Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

@Rıdvan UĞUR

zati bi noktayı kaçırıyoruz gözden kısa mesafe antreman ile bıçkıdere olmaz 75 km de olay neydi sadece hızları görmek istedim rampada ,,,,ve düz yolda ve inişte ama ben çok bekledim rampada biliyorsun burda bıçkıderede kimseyi bekleyemem nedeni ben biterim nedeni mesafe uzak akşam gece yarıları eve dönerim ,,,,,,,,,,,,,
şimdi bu ikinci mesajı yazarken kapı çaldı bi dostum geldi şu anda evde ben yazıyorum yarın için başka bi program oluştu malesef ,,,

Scudo
@Ozan Güner

yarın malesef biraz önce gelen arkadaşımla başka bi program olacak ozan,,,kusura bakma ,,,,evet şimdi pazar günü rampada durma yapanlar çok geç kalır , 08.00 de tur başlarsa akşam 21.00 de eve varacaklar olacak yada 20.00 de sonuçta varırlar onların bileceği iş.....bundan sonra herkez kararını versin ayrıca ozan bu grup beklemez b takımı bostancıdan başlayacağız ve öne b grubunun en seri adamlarını koyacağım onlar tempoya geçecekler ,,,,,,,,geçen seferki şile turunda böyle oldu ,,,,,,,,,,ve tabi bunu sahada söyledim en öne en seri ve hızlı adamları koydum onların peşinde olanlar dönüşte 10 uncu km de bittiler ,,,,,,,,,evet ne demek istediğimi anladın ...yüksek basan adamlar seni gaza getirirse bitersin ben bunları çok gördüm onun için kendi temponu koru ,,,,,,,,,,geçen pazar yüksek basan yok idi bu pazar var ve onları göreceksin asla beklemezler bekleme durumları söz konusu değil rampaları uçarak çıkarlar onun için baştan söylüyorum temponu koru seni geçecekler km lerce fark atacaklar kafana bunu yolda takarsan kaza yaparsın ,,,,,,,,,,,cem şentini düz yolda geçiyorlar yol bisikleti ile normal cemde şikayetçi oluyor ondan sonra psikolojim bozuldu diye cemin yapacağı olay onlar ile takılmamak ,,,,,,,,,,kendi temposunda kendi etaplarında olmak ve çalışmak ,,,,,,,

@Rıdvan UĞUR

karar verilirken baz polinez olacak daha önce sen ben bahadır bey ile yaptığımız kısa mesafe rampalı antremanlar asla baz değildir ,,rıdvan senle 100 artı 30 lar hiç yapılmadı 3 temmuzda biliyorsun b takım uçtu ,,,,,,,,,,,,,,,,
şimdi a takımın yapacağı tek şey var dudulluda buluşup ordan basmak ............cemi de paşaköy sapağından alırsınız 07.00 de çıkın biz sizi yolda yakalarız ,,somerinde sizle buluşması artı ozanında artı bahadırında kendi menfaatleri icabı,çünki bostancıdan çıkacak ekip durmadan ve süratli çıkacak arkada kalan yolu bilmiyorsa aynen kaybolur ,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Dün derken hangi gün ağabey?

Bildiğim kadarıyla bayramın 2. günü ve o gün ben Avrupa yakasında olduğumu, Cem ile telefon irtibatında olduğumu dün bu saatlerde yazmıştım. Neyse ki güzel haberler Cem'den geldi. Bravo vallahi tek başına, başka ne diyim iyi örnek oldu bize.

Sevgiler, saygılar...

Bu topiğe ne zaman baksam sürekli bir şeyler değişiyor :) Bugün buluşma yerlerimiz ve kudret abi'nin bizimle ilgili fikirleri (katılmamamız yönünde) Şimdi ben moda'da oturuyorum malesef sabahın 07:00'de dudullu yu bulmam mümkün değil.
Neden tüm ekip bostancıdan vazgeçti ? Ve neden kudret abi daha düne kadar takımları bir bir kurup görev dağılımı yapmasına rağmen bugün kimse gelmesin diyor ???

