Scudo Sports

sgs / gs

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
bisikletime kısa bacak xt aktarıcı alacağım ama ürün seçenekletinde uzun bacak/kısa bacak yerine sgs/gs seçenekleri var.acaba hangisi ne anlama geliyor yardım ederseniz sevinirim !!

Scudo
gs almalısın. GS Shimano'da kısa bacak anlamına gelir.

Arkada 24 veya 27 diş kapasiteli yol rublesi varsa kullanabilirsin, aksi taktirde arkada büyük önde büyük dişli gibi kombinasyonlar denerseniz vites kulakçığını eğmeniz mümkün, en kötü ihtimalle çok gerilen arka arttırıcı kopabilir. Dişli oranlarınıza göre bu seçim size kalmış, avantajı arazide daha az takılma yapar daha derli toplu durur.

@NightHawk

deore ruble (11-34) ile kullanacağım ama zaten tek yaprak aynakol kullandığımdan pek sorun olacağını sanmıyorum.zincir uzunluğunuda arka 34-ön 32 dişlideyken ayarlayacağım için gerilme sorununu çözerim diye tahmin ediyorum ;)

yardımın için teşekkürler.

kısa bacak shadow tavsiye ederim en kısa zamanda bende almayı düşünüyorm. aslında sram X-7 mi alsam onu mu alsam karar veremedim...

Ben MTB ye takacaksın diye düşündüğümden böyle yazdım, önde tek yaprak varsa tabii ki en mantıklısı kısa bacak kullanmak.

@sinto

sram bnde düşünüyordum ama hem fiyatlarının yüksek olması hemde deore vites kolları kullandığımdan vazgeçtim aslında geçebiliyosan srama geç bnce ;)

Geri