Scudo Sports

Sen hiç.....?

düşündüm :D ya ben çokmu sivriyim acaba :D aşağıdaki üye sen hiç benim bir üstümdeki üyeye katıldınmı ?

Scudo
eh millet impreza düşkünüyken, koca traktörle poz vermek :)..... aylin e katılmayı gerektiriyo gibi...
peki traktörün arka tekerini el pompasıyla şişirdin mi (artık kim üstüne alınırsa)..

@papilloniac

traktörle pek yakın temasa geçmediğimden pas diorum,
peki sen hiç yaratıcı sorular bulmakta zorlandınmı?

@papilloniac

:) Ben tnt yi tanidigim için öyle yazmistim tnt traktörleri çok sevdigi için nickini görünce kesin traktöre bindinizmi diye soracak demistim :D süper bir traktörü var kıskanmamak münkün değil sahip olduğunu sevmek önemli bir meziyet .
Sen hiç elindekilerle mutlu olmayi denedin mi?

@xcangel

Evet, elimde olmayanlarla mutlu olmak mümkün görünmüyor nasılsa,
sen hiç elinde olmayanlarla mutlu olabileceğini düşündün mü?

• Beğen
Tepkiler: sniper
@hu_handan

şu an desek, kafam o kadar karışık ki.... :)
peki sen hiç yalnızlığından sıyrılmak istedin mi...

@papilloniac

yalnızlığın kaçınılmaz bir duygu olduğunu öğrenmeme rağmen bazen,
peki sen hiç yalnızlık nedişr die düşünüyor musun?

@ultegrax

:), aşkın nolduuğunu bilmiyorum, belki de oldum.. (sırayı atladım bilerek, hoşuma gitti)
sen hiç gökyüzünde bi evlilik teklifi düşündün mü

@hu_handan

kendimden her uzaklaşmamda düşünüyorum, yaratıcılığın körelmesi gibi bi duygu.....ama kendinle paylaşmak ve kendine dönmek kadar zevkli bi yaşam biçimi de yok....atlas ı takip ediyosan hakan la sophie nin birlikteliği, en güzel örnek buna..aman nazar değmesin....
peki sen hiç, herkesin ortasında avazın çıktığınca bağırdın mı......

evet bağırdım :) taksimde bağırınca kimse birşey demiyor :)

sen hiç evcil hayvan sahibi oldun mu ?

• Beğen
Tepkiler: papilloniac
hayır etmedim. sen hiç bisikletinle beraber uyudun mu?

@atahan07

hayır ama bu soruyu evet die cevaplayacak arkadaşı merak ediyorum,
sen hiç hiçliğin hepliğe dönüşümünü merak ettin mi? (bu soruyada bakalım kim cevap vericek)

@hu_handan

hımmmmm hiçlik heplik oluyor heplik te hiçilik , hiçlik hepliğe dönüşüyor. Demek ki heplik aynı zamanda hiçlik öyleyse hiçlikte aynı zamanda heplik olur..
Yani nerden bakarsan bak hepsi aynı da biz görmüyoruz:rolleyes: .. dolayısı ile hiçe hep ,hep hiç diyebiliriz yani bunlar aynı şeyler o zaman hic bişeyim yok diye fazla üzülmemek hep bişeyim var diye de fazla da sevin memek lazım .. hiçhepşeyim var diyebilirmiyiz:rolleyes:
Bazan dönüşür, inşallah bazan dönüşmez ..yani hep olan hep hiç olan hep olur . ya hep olarak acı ve keder fakirlik sefalet gibi şeyler kalırsa ey vah :rolleyes: :eek:hep olan acı kederse o zaman tehlikeli
bir durum.... anam anam umut mumut yaşam sevinci kalmaz inşallah böylesi dönüşür . iyisi kalsın kötüsü dönüşsün:) .
(not: ne yazdığımı ben dahi anlamadım tam 10 kez düzelttim :D )
hıııııımmmm benim düşünmediğim belli oldu .
Pekiya sen çok kitap okuduğunda felsefeyle ilgilenildiğin de bunların düşünüldüğünü hiçlik içerisinde, hatta heplik içerisin de bunların düşünülmesinin bazan imkansız olduğunu düşündün mü?

ben böyle yazdım, ama bence siz handanın sorusuna cevap verin dostlar benim cevabım beni bile tetmin etmedi :)
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

@hu_handan

evet hiçlik içinde bunların düşünülmesinin olasılığı varmıdırı merak ettiğimden düşündüm:)
sanıırm ben banlanıcam forumun saçmalayanı !!!ve zihinsel çöküşe neden olanı olarak:):)

@Hasan Hakan Koç

Ben de anlamadım...Siz hiç bir şeyi okurken bir an beyninizin olmadığını düşündünüz mü?(Benim gibi...:D)

@ismailofli

hihe hiheü :D
evet benim için olası bir durum:rolleyes: ...

Pekiii, siz hiç bisiklete binerken ...... keşke çok küçükken birileri yol gösterici olsaydı sistem daha farklı beni yetiştirseydi de şimdi daha iyi konumda olsaydım ve kendime ve bisklet sporuna çok daha faydam olurdu diye düşündünüz mü?

@Hasan Hakan Koç

düşünmezmiyim çok isterdim hem de:) gerçi hala şansım az değil de uğraşmıyoruz işte pek..:)
sen hiç sen doğmadan önce olanları hatırlamaya çalıştınmı (yanlış anlamayın lütfen.ben bi boslukta falan oldugumuzu dusunurdum)

Geri