Ne olursa olsun sonuçta bu bir bisiklet turu ewet performans odaklı ama sonuçta bisiklet turu neticede yüksekova'ya dağa çıkmıyoruz yorulan,kesinlen,kramp giren adam kaldığı yerden ewine döner bu kadar basit abartılıcak bir şey göremiyorum ben :) Sonuçta burda herkez kendini sınıycak yada yanlışmı düşünüyorum ????

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Arkadaşlar yarın sabah paşa köy sapağında bekliyor olacağım. Bana kimler katılacak. 8e kadar bekler 8de basmaya başlarım bende bir görmek istiyorum bakalım.
artık kimselerde gelmezse napalım
köpekler yer beni:) zaten seviyolar tadımı:))

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Somer Kozanoğlu

somer sen bahadır bey ozan saat 08.00 de bostancıya gelin önden en hızlı olan adamlar grubu çekecek yalnız sorun yolu bilmiyorsunuz nerden çıkacaksınız şile otobana yazıyorum ozan ve sen bi zahmet bu yolu haritadan bulun şimdi bostancı gösteri merkezinden takiple iç erenköyden gümrük e ordan dudullu caddeden şile otobana şile otobana geldiğinizde iş kolay zati paso rampa gelecek sonra ve uzun olacak ömerliyi geçeceksiniz ve kömürlük girişine geleceksiniz ordan bıçkıdereye ineceksiniz dönüş ise bıçkıdereden göçbeyli ve istanbul bulvarı dede paşa bulvardan aydosun güneyinden uğur mumcu ve kayış dağı ve ideal tepeye iniş ve bostancı dönüş budur rıdvan salih ve cem dudulluda buluşurlar durum budur ,,,,,,,,,,,,artık herkez başının çaresine bakar başaran başaracak başaramayanda buraya yazacak ,,,,,,,

Alıntı:

Cem yazmamış ya da başka yere yazmış da olabilir. Birazdan geç de olsa rahatsız edeceğim kendisini. İnşaallah yatmamıştır...

Şimdi neyi yazacak diyebilirsiniz. Bugün beni saat 09:00'da aramasın mı, meğer Paşaköy sapağında. Ben de bisikletimleydim ama Esenler Otogarda!

Neyse biraz konuştuk ve denemeye karar verdi. Ben her ne kadar Ömerli'ye inmeden biraz Şile'yi dene dediysem de maşaallah Ömerli'den sonrasını geçmekle kalmıyor, öğle ezanı okunmadan Bıçkıdere'ye varıyor bile. Maşallah, maşallah...Akşam da ben vapurlar 08:00 sularında geçiyorken eve vardığı haberi geliyor. Mazallah, ne diyim başka...

Evet, şu uygun kaçacak: Bravo...

Şimdi aradım sesi gayet net ve sağlıklı geliyor. Ama Cuma günü toplu olarak gideriz demiştik şimdi cumaya ben yokum diyor. Buradan gerçekten çok yorulduğunu (neyseki herhangi bir sakatlanma yok) ve kendi rekorunu kırdığını görmekteyim.

İşte Cem, tek başına gidip bize örnek olmuştur arkadaşlar! Başka ne diyim?

