Scudo Sports

Sen hiç.....?

@cyclist_43

hem onun hemde benim için çok faydalı olduğunun farkındayım ;) her turdan, her geziden sonra, bisikletimi yıkarken, silerken, sanki bi arkadaşımı siliomuşum, yıkıyomuşum gibi gelio, ve hep konuşuyorum..turlarda okadar hırpaladığım için özür diliyorum..beni okadar taşıdığı için teşekkür ediyorum, onu her gün 4kat sırtımda taşıyorum daha neler neler :rolleyes:

sen bisikletin için neler yaparsın ?

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
Scudo
siz hiç bisikletiniz satılacak diye onu kaçırıp 1 hafta eve gelmediğiniz oldumu?

@EMREEDE

dağda onun üzerine 30 dk bindiysem 5 dk da ben onu sırtıma alırım onu temizlemek için cebimeki son parayı mazota sabuna ve süngere verebilirim
o çalındığı zaman sabaha kadar uyumayıp çalan kişi hakkında fikir yürütüp sınıfta kalmak pahasına o gün okula gitmeyip dayak yemeği göze alıp çingen mahallesinde yarış bisikletiyle onu aramak onu hırpalarcasına binen arkadaşımla arkadaşlığımı bitirebilirim çünkü o benim en ii arkadaşım

siz hiç bisiklet hiç alınmayada bilir diye
küsükünlüğünüzden dönüp protestonuzu bitirerek
eve başı eğik döndüğünüz oldu mu??

evet siz hiç bisiklete binerken sizi sıkıştıran otobüsçüye el hareketi çekip sorna o otobüsçü tarafından kovalandınız mı? ( benim başıma geldi de:D)

çok şükür olmadı, geçmiş olsun.....
sen hiç iş başındayken, bilgisayarın karşısında elin kolun kayarak rüya gördün mü.....rüya kısmını hatırlamıyorum :)

İş başında benim oldu:) Sonra tuvalete gidip klozet üstünde uyudum 10 dakika.

Siz hiç yeni aldığınız bisikleti kaldığınız yurda götürüp yatağınızın üstüne yatırıp üstünü battaniye ile örtüp(kamuflaj için. arka ve ön tekerleği sökünce sanki kafa içerdeymiş gibi oluyor ve kimse fark etmiyor:) ) siz yerde uyudunuz muve işe gidip geldiğinizde arkadaşlarınız tarafından şu soruyu duydunuz mu? " Biz de seni yatıyor zannettik":D :D :D

eheh hayır duymadım
peki sen hiç maşam açılsın diye gidonun üstüne ağır bi çocuk oturtup özellikle çukurlara girdinmi?(çok dandik bi maşaydı 20 ytl ye almış bi eleman onunlu tüm gün uğraştım ama genede esnemiyodu hiç galiba içinde yay yoktu :D)

Hayır...
Peki sen hiç sabahtan akşama kadar hastanede bekleyip hiç bir işini halledemeden geri döndün mü?(Mesai ücreti alsaydım tam mesai verirlerdi heralde...:()

çokk.... sonuçta bende bu ülkede yaşıyorum şartlar eşit... (mi acaba?)

Sen hiç açıldığından beri, ha kapandı ha kapanacak denilen bir topikin 9. sayfaya ulaştığını gördün mü?

hayır. sen hiç çalıştığın iş yerinde bol sıfırlı bir sözleşmeyi kaybettin mi? ( ben yaptım da:D sonuçta buldum ama:D )

ben çalışmıyorum:D

sen hiç seleyle adam dövdün mü:D

Kısmetse yakında dövücem :D

Sen hiç uyurken yataktan düştün mü ? ( Ben düştüm :p )

hayır düşmedim

sen hiç ateşböceği gördün mü:D :D :D

bu sorulmuştu..:Dhayır:)
sen hiç "sen hiç"le başlayan bi soru aklına gelmedigi oldugunu farkettigin zaman ne yapmalıyım dedın mı:D:D

hayır

sen hiç bilgisayarın donunca monitöre vurdun mu:D

ohoo,hele sinirliysem çook:)
sen hiç laptop u tamir edicem temizlicem diye içini açıp bozdun mu:D:D

evet :D eee tamir etmek içün bozmak şarttır vesselam değilmi

peki sen hiç gücünün son demine dek pedala asıldınmı

:) eski ümitimle trt yokuşunda yapmıştım...
peki sen hiç eşyalarını kendin yapmayı düşündün mü....

Geri