Scudo Sports

Sele ağrısına son!

@ozdenmir kesinlikle katılıyorum. bisikletimin stock selesi ile 4 gün üstüste 5er saat sürüş yaptığımda hatırı sayılır bir uyuşukluk meydana geldi. (Sele, gidon boyu vs. olması gerektiği gibi) eğer periyodik olarak uzun saatler bisiklet tepesinde olmak ve bisiklet sevginizi çocuklarınıza aktarmak istiyorsanız konuyu ciddiye almakta fayda var. (link)bir izahı var. ingilizce bilenler "numb dick syndrome" diye aratırsa gerekli bilgilere ulaşabilirler

Scudo
Bu arada decathlondan aldığım jelli seleyi iade ettim. Pedli bir tight ve normal sertlikte bir sele en ideali.

• Beğen
Tepkiler: Özden Özdemir
3 gündür ağrı vardı artık alıştık ağrı falan kalmadı. Sele de dandik birşey ama artık ağrı yok. Pedli tayt alacaktımda bu durumda gerek kalmayacak gibi :)

Evet bir adaptasyon dönemi de oluyor.

Tayt alacak arkadaşlara tavsiyem iyi bir tayt tercih etmelere ucuza kaçarsan hiç bir faydası olmuyor zaten :)

@cyclopath Bak bu güzelmiş fiyatı da gerçekten uygun ama sanki kaba durmaz mı kadronun üzerinde

Nizami olmuş :) Kaba durmazsa iyi bir çözüm yolu olabilir teşekkürler fikir paylaşımı için :)

Selenin açısını ayarlamak bir nebze sizi rahatlatabilir. Öne doğru daha düşük konuma getirmek bana biraz konfor getirdi. Tam oturmak yerine biraz öne doğru destek verir durumda kullanıyorum böylece selenin arka geniş yüzeyine daha fazla temas ediyorum ama açı sebebiyle tüm ağırlığımı veremiyorum. (Bu sadece benim yaşıma ve coğrafyama uygun bir çözüm olabilir)

@M.Fatih yine satışa çıkarır tchibo, takip etmen lazım. Ben 2012de almıştım. Önce kron xc250de kullandım, şimdi de fit5te kullanıyorum. Bisikletle çıktım mı min. 40 km yapıyorum, sıkıntı olmuyor. Alışma olayı da var tabi. Bir de jel pedli kaliteli bir tayt giyilirse büyük konfor sağlar.
Bisikletimin genel görüntüsü böyle:
24842 dosyayı görüntüle

@cyclopath evet çok ta kaba olmamış dediğiniz gibi. Bekleyelim bakalım yine gelirse alırız.

bu tarz jelli ürünlere gerek olmadığını dusunuyorum kullana kullana alısıyor insan

Geri