Scudo Sports

Selçuk Üniversitesi

Scudo
Ben sabahları bır kaç arkadaşla anıtta 7'de buluşup, kısa tur yapıyoruz gelmek ısteyenler gelebılır.

@necosoft

Ne festivalidir bu necosoft?

merhaba arkadaslar. cumartesi günü sille koyune ve barajına dogru gidecegim gelmek isteyen arkadaslar 0554 7242633 numaraya mesaj atabilir. saat 10.00 da dedeman otelinin önünde bekleyeceğim. görüşmek üzere.

merhaba. Selçuk Üniversitesi bisiklet toplulugu 24 nisan cumartesi günü sille köyüne bisiklet turu düzenliyor. zorluk seviyesi orta derece olan bi tur. buluşma yerleri: saat 10.00 bosna tansas önü. saat 11.00 anit meydanı. gelmek isteyenler ve bisiklet kiralamak isteyenler Cagri Sezgen e ulaşsın tel:0505 704 85 01

@volkanbsr

sillenin ordan mtb olarak altınapa dere yapsak daha iyi olmaz mı ?

ben selçuk iletişimde okuyorum. uygun fiyata bmx arıyorum, bulduğum gibi bisiklet topluluğumuza katılıcam:)

arkadaşlar aranızda üniye bisikletle geleniniz var mı?
ben selçuk hukuktan eyüp.

@eyup ensar

Geçen sene ben de yazmıştım böyle birşey ama cevap alamamıştım. TBMYO'dan mezun oldum olmasaydım inan seve seve gelirdim :)

• Beğen
Tepkiler: eyup ensar
kampüste bir kaç kez kron bisiklet gördüm ama öyle fakültenin önüne bağlanmış hiç rastlamadım, bir de sebit olarak hiç bir faaliyetiniz var mı?

@eyup ensar

merhaba. her hafta bisiklet turu yapmaya çalışıyoruz. mesela dün sille koyu ve barajına dogru bir bisiklet gezisi düzenledik. tür duyurularını bu sayfadan duyuruyoruz. haftayada benzer bi gezimiz olacak. ayrıntıları hafta ici belli olur ve bu sayfalardan duyurulur. seni de bekleriz

• Beğen
Tepkiler: eyup ensar
bu haftaki geziye bir önerim var meram-dere-altınapa-kent ormanı-kızılören-Seydişehir yolundan tekrar Konya yapalım mı ?yolumuz dere-altınapa yolu hariç %100 asvalt dileyen kent ormanına kadar gelip oradan Konya ya dönebilir yani geçen cumartesi gibi kent ormanından sonra iki ye ayrılmış oluruz

kozağaç-klıstra yazmayı düşünüyorum, seydışehır kalabalık ekıple zor olur, onu bilahare yapabılırız.

turdan haberim vardı, yalnız müsait değildim, beyşehir turuna da katılamadım, gündüz dışında akşam da buluşulabilir, ankara perşembe akşamı bisikletçileri gibi :)
çağrı ve volkanbsr; hangi fakültedesiniz?

klistra gezisi iyi olur bencede. daha önce yapmıştım ben. yol uzun ona göre haber verelim gelecek olanlara.
eyüp ben kampuste degilim tip fak.de okuyorum. gece turları güzel olur. yapalim bi ara.

Geri