Scudo Sports

Sele tavsiyeleri

(link)
Bu sele fiyatına göre çok iyi gibi, kösele olması ayrıca güzel. Kullanan arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilir mi? Sizce alınır mı? Yoksa başka selelere mı bakmalıyım. Bisikleti genellikle şehirde ve ufak çaplı ilçe gezilerinde kullanıyorum. Yani asfalt ağırlıklı.

Scudo
Bisikleti toplarken dedim hepsi Fizik olsun. Seleyi (link) seçtim ama olmuyor abi kalçayı bıraksam koşarak kaçacak 100k turdan sonra oturamıyorum o derece. nası lanet bişeydir şu sele olayı. her akşam ayar değiştiriyorum ama sonuç felaket. Specialized Power mıdır genel kanı nedir.12.5 santim kemik açıklığına var mıdır tavsiye? Bisikleti gösteren selesidir oturamadıkça kullanamıyorsun nasıl bir döngüdür bu.

Bisikleti toplarken dedim hepsi Fizik olsun. Seleyi (link) seçtim ama olmuyor abi kalçayı bıraksam koşarak kaçacak 100k turdan sonra oturamıyorum o derece. nası lanet bişeydir şu sele olayı. her akşam ayar değiştiriyorum ama sonuç felaket. Specialized Power mıdır genel kanı nedir.12.5 santim kemik açıklığına var mıdır tavsiye? Bisikleti gösteren selesidir oturamadıkça kullanamıyorsun nasıl bir döngüdür bu.
Beraber ölçüm yapan bi yere gidip toplu indirim alalım 😢bu başlıktan en az 10 seleZEDE çıkar.
Adamlar da para kazanır bizde rahatlarız 🤣

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve onatt
Bende seleyi değiştirmeye karar verdim. Ağrıdan ziyade uyuşma problemi var. Power veya muaili sele arayışındayım bende. Bu hafta alıcam bakalım

Bence profesyonel destek almadan olmayacak bu iş.
Önce sele kılıfı aldık olmadı
Decatlon tayt aldım olmadı
Power selenın çakmasını aldık oda olmadı
Sora tayt aldım olmadı

Dün 40 km sürdüm bugün akşam olmuş hala otururken 3 kere düşünüyorum 😏
Brooks C 17 var isteyen olursa diye...
C17 genişlik ölçüsü kaç acaba?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@MertV uyuşma problemi bende de var. Doğru seleyi ve ayarını bulmak lazım kesinlikle

@celilyafes linkteki seleyi 1 ay önce aldım. Kendi adıma çok memnunum tek sorun geldiğinde gergin değil o yüzden gerdirmek lazım. Dayanıklı mı derseniz bişey diyemem.

@DeaKeN cevabınız için çok teşekkür ederim. En kısa sürede alacağım

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Kemik ölçüm 11cm 155lik pro stealth sele ile uyum problemi yaşar mıyım sizce🤔

@MertV size yardimci olur mu bilmem ama aktif pedal'a gittim bugun. Kemik araligi 122 mm olculdu ve specialized power comp 143 onerildi. Ben 155 dusunerek gitmistim. Elimdeki Fizik antares'in 142 mm oldugunu ve rahatsiz oldugumu belirttim. Carsambaya randevulastik Baris bey ile detayli bakacagiz. Ama markalar arasinda da ergonomik farklar oldugunu konustuk.

• Beğen
Tepkiler: Metal06
@MertV size yardimci olur mu bilmem ama aktif pedal'a gittim bugun. Kemik araligi 122 mm olculdu ve specialized power comp 143 onerildi. Ben 155 dusunerek gitmistim. Elimdeki Fizik antares'in 142 mm oldugunu ve rahatsiz oldugumu belirttim. Carsambaya randevulastik Baris bey ile detayli bakacagiz. Ama markalar arasinda da ergonomik farklar oldugunu konustuk.
Selenin yapısı konusunda haklısınız, bende yarın bir bilen kişiye danışıyım. Her uzun sürüşten sonra pişik kremiyle muhattap olmak hiç hoş değil....

Merhaba
Ölçüm nasıl yapılıyor acaba merak ettim? Makina veya bir alet gibi birşeylemi yoksa direk cetvel mezura ile klasik şekilde mi😀
Birde ücret ne alıyorlar bu hizmet için?

Merhaba
Ölçüm nasıl yapılıyor acaba merak ettim? Makina veya bir alet gibi birşeylemi yoksa direk cetvel mezura ile klasik şekilde mi😀
Birde ücret ne alıyorlar bu hizmet için?
Youtube yazdıgınız takdirde bulabilirsiniz, ölçüm yapan yerlerde 50 lira kadar ücret alırlar sanırım

• Beğen
Tepkiler: Ersanozturk37
@Ersanozturk37 youtube da da göreceksinizdir. çağrı terzioğlu'nun da videosu var. karton üstüne oturup dizlerinizi havaya kaldırdığınızda oturma kemikleriniz kartonda çukur oluşturuyor. iki çukurun orta noktası arasındaki mesafe kemik aralığınızı veriyor. sele almak amacıyla gittiğimden (almadım ama) bir ücret ödemedim.
@MertV pişik kremi iyi. koltuğa otururken düşünüyorum gerek var mı?:hihi::hihi::hihi:

• Beğen
Tepkiler: Ersanozturk37
Ben sanılanın aksine karbon selelerde acayip rahat ediyorum.. döt ile uyumu iyi olsun yeter.. Bir de mtb ye 19 dolarlık uyduruk bir sele aldım.. çoook rahat.. bisikletle gelen sözde markalı ürün.. bu iş şans..

3 yıldır power sele (143 genişlik 27 uzunluk ) kullanıyorum . Malum bölge altı boşluk olduğu için daha rahatım. Tafsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri