Scudo Sports

Sen hiç.....?

ben zıvadan çıkıp 19 temmuz 2005 tarihinde Allah ne verdiyse (bilen bilir eskişehir - doktorlar < Eskişehirin en işlek yeridir, çarşısıdır ) Seni seviyorum anlamıyomusun ? Seviyorum işte, bırakamıorum seni !! Hiç kimse umrumda değil, bi tek sen varsın benim için die bağırmıştım :D ulu zeus bile duymuştur :D ve 20 temmuz 2005 tarihinde o kızla bi ilişkiye adım attım, bugun 3 ağustos 2007 üzerinden, 2 yıl 13gün geçmiş, o kız hala benimle ve hala adımlar atıyoruz :D

Scudo
@xcangel

sözünün arkasında duramıycak kadar tırsaklarda ondan :D

Sen hiç brini böyle öldüresiye dövmek istedinmi ?

@xcangel

evet düşündüm, hoşagitmeyeni söylerlerse sevilmemekten skorkarlar
sen hiç herkes beni sevmek zorunda değil diye düşündün mü?

tabiki düşündüm, benim hakkımda veya başkasının hakkında olan bi tartışmada en çok kullandığım cumledir kendisi :D

sen hiç kendinden tiksindin mi ?

@xcangel

evet düşündüm.... öz güven eksikliği ve söylediklerinin arkasında duramama....

sen hiç..... keşke demeden yaşamanın güzel olduğunu farkettin mi....?

@hu_handan

çok fazla düşündüm :) neden yaşıyoruz, ne için yaşıyoruz, anlamı ne bu olanların die kendimi felsefeye verdiğimi biliorum :):)

sen hiç neden ben dedin mi ?

@xcangel

düşünmedim... gerekte yok sanırsam... sonuçta ben olduğum için seviyolardır.
sen hiç seni neden sevmediklerini düşündün mü?

@sniper

evet açık sözlü vede gerçek duygularımı yansıttığım için,
sen hiç gerçekte kaç kişi beni seviyorduru sorguladın mı?

@sniper

Düsünmedim.Çünkü küçük bir kesimdir.Küçük beyinler küçük seylerle ugrasir felsefesiyle çok da takmadim açikçasi :)
Sen hiç mutlulugu tasvir etme yolunu buldun mu?:) Tanimlayabilirmisiniz.

@sniper

düşündüm ve bir çok uygunsuz yönümü bulup düzelttim :)

sen hiç yalnız olduğunu hissettin mi ?

• Beğen
Tepkiler: beykan
@hu_handan

yaklaşık 3 yıldır böyle yaşıorum, ciddiye almıyorum, parayı en son sorun ediyorum v.s. v.s. takmıyorum :) her sabah mutlu uyanıorum bu yuzden çok pozitif oluyo, herkese tavsiye ederim :)

sen hiç kafaya takıpta kafayı yicek duruma geldinmi ?

@tekteker

geyik arasına felsefe kırıntıları sıkıştırıyoruz

Bende o felsefe kirintilarindan nasiplenmeye çalisan güvercin taklidi yapiyorum :D

ben aldım msjı :D sazanda olduk ya:D

siz hiç burnunuzu karıştırdınızmı ? :D gören herkes cvplarsa mutlu olurum, merak ettim ya :D ( soruyorum die burnumu karıştırdığımı filan sanmayın :D )

• Beğen
Tepkiler: hulyaars
Geri