Scudo Sports

Selçuk Üniversitesi

Scudo
keşke ögleden sonra olsaydı bende katılırdım o zaman
geziye katılan arkadaşlara şimdiden ii pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: VolkanBaşar
@çağrı sezgen

cagri dizin iyi olmadi mi daha. cok zor olmayacaksa senin icin gel cumartesi günü. gideriz yavas yavas...

Eyv volkancım o kadar çok canım çekıyor kı anlatamam. Geçen pazar Selım'le dutlukırına gıttık. Çok zorlamadı ama yıne de hafıften ağrı yaptı. Doktor olan sensın daha ıyı bılırsın ama zorlama dedı doktorlar malum menısküste yırtık var 5 ay oldu ne olacak bılmıyorum

gemiz harika oldu en kısa zaman resimler koymak dileğiyle 100 km geçtik yarısı zorlu rampalardan ibaretti
köpeklerle dik rampalarla yağmurla çamurla boğuştuk

bende selcuk üni. sarayönü ndenım :) burada yaslı amcalar bıle bısıklet suruyor
ama benım bisikletim yok alıcam bu konuda yardım edersenız sevınırırm arkadaslar :)

volkan gezi fotolarını merakla bekliyoruz... selim yeni fotomakinesi getrmişmydi? bu arada çağrıya acil şifalar dilerim... goruşmek dileğiyle..

• Beğen
arkadaşlar güzel ve yorucu bi gezi oldu. Yağmur, çamur, rüzgar, köpekler:D.... ne ararsanız vardı gezide. inanılmaz rampalar çıktık. katılan herkase teşekkür ederim. planladığımız güzergahı takip etmedik kastel yaylası dönüşünü kadınhanı, ladik tarafından yaptık, bu da yolumuzu baya uzattı.benim evden eve tam 121 km yol yaptık ve bunun yarısı dik rampalardı. çok fotograf çekildi. çeken arkadaşlar en kısa zamanda paylaşır umarım:)
görüşmek üzere

ayağınıza sağlık beyler inş. ilerleyen günlerde beraber pedallamak dileğiyle..
Kaan arkadaşımızında dediği gibi Resim İstiyoruz :D

• Beğen
@semeket

hafta sonları geziler oluyor. cumartesi yada pazar olacağı o haftaya göre degisiyor. bazen iki günde geziyoruz:) arkadaslar bu arada ben jant setini değiştirme sürecindeyim, su an bisiklet süremiyorum. hafta ici yeni setime kavuşmayı umuyorum. tur organizasyonu ile ilgilenemedim ben ama arkadaslardan da gezi önerileri gelmedi. bu hafta bi yere gidilmiyor sanirim. haftaya yeni jant setimle tura Çikariz insallah. fotoğraflar icin Tesekkürler mustafa. görüsmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: semeket
@volkanbsr

arkadaşlar yarın saat 13:00 tek başıma takkeli dağ çıkcam gelmek isteyenler ihsaniye kavşahındaki tıp yolu gidişindeki alt geçit girişinde buluşabiliriz 0506 348 06 96 konyalimust_1905@hotmail.com

(link)

Geri