celilyafes
Aktif Üye
- Tepki
- 233
- İsim
- CELİL ALPEREN
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Beraber ölçüm yapan bi yere gidip toplu indirim alalım 😢bu başlıktan en az 10 seleZEDE çıkar.Bisikleti toplarken dedim hepsi Fizik olsun. Seleyi (link) seçtim ama olmuyor abi kalçayı bıraksam koşarak kaçacak 100k turdan sonra oturamıyorum o derece. nası lanet bişeydir şu sele olayı. her akşam ayar değiştiriyorum ama sonuç felaket. Specialized Power mıdır genel kanı nedir.12.5 santim kemik açıklığına var mıdır tavsiye? Bisikleti gösteren selesidir oturamadıkça kullanamıyorsun nasıl bir döngüdür bu.
Bende seleyi değiştirmeye karar verdim. Ağrıdan ziyade uyuşma problemi var. Power veya muaili sele arayışındayım bende. Bu hafta alıcam bakalımBisikleti toplarken dedim hepsi Fizik olsun. Seleyi (link) seçtim ama olmuyor abi kalçayı bıraksam koşarak kaçacak 100k turdan sonra oturamıyorum o derece. nası lanet bişeydir şu sele olayı. her akşam ayar değiştiriyorum ama sonuç felaket. Specialized Power mıdır genel kanı nedir.12.5 santim kemik açıklığına var mıdır tavsiye? Bisikleti gösteren selesidir oturamadıkça kullanamıyorsun nasıl bir döngüdür bu.
C17 genişlik ölçüsü kaç acaba?Brooks C 17 var isteyen olursa diye...
Selenin yapısı konusunda haklısınız, bende yarın bir bilen kişiye danışıyım. Her uzun sürüşten sonra pişik kremiyle muhattap olmak hiç hoş değil....@MertV size yardimci olur mu bilmem ama aktif pedal'a gittim bugun. Kemik araligi 122 mm olculdu ve specialized power comp 143 onerildi. Ben 155 dusunerek gitmistim. Elimdeki Fizik antares'in 142 mm oldugunu ve rahatsiz oldugumu belirttim. Carsambaya randevulastik Baris bey ile detayli bakacagiz. Ama markalar arasinda da ergonomik farklar oldugunu konustuk.
Merhaba@MertV size yardimci olur mu bilmem ama aktif pedal'a gittim bugun. Kemik araligi 122 mm olculdu ve specialized power comp 143 onerildi. Ben 155 dusunerek gitmistim. Elimdeki Fizik antares'in 142 mm oldugunu ve rahatsiz oldugumu belirttim. Carsambaya randevulastik Baris bey ile detayli bakacagiz. Ama markalar arasinda da ergonomik farklar oldugunu konustuk.
Youtube yazdıgınız takdirde bulabilirsiniz, ölçüm yapan yerlerde 50 lira kadar ücret alırlar sanırımMerhaba
Ölçüm nasıl yapılıyor acaba merak ettim? Makina veya bir alet gibi birşeylemi yoksa direk cetvel mezura ile klasik şekilde mi😀
Birde ücret ne alıyorlar bu hizmet için?
Merhaba
Ölçüm nasıl yapılıyor acaba merak ettim? Makina veya bir alet gibi birşeylemi yoksa direk cetvel mezura ile klasik şekilde mi😀
Birde ücret ne alıyorlar bu hizmet için?