yukardaki alıntı senin değil herhalde salih o ise ben ona göre yazdım ,,

@Rıdvan UĞUR

yarın kimse gelmez ise aynen tek bas rıdvan durumu buraya yaz,,,,,,,,,

arkadaşlar bundan sonra ağır turlar yer altına girecek beni buna mecbur etme olayı olmuştur burda anlattıklarımı zerre kadar anlamayan arkadaşlar var ben bir diyorum adam iki anlıyor onun için bu son ağır turum olacak ve ağır turları özelden halledeceğim beni buna kusura bakmayın ama isim vermeyeceğim gereksiz mesajlarla burayı meşgul eden arkadaşlar gereksiz mesajlar atarak gereksiz prosedüre girerek işi garipleştirmişlerdir,, ben açıkça böyle bi olay görmedim açıkça burda bi olay yapılıyorsa dışardan buraya gelen fikirlerini lütfen özelden bana iletsin bu topiğin dışına çıkılmasın prosedür ne ise o ...
kimseye sormadan kimsenin fikri alınmadanda onu bunu takım kaptanı yapılmasıda yalnış özellikle salih sana bu lafın senin dünyadan haberin yok getirdiğin arkadaş benim konuğum diyorsun adamın bisikletinin vitesleri bozuk bana sormadan hiç bi şey yapma çünki senin dünyadan haberin yok,,, tur nasıl organize edilir haberin yok ....adam şeref konuğu diyorsun adamın kafasında kask yok üstelik antremana çağırıyorsun ,,,,,,,,,,,,hatalar üstüne hatalar işliyorsun şimdi bu pazar gelirsen zati hiç şansın yok senin sahada görürsem çekeceğin var ona göre ,,,,,,,,,,,,,bunları bire bir sana sahada söyleyeceğim burda yazdım aynısını sana bu pazar söyleyeceğim ben burda ne yazıyorsam sana bunları sahada hatırlatacağım bu turu organize senmi ediyorsun benmi kafana göre burda mesajlar atıyorsun bana önce özelden danışacaksın olayı bilmeyen arkadaşlar burda ne oluyor diyor ...

İyi akşamlar Kudret Ağabey,

Alıntıladığın ifadeler Cem'den haberler. Yani benim Avrupa yakasında olduğum gün sabah 9'u çeyrek gece, öğlen 1'e çeyrek kala ve de akşam 8 sularında Cem'in telefon görüşmesi ile aktardığı bilgilerden derlenmiştir. Yani birlikte yol aldığımızı ifade ettiğimi zannetmiyorum. Aksine aşağıdaki gibi çoğunluğa göre hareket edelim demiştim.

@Cem Şentin
Bir de baktım ki benim bayramın ilk iki günü Avrupa yakasında olduğum ve foruma katılım sağlamadığım süre içerisinde Cem tek başına gitme kararı almış. Oysa çoğunluk kararı alınmış değildi ve ben bundan haberdar değildim. Özetle burada bir iletişim kopukluğu var sanki. En iyisi telefon ile haberleşmeli.

Bu arada iyi bayramlar Kudret Ağabey, görüşemedik, ellerinden de öpemedik. Telefon da açamıyorum, bayramını tebrik ederim. Nice bayramlara inşaallah.

Sevgiler, saygılar...

@Salih Dinçer

salih özel fikirlerini tur hakkında özelden yaz ayrıca pazar günü seninle özel konuşacağım ona göre ,,,,,,,,,,,,,,,,,,şimdi yukarıyı oku,,,,,,,,,,bi zahmet ,,,,,,,,,,,

4 Eylül'deki gezi için sizi, Necip Fazıl Bulvarı'nda bekliyor olacağım Kudret abi. Bostancı'ya inmem gereksiz.

Görüşmek üzere...

@Bugsbunny

ogün gezi değil dil sürtmesi oldu herhal fena halde basma olayı acımak yok 15 dakika mola bıçkıderede bu süratli tur olacak bu gün soner kartepe zirveye çıkmış ,,,,,,,,,hasan bugün 100 km devirmiş mehmet ise zati judocu ayakları ile pedalı dövecek bahtiyar sürate geçecek spd aldı ,,,,,,,,,,
erkan kask ile gelmez ,ise tura giremeyecek ............b takım fena halde kızışmış vaziyette olacak bu pazar ,,,3 temmuz şile temposu gibi ,,durmak yok şile benzinci değil kömürlük girişi 40 km boyunca su dökme dışında asla durmak yok ben durmayacağım b yi bilmem ,,,,,,,,,,,,,,,duracaklarını sanmam zati., 3 saat sonra kısa mola yapacağım ,,,,,,,,,,,7-8 dakika sonra gene pedala ve bıçkıdere ,,,15 dakika mola yada 30 dakika çünki yüksel dost gene bize çay ısmarlar ,,,gene hücum göçbeyli hücum istanbul bulvardan dede paşa bulvar ordan aydosun güneyden uğur mumcu ve kayış dağı başıbüyük ve ideal tepeden bostancı dönüşte ayrılmalar olur b takımı ile kopma olabilir evet ogün son sürat seni almak için 10 km boyunca dolu dizgin gelerek seni alıyoruz 3 temmuzda buluştuğumuz yer,,,,,,,,,,,,,hasan -soner-mehmet--ile ,,,,,,,,,bahtiyar ve erkan da orda olur yalnız erkanda kask olmaz ise tura giremeyecek kusura bakmasın ,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Senin gibi iletimi tekrar düzenleme olayım olmadığı (süre kısıtlamasına takılmışım) için bayram tebriğini değiştiremiyorum. Sonradan bana özelden yazdıklarını aynen geçirmiş olduğunu görmekteyim. Buna anlam veremediğim için sanırım artık iletişim kurmamızın pek faydası kalmamıştır. Size Pazar günü iyi eğlenceler dilerim...:(

