Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@vanhelcingVites farkı var. Geotech 24 Mosso 21 vites. Geotech'in donanımı 1 tık daha iyi. Ben olsam geotech'i alırdım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Mosso legarda 1821 mdm v fren bu modelde bagaj deliği varmı ?

Arkadaşlar Merhabalar,

Başlangıç seviyesi için ortalama 900-1200 TL arasında, şehirde kullanmak için önerileriniz nelerdir?

Boy: 175 cm
Bacak: 95 cm
Kilo: 76 kg

@vanhelcingMossoyu 1000 den asagi alirsiniz pesinde aradaki fark 400-450tl etmez diye düşünüyorum.

1079listesi olan bisikleti 79 lira indirimle 1000 tlye mi birakiyor yani?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@saityildirim1

Ic bacak boyunuzun 95cm olduguna eminmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: MossoM
@yorgun bekçi
İç bacak boyunuz normal orantılıysa boyunuzla muhtemelen küçük gelir ama denemekte fayda var markadan markaya farklar oluyor

@Darrow-21** carraro 327 olur mu acaba. Bacaklarım uzun sayılır. 56 kadro mossovar şuan kadronun üstünde durunca apış aram değmiyor 1 2 parmak boşluk var. 51 kadro carraro 327 almak istiyorum da

@saityildirim1:) Hocam Mosso 1821 mdm v modeli duz masa, mosso 1821 msm v, mosso 1824 msm v olan modeller ise amortisorlu. 1200 lira butcede fiyatina gore iyi bisikletler.

Boy olarak 46cm/18inch almanizi tavsiye ederim.

@yorgun bekçiDenemeden bilinmez ama ben 51 kadronun size kucuk gelecegini dusunuyorum. Neden 51 kadro dusunuyorsunuz?

@uussff hocam carraro 327 bakıyorum onda da en büyük 51 kadro var. Daha doğrusu eğer mossoyu satarsam 1500 civarı bisiklet bakacağım düzmaşa hafif

Öncelikle merhabalar bu sıralar boş vakitlerimde yapmak için bir hobi ararken bisiklet sürme fikri gayet hoş göründü ancak aklıma birkaç soru takıldı ve bunları sizlere danışmak istiyorum.Öncelikle başlangıç olarak çok büyük bir bütçe ayırmak istemediğim için 1100 TL gibi bir butcem var.Ayrıca boyum 1.65.

1-Bisiklet tipi

İstanbul Esenlerde oturmaktayim .Aslında en iyi ihtimalle yılda bir kere dağ bayır çıkarım bu yüzden yol bisikleti fikri aklıma çok yattı güzel Esenlerimizin yolları dağlardan hallice olduğu için bisiklet bu yollarda nasıl sürülür bilemiyorum o yüzden dağ bisikleti de sözde şehir olan yerde kullanılabilir mi yoksa yol bisikleti için bu yollar pek sorun teşkil etmez mi?

2-Güvenlik

Güzel semtimizin güzel insanları tarafından bisikletler bir anda yok oluyor bu yüzden ya çok iyi bir kilit almalıyım yada alacağım bisiklet hafif olmali ki eve cikartabileyim bu durumda yol bisikletleri daha avantajlı geldi gibi.

3-Bidon Tipi

Açık konuşmak gerekirse yol bisikletlerinin boynuz tipi modelleri pek içime sinmedi dolayısıyla flat bar bir bisiklet benim için daha iyi olacaktır.

4-Yokuşlar

Güzel semtimiz dünyanın en nadide yokuslarina sahip olduğundan yokuslarda mümkünse yorulmak istemiyorum .Bunun için hangi bisiklet türü daha iyidir?

Bu kriterler ışığında sizlerden benim için en uygun bisikleti onermenizi istiyorum şimdiden teşekkürler.

@yorgun bekçi
hocam kullanımda sıkıntı olmaz muhtemelen ama kesinlikle deneyin aynı markanın aynı veya çok yakın kadro boylu bi şehir bisikletini deneyin bi fikriniz oluşacaktır belki küçük gelebilir markaların kadro boylarında sıkıntı oluyor bi markanın 54 kadrosuyla diğer bi markanın 56 kadrosu aynı olabiliyor denemek şart gibi

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Yushy
@Yushy

Anladığım kadarıyla yol bisikletlerine bir sempatiniz var. Ancak oturduğunuz yer Esenler eğer fazla eğimli - yokuşlu ise ve kondisyonunuz yoksa yol bisikletlerindeki vitesler yokuş çıkarken sizi zorlayabilir. Yokuş çıkma konusunda dağ ve şehir-tur bisikletleri, yol bisikletlerine göre daha komforlu vites olanaklari taniyor (dişli oranlarından dolayı). Ayrıca az çok Esenler hakkinda duymuşluğum var:) Yol bisikletleri hırsızlar açîsından daha cazip olabiliyor:). Bütçeniz doğrultusunda da sizi Decathlon'un bisikletlerini öneririm. Haa ayrica eğer şehir bisikleti alacaksaniz bence amörtüsörsüz hir bisiklet alın. Bende amörtüsörlü şehir bisikleti var ve şimdiki kafam olsa düz maşa bisiklet alirdim. Bu yazı tamamen şahsi fikrim olup gerçekleri yansitmayabilir:);)

1,82 Boyundayım aktif olarak işe gidip gelmek için bisiklet alacağım. Şehir bisikleti tarzı düşünyorum bulunduğum şehir olan Tokat'ın yolları biraz bozuk olduğu için mtb almamı öneriyor arkadaşlarım ama ben kararsız kaldım, sizlerden tavsiye bekliyorum. Üst limitim 1500 TL

@yorgun bekçiHocam tabiki 327 yi deneyin ama kucuk gelirse de size uygun kadrosu bulunan markalara yonelseniz daha iyi olur diye dusunuyorum.
Mevcut bisikletinize duz masa alsaniz?

@vanhelcingSize 46 kadro uygun bence.

Adam tok satici demekki, imkan varsa diger bayiileride arayin yada ziyaret edin..

@YushySelamlar, bence Duz masa bir sehir bisikleti size daha uygun. Hem daha hafif hem duz gidon hemde yokuslarda daha rahat olur.

Geri