Scudo Sports

Sen hiç.....?

Scudo
soruyu anlayamadığım için hayır diyorum sanırım " babandan dayak yedin mi olacak tı" ona hayır diyemiyecem :D ama küçükken :D

sen hiç pepsi max içinde aysun kayacı ile sarmaş dolaş oldun mu? :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@çağatay_çankaya

hyrrrrrr:)

sen hıc agzında tuz varken soda ıctın mı

bu arada teskr sıstemıne gecmısız:D

yok öle bişe olmadı :D
sen hiç kaza ile yaşlı kadının üzerine çay dökdün mü?

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
kaza ile yaşlı kadının bisikletle tepesine bilem cıktım :D

sen hiç şoka girdinmi ? :D

tıbbi anlamda hayır,girmesem de olur zaten:D

sen hiç uzun zaman önce kaybettiğin bişiyini buldun mu?

@Abdullah Hakkı

yoo :) kolay kolay kufur etmem.:rolleyes: :)

sen hıc korna calan bırıne kufur ettın mı (ben etmedım:D ama az kaldı dırek dalıcam yakında:mad: :) )

ben şahsen ettim çok sinr bozucu oluyo gereksiz yere korna çalanlar
sen hiç trafikte şu adamı dövsemmi die düşündünmü?

evet düşündüm :D

sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı , merak edip vicdanına sormadın mı?? :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
farketmediysem vicdanıma sormamışımdır:):)
sen hiç vicdanının sesini dinle bak nediyor(sezenaksu) diye düşündürttünmü?

sanmıyorum ama düşündüm....
sen hiç tıkandığın anlarda öfkene kaçtın mı...

evet
peki sen hiç öfkeni veya sinirini kumanda gibi küçük aletleri bir yere fırlatıpmı çıkartıyorsun.

Hiç huyum değildir fakat bir keresin de anneme sinirlenip telefonu yere fırlatmıştım(hiçbişi olmadı) klavyeyede yumruğu geçirince bacağı kırılmıştı:D:D

sen hiç bungee jumping , rafting, kamikaze , yamaç paraşütü gibi aşırı cesaret isteyen extreme spor yaptınmı

Hayır henüz yapmadım ama ölmeden yapmak istediğim şeylerdendir onlar.+ Cesaret istemez yürek ister yürek:D

PeKi Sen hiçç bisiklet sürerken ilan-ı aşk yaptınmı :)

tam bungee jumping diil ama yarı yaptım..
yamaç paraşütünü kapadokya da yaptım:)

peki sen hiç asansörde kaldın mı?

hmmm :) asansörde kalmak isterdim dışarsı cok sıktı nede olsa ama konuşcak insan olursa yanımda daha güzel olurdu asansör hele hele karşı cins olsa :):):):)

Sen hiç bisiklet sürerken bi kuçu kuçu tarafından ısırıldınmı heee ?

hayır ısırılmadım.

sen hiç bisiklet sürerken halk otobüsü tarafından duvara sıkıştırıldın mı? ( bu olay başıma geldi hareket halinde iken ve duvarla halk otobüsü arasındaki boşluk 1 metre benim gidon 62 cm :D )

aksarayın orda bi akşam saat şıkıştırdı ama seyahat otobüsü ve benimkinde pay kalmamıştı gidonu çevirmek zorunda kaldım, allah tan benim farkıma vardıda yavaştan gitti:cool:

ya sen bir taksiye seyir halindeyken arkadan dokundurup lastiğini onun tamponunu üstüne çıkardınmı :)

Geri