Bu tür şeyleri (turlara davet ettiğim arkadaşları kabül etmeyişleri) özele taşıyıp ya da tur da herkesin içinde rencide etmeyip beni kenara çekerek konuşmanı tercih ederdim. Özellikle Pazar günü, Siirt'den bisiklet üzerinde gelen Mehmet Tavacı kardeşime verdiğin tepki beni aşırı üzmüştü. Herhalde o gün sinirli bir zamanındır dedim ama bu hallerin devam ettiğine göre hiç bir turuna katılıp arkanda yol almayacağımı bütün arkadaşların huzurunda dile getiriyorum.

Bunu sen bana mecbur ettin ama lütfen benim yüzümden kendi kabuğuna çekilip başkalarını cezalandırma. Ufak olan taraf olan benim ve aldığım terbiye icabı da hatalı benim derim, çekilirim.

Eyvallah...

@Salih Dinçer

bol şanslar arkadaşım kendi topiğini aç orda tur düzenle,,,,,,,,,,,,

cemo saat oldu 01.18 buraya resim koyacaktın hala koymadın yoksa gitmedinmi.....şu işi bi çözümlesek diyorum merak ettim hangi rotadan gittin koyacağını söyledin yarında sana burdan bi mesaj atayım sana hatırlatma yapayım özel mesaj attım ...herhalde uyudun ............

şimdi bu pazar yapılacak ağır antreman için dört adet resim koyacağım buraya ...olayın başlangıcı ,,bıçkıdere dönüşten bi kare ve son kare hasanın vapurdan görüntüsü olur .............dönüşte farklı yerlere dönecek b takımı elemanları ,,,,,,,,,,ve sonuçları herkez ferdi yazacak buraya 40 km boyunca durmadan gidilecek ve saat kaçta varıldığı yazılacak tabi ben yazacağım ,,,kömürlük girişi 40 km sonra tabi bostancıdan ,,,sevgili aytekin erzan dostum topiği takip edecek sonuçlar onuda ilgilendirmektedir arkadaşlar b takımı şunu asla unutmuyoruz aytekin erzan bizim üstadımızdır ve ıronmandir kendisini her zaman takdir edeceğim onunla çok pedallamış bi insan olarak ve onun sayesinde geliştiğimi görerek ona şükran borcumu huzurlarınızda iletirim ..
ilerlemenin yaşı yoktur bisiklet sporunda özellikle 54 yaş olarak kendi yaşıtlarıma göre iyi durumda olduğumu ben söylemedim sahada başkaları dillendirdi .............yarışlar beni ilgilendirmez ben kendimle yarışırım evet benim bisiklete biniş felsefem budur en uzun mesafeleri mümkün olduğunca yaşımın el verdiği ölçüde kısa mesafede almak ..ben asla yemekli sazlı sözlü gezi turlarına alışıkta değilim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,süratli bisiklet kullanmak hoşuma gitmektedir ,,,,,,,,,,,,,.herkezinde bisiklete biniş tarzına derin bi saygım vardır
4 eylül için yapılan prosedür ne idi daha önce ,,,,,,,,,,,,,,,
bu tura arkadaşlar ile hazırlanmak bunun için ben ne yaptım öne polinezi koydum ama gördümki başaramadı hiç kimse 75 km lik etapta rampalarda bekledim ,, milleti topladım bi daha sürate geçemedim geçse idim utkunun başına gelen benim başıma gelirdi.....hafif antreman şekli bu yani rampada arkada kalanları beklemek ,,ama sonuç bu tur için tam bi fiyaskodur ,,,,,,,,,,çok şeyler bekledim belkide arkadaşlardan ama olmadı sağlık olsun ,,,,,,,,,,ayrıca asla benim antremanlarımada ihtiyacınız yok pek ala herkez antreman yapabilir ferdi ...............
şimdi iznik turunda bana acımadılar beni yalnız bıraktılar kimler volkan akboga ve aytekin erzan zati ben baştan söyledim turun başında beni bırakın diye ,,,,,ve nitekim tavşanlı yolunda o korkunç rampalarda ve 44 derecede beni bıraktılar ben kendi tempomda üstelik yaşadığım iki teknik arıza ile 2 saat 10 dakikada sahile indim tam 30 km ye yol ,,,yarısı yer yer 10-19 eğim rampa ve stabilize yol,, evet aytek ile volkan ile biz bu prosedür içinde gene kartepeye giderken pedalladık asla gocunmam ben ,,,,,,,,,,,,,,,,
onlar sayesinde performans dağarcığım gelişmiştir yüksek basanlar ile gelişirsiniz tek de olur tabi ama sizin üstünüz adam ile çalışmak çok verimlidir örneği benim ,,,,,,,,,,,asla kompleks yapmayacaksınız ,,,,,,,,,,,,evet hafta içi çalışan çok ,okullar açılacak gene hafta içi vakit yok antremana geriye geceleri kalıyor o da ne kadar verimli olabilir ,,,,,,,,,,,,evet bu işe vakti olanlar kazanıyor malesef bide işi olmayanlar ,,,,bence işi olmayanlar için ideal bisiklet kullanmak ve kendini geliştirmek bu da bi iş çünki sonunda size kimse para vermez .........
burda herkez başının çaresine baksın dedim bu tur öyle çünki..........daha öncede aynı şekilde turlar açtım burda bekleme yok arkada kalan tek başınadır diye ,,çünki zamana karşı bi pedal basma olayı var idi....bundan zevk alanlarda vardır ,,,,almayanlarda ,,,,,,,,,,,,,,,,,,her iki taraf birbirlerinin alanına girmeyerek saygıda tabi kusur etmeyecekler kesinlikle benim görüşüm şudur arkadaşlar iki türlü bisiklete biniş şekli vardır

1- performas için binenler bu arkadaşlar haftanın 3 günü ağır antreman yaparlar ve beslenmelerine dikkat ederler bu da bir çeşit bisiklete binme şeklidir ,,
2- gezi amaçlı düşük tempolu yemekli turlar bunlar ise başkadır,,,,,

ikisini asla karıştırmayacağız bir bisikletçi seçimini yapacak ya performans diyecek ya gezi ha ben arada sırada gezi yaparım ama fazla değil ........

evet hata etmişsek affola ama 4 eylül asla gezi değildir ağır performas turudur zamana karşı savaştır ,,,,,,,,,

Abi selamlar,polenezden sonra haberleşemedik eminim ki bomba gibisindir :),polenez oldukça eğlenceliydi,gayetde verimli bir idman oldu tabiki bizim gurup adına konuşuyorum,tecrüben sayesinde kazasız belasız tamamladık,her şey için teşekkürler.Kondisyon farklılıklarından dolayı beklemeler, sıcak hava ve aşırı su kaybı bildik olumsuzluklardı her zamanki gibi,tabi etkilemedi başladığımız gibi hep beraber bitirdik.4 eylül oldukça zorlu görünüyor başarılar diliyorum.

Geri