinde (istanbul ) kullanmayı düsünüyorum ama ilerleyen zamanlarda ve gerektiğinde arazi ve toprak yolda da kullanbilecegim bir bisiklet arıyorum... Sürat yapabilmek de benim için oldukça önemli, hızlı kullanmayı seviyorum cünkü:rolleyes: ..

Bize, bisikletinizi ne alanda kullanacağınızı söyleyin, biz de size, uygun olan grubu söyleyelim

By atasözü :D

sizlerden bir ricam var. shimanonun tüm vites sistemlerini en düşükten xtr'ye kadar kalite sıralamasını yapabilir mi biri bana?

@Condor

Bu siralama degisti, Altus ve Acera bir oldu. LX, MTB serilerinden duserek biraz daha sehir bisikletlerine, "trekking" bisikletlerine kaydi. Yerine SLX geldi.

çift yönlü çekmeli we alttan çekmeli ön vitesler arasındaki farklar nedir??

@Condor

hep söylerim. Matematik hayatın her yerinde var...

performans ve hafiflik bakımından daha iyi ama arasında fiyat farkıda var tabiki ve araların da hidrolik frenli ve jant frenli olarak ikiye ayrılıyor bu da senin secimine kalmış camurdan cıkmam diyorsan tabiki hidrolik
yok ben alsfat takılırım dersen jant frenli set altabi fiiyat olarak daha düşük

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Parlakgül
Geri