cemo saat oldu 01.18 buraya resim koyacaktın hala koymadın yoksa gitmedinmi.....şu işi bi çözümlesek diyorum merak ettim hangi rotadan gittin koyacağını söyledin yarında sana burdan bi mesaj atayım sana hatırlatma yapayım özel mesaj attım ...herhalde uyudun ............
şimdi bu pazar yapılacak ağır antreman için dört adet resim koyacağım buraya ...olayın başlangıcı ,,bıçkıdere dönüşten bi kare ve son kare hasanın vapurdan görüntüsü olur .............dönüşte farklı yerlere dönecek b takımı elemanları ,,,,,,,,,,ve sonuçları herkez ferdi yazacak buraya 40 km boyunca durmadan gidilecek ve saat kaçta varıldığı yazılacak tabi ben yazacağım ,,,kömürlük girişi 40 km sonra tabi bostancıdan ,,,sevgili aytekin erzan dostum topiği takip edecek sonuçlar onuda ilgilendirmektedir arkadaşlar b takımı şunu asla unutmuyoruz aytekin erzan bizim üstadımızdır ve ıronmandir kendisini her zaman takdir edeceğim onunla çok pedallamış bi insan olarak ve onun sayesinde geliştiğimi görerek ona şükran borcumu huzurlarınızda iletirim ..
ilerlemenin yaşı yoktur bisiklet sporunda özellikle 54 yaş olarak kendi yaşıtlarıma göre iyi durumda olduğumu ben söylemedim sahada başkaları dillendirdi .............yarışlar beni ilgilendirmez ben kendimle yarışırım evet benim bisiklete biniş felsefem budur en uzun mesafeleri mümkün olduğunca yaşımın el verdiği ölçüde kısa mesafede almak ..ben asla yemekli sazlı sözlü gezi turlarına alışıkta değilim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,süratli bisiklet kullanmak hoşuma gitmektedir ,,,,,,,,,,,,,.herkezinde bisiklete biniş tarzına derin bi saygım vardır
4 eylül için yapılan prosedür ne idi daha önce ,,,,,,,,,,,,,,,
bu tura arkadaşlar ile hazırlanmak bunun için ben ne yaptım öne polinezi koydum ama gördümki başaramadı hiç kimse 75 km lik etapta rampalarda bekledim ,, milleti topladım bi daha sürate geçemedim geçse idim utkunun başına gelen benim başıma gelirdi.....hafif antreman şekli bu yani rampada arkada kalanları beklemek ,,ama sonuç bu tur için tam bi fiyaskodur ,,,,,,,,,,çok şeyler bekledim belkide arkadaşlardan ama olmadı sağlık olsun ,,,,,,,,,,ayrıca asla benim antremanlarımada ihtiyacınız yok pek ala herkez antreman yapabilir ferdi ...............
şimdi iznik turunda bana acımadılar beni yalnız bıraktılar kimler volkan akboga ve aytekin erzan zati ben baştan söyledim turun başında beni bırakın diye ,,,,,ve nitekim tavşanlı yolunda o korkunç rampalarda ve 44 derecede beni bıraktılar ben kendi tempomda üstelik yaşadığım iki teknik arıza ile 2 saat 10 dakikada sahile indim tam 30 km ye yol ,,,yarısı yer yer 10-19 eğim rampa ve stabilize yol,, evet aytek ile volkan ile biz bu prosedür içinde gene kartepeye giderken pedalladık asla gocunmam ben ,,,,,,,,,,,,,,,,
onlar sayesinde performans dağarcığım gelişmiştir yüksek basanlar ile gelişirsiniz tek de olur tabi ama sizin üstünüz adam ile çalışmak çok verimlidir örneği benim ,,,,,,,,,,,asla kompleks yapmayacaksınız ,,,,,,,,,,,,evet hafta içi çalışan çok ,okullar açılacak gene hafta içi vakit yok antremana geriye geceleri kalıyor o da ne kadar verimli olabilir ,,,,,,,,,,,,evet bu işe vakti olanlar kazanıyor malesef bide işi olmayanlar ,,,,bence işi olmayanlar için ideal bisiklet kullanmak ve kendini geliştirmek bu da bi iş çünki sonunda size kimse para vermez .........
burda herkez başının çaresine baksın dedim bu tur öyle çünki..........daha öncede aynı şekilde turlar açtım burda bekleme yok arkada kalan tek başınadır diye ,,çünki zamana karşı bi pedal basma olayı var idi....bundan zevk alanlarda vardır ,,,,almayanlarda ,,,,,,,,,,,,,,,,,,her iki taraf birbirlerinin alanına girmeyerek saygıda tabi kusur etmeyecekler kesinlikle benim görüşüm şudur arkadaşlar iki türlü bisiklete biniş şekli vardır
1- performas için binenler bu arkadaşlar haftanın 3 günü ağır antreman yaparlar ve beslenmelerine dikkat ederler bu da bir çeşit bisiklete binme şeklidir ,,
2- gezi amaçlı düşük tempolu yemekli turlar bunlar ise başkadır,,,,,
ikisini asla karıştırmayacağız bir bisikletçi seçimini yapacak ya performans diyecek ya gezi ha ben arada sırada gezi yaparım ama fazla değil ........
evet hata etmişsek affola ama 4 eylül asla gezi değildir ağır performas turudur zamana karşı savaştır ,,,,,,,,,