Scudo Sports

Sen hiç.....?

@hu_handan

bilmiyorum şevkim kırıldı

sen hiç birbirimize rap vermece oyunu oynayıp puan kaygımız olmadığını ispatlama gereği duydunmu

Scudo
@tekteker

hayır,
sen hiç sanılgılar en büyük yanılgılardır diye düşündünmü?

:) düsünemiyorummm..Yerinde olmak istemezdim.
SEn hiç hans ray in yerinde olmak istermiydin bu durumda :)

evet yanılmış olabilirim "sanırım" :)

sen hiç ......................

@Hasan Hakan Koç

Hakan abi sen hiç tekerin fırladığı anda adamın bişi düşünmeyip sadece kendi kendine ağız dolusu küfür ettiğini yoksa tahmin etmedin mi?:D

hayır düşünmedim ama bu msjı okuduktan sonra düşünmeye başladım.:) peki sen keşkenin bence dünyada insanın kendisi için sölediği en kötü bi söz olduunu düşündün mü

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
evet düşündüm.... :)

ben bi gezinin tamamına yakını herhan cıkabilecek olan bi ön tekerle çıkmışım haberim yok arkadaşın biri bi el attı teker çıkmıştı yerinde....:):):) o adamı anlayabiliyom ben...:):)

sen hiç.... tehlikenin uçundan kıl payı dönüp sevindin mi....?

Şuan yapmaktayim?
Sen hiç nasil alinabileceginin yolunu buldun mu?(kopya çekeyim)

evet buldum www.bikelogy.com :D:D site bana ait siteyi sadece bisikletime malzeme satın alabilmek için açtım
peki sen bisikletin için yaptığın en büyük fedakarlığı söyleyebilirmisn ?:)

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
@cyclist_43

tabiki söylerim, bayır aşağı inerken kaya yüzünden takla attım, bisikletim yerde sürtüp gitmesin die altına yatmıştım, öyle sürüklenmiştim bisikletim üstümdeyeken, bide bisikletim için girdiğim borçlar var fedakarlıklar arasında ;)

sen bisikletin için neleri göze aldın ?

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
ben onun için babamdan her akşam bir ton laf işitmeyi
anneme hediye yerine ona arka vites almayı
ona maşa almak içinn kardeşimin bisikletini satmayı
kız arkadaşımla bisikleti yanımda gezdirdiğim için bir gün küs kalmayı
göze aldım peki sen bisikletininde bir canının olabileceğini bazen onunla konuşmanın onun için faydalı olabileceğini düşündün mü:?

• Beğen
Tepkiler: papilloniac
Geri