Scudo Sports

Sen hiç.....?

sen hiç .... haftasonu arkadaşların geziye çıkarlarken katılamadığından dolayı üzüldün mü.....? ve

not:ben üzülüyorum..... süper bi gezi var karpuzlu peynirli mangallı ben gidemiyom....:(::(....... bakınız denizlide pedallayanlar.....

Scudo
Hiç üzülme bende o geziye gidemiyorum:( yalniz degilsin

Sen hiç bugün gergin oldugunu düsündünmü?

@sniper

hayır üüzlmedim hiç, gezilerimi, hep tek yaparım
bence sende üzülme 1 kere düzenlenenin tekrarı olur

sen hiç yalnız gezilerle mutlu olmayı düşündün mü?

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
düşündüm... güzel oluyor yalnızda olunca ama arkadaşlarla birlikte dahada güzel oluyor... yalnız gezilerin bitimine gezi bitiyor ama arkadaşlarınla yaptığın gezi taaaa öbürr geziye kadar değişik anlar hatırlanıp gülünüyor .....:):) sende dene....::)

sen hiç arkadaşının soracağı soruyu ondan önce forumda sordunmu...?

• Beğen
Tepkiler: yunuskivanc
@esma_izmir

Evet:) Ama kamyon beni geçerken degil :) ben kamyonu geçerken:)
Sen hiç motor kullandinmi?

Evet kullandım çok keyifli,
sen hiç acaba forumda "sen hiç bölümü" açılsın die düşündün mü? (forum cafeyi solladı bu konu)

@hu_handan

aklımın ucundan bile geçmezdi :D

sen hiç 'sen hiçle' başlayan soru bulamadğın oldumu :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@EMREEDE

:D Oldu :)
Sen hiç bisikletle yamaç parasütü yaptinmi? Güzel bir fikir gibi geldi bana da :)

Sen hiç boşa akan musluktaki suyun, gelecekteki nesillerin susuzluk çekeceğine sebep olacağını düşündün mü?

@athletic düşündüm..düşünmeyle kalmadım kendimce dikkat etmeye de başladım:) 1 bardak suyla diş fırçalamaya,yaptıgım her 3 banyodan en az ikisini duş kulanmadan 2 kova suyla yapmaya,gittigm her ewin sifon düzeneginin içine pet şişe koymaya,arabamızı sadece 15-10 lt suyla,en az 3 haftada bir yıkamaya(silerek geçiştiriyom) ve buna benser şeyler yapmaya başladım.....
peki sen hiç bu durumun birden bire oldugunu,bu nedenle hazırlıksız yakalnıp şaşırdıgını söyleyen idarecilere şaşırdın mı?

@fletcher

hem de cook.
Peki sen hiç bilinçli bir forum üyesinin(fletcher gibi) yazısını ağzın açık okudun mu? sonra da helal olsun dedin mi??:)

• Beğen
Tepkiler: sniper
dememmi beya peki aşşağıdaki üye sen hiç traktör sürdünmü :)?

@tnt

hayır ,ama tnt nickini görür görmez ...ne sormuş olabilir diye düşün meden . sen hiç klimalı traktöre bindin mi diye soracağını bildiğimizi düşündün mü?:D

Geri