Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@vanhelcing

Hocam bende carraro sportive 327 aldım. Baktığım kadarıyla vites ve fren sistemleri falan benimki ile aynı. Bende 1300 tl ye aldım. Güzel bir bisiklet bence. Fiyatta sıfır ürün için ise bence alın.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
Scudo
Yorumlarınız için teşekkür ederim 2 kişi 18 kadro almam gerektiğini söyledi 1 kişi 20 kadro dedi. Salcanoyu aradım ama açan olmadı .
20 inç kadroyu denemiştim fakat 18 kadro yoktu
20 kadroda sele en aşağıdayken bir ayağım yere değiyor diğeri hafif havada kalıyordu .
Bu büyük geldiğini gösterir mi
sürme imkanım olmadı sadece bisikletin üzerine binebildim

@tahakilic58

Bende sadece durduğum yerde kadro üst demiri biraz rahatsız ediyor. 20 inc güzel gibi ama çoğunlukla 18 diyorlar hocam.

• Beğen
Tepkiler: tahakilic58
@Devilsbutcher hocam 51 kadro mu aldınız? Boyunuz kaç? Benim boy 187 bana 51 kadro olur mu sizce? Bende şuan miadı legarda 1721 var 56 kadro. Satıp carraro 327 almak istiyorum

Carraro fiyatina merida speeder :)
Screenshot_2018-04-21-20-35-16.png
Screenshot_2018-04-21-20-34-59.png

@hamlet2006
Nasil normal degil? Belki adamin nakte ihtiyaci dogmustur garantisi var diyo

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mariokaldato
Faturasını gösterebiliyorsa ihtiyacı olan hiç durmasın.

@tahakilic58

20 nin size buyuk geldigi ortada seleyi ayarlayacak pay bile kalmamis, 18 i alip seleyi kendinize gore ayarlayacaksiniz keyifle bineceksiniz [emoji106]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: tahakilic58
@tahakilic58
Salcanonun kadro boyunu gruplandırmasında büyük sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Bir bisiklette sadece ve sadece iki kadro boyu olması gerçekten çok ilginç.:kötü:Ya küçük var ya büyük ara bedenler yok :eek:Daha kısaya da daha uzuna da alternatif yok.
Diğer markalarda olsaydı kesinlikle 50 ya da 51 kadro(20 inç) derdim.Ancak yalnızca iki kadro boyu olduğunu gördükten sonra kerhen 18 inç diyorum.(Salcanonun saçma kadro boyu sınıflandırmasınan dolayı)

Yine de Salcano merkeze bir email atmakta fayda var

@yorgun bekçi

Hocam boy 1.76 bacak iç boyu 77 cm size en az 51 bence. Şuan 56 dan memnun değil misiniz ?

@tahakilic58

Hocam ben sıkıntı yaşamıyorum. Boylarımız hemen hemen aynı. Ama şu sıkıntısı var işte :

Kırmızı ışıkta durdum diyelim. Ayakları yere basıyorum ya işte orda kadro üst demiri yumurtalıklara değiyor biraz acıtıyor. Rahatsızlık veriyor yani. Yoksa 110 km yol yaptım 20 günde ve kontrol açısından bir problem olmadı.

@Devilsbutcher Tuncay Bey boyunuz ,iç bacak boyunuz kullandığınız bisikletin markası modeli ve kadro boyu nedir?

@tahakilic58

Benim sele en aşağıda değil. Biraz yukarıda. Sele demiri 5 cm falan yukarda. Sele üstünde otururken ayaklarım yere değmiyor. Pedala basmada sorun yok.

@hamlet2006

Boy: 1.76 cm
İç bacak boyu: 77 cm
Carraro Sportive 327
20 inc ( 51 kadro)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
(link)

(link)

Merhaba, ikiside sabit maşa ve