Scudo Sports

Sele ağrısına son!

@Antecurs
Pedal çevirmeye engel olmasa ne mesafe yapılır onunla..

Scudo
@Hüseyin Külcüoğlu üstad iyi hoş ta rengi tutmuyor yine biz süngerden devam edelim en iyisi :)

@Gökhan BİROL
Üstad bunlar küçük, bendeki büyük he küçülerden iki tane dikerim eşofmana dersen o olur :D

taytı sadece utandığı için giyemeyenlerin en iyi çözümü,üzerine giyecekleri deniz şortu olur sanırım:D
Sünger çok enteresanmış:) Deneyecek olanlara rahatlıklar diliyorum:)

Ooo bu başka birşey bu bu ne diyeceğimi bilemedim o_Oo_O:kötü::kötü::harika::harika::ssrtcbya::ssrtcbya:

Hocam bu süngeri sakın ola jel gibi düşünüp giydiğiniz kıyafete dikmeyin 2 yaşındaki bebekler gibi dolaşırsınız sonra dışarıdan görünüm çok komik olucaktır. :D Birde yokuş çıkarken ayağa kalktığınızda o sünger yerinden hiç oynamıyor mu?

@vebag
Kesinlikle pedli tayt. Sıkıntı çekiliyor ise üzerine şort giyilir olur biter.

• Beğen
Tepkiler: vebag
beyin yakan bir öneri olmus,ama güzel :)

"Sadece deneyin farkı hissedeceksiniz" başka birşey demiyorum (nokta)

@crzypwrx Kardeşim sen bizi yanlış anladın, biz işe yaramaz demedik, sadece uzun vadede kullanışlı olmaz..

ben 200 tl verip pedli bir tayt alim, sende bu sünger ile biraz daha devam et ne demek istediğimi anlayacaksın..

@vebag
Üstad yanlış anlamadım elbette ki pedli taytla bunun mukayesesini yapmak mantığa aykırı olur zaten ki benim hiçbir gönderimde boyle kıyaslama ya da iddia da yok hatta üstte okumuşsundur ali express ten tayt beklemeye erindim bunu görünce de denedim diye yazmışım. Ayrıca en baştaki gönderinin altındaki not kısmında da zaten amacım foruma mizahi bir yazı okutmak demişim o yüzden alınma ya da yanlış anlama diye birşey yok hem forumdaşlar olarak eğleniyor hem de belki deneyen olur işine yarar belki insanların diye yazdım en azından benim günlük 20 km lık turumda bayağı ise yarıyor simdilik. O yüzden yanlış anlama gibi bir sıkıntı yok yani. İnce düşüncenle açıklama gereği hissettigin için çok teşekkürler dostum.

Konforsa konfor
IMG_20150520_232010.jpg

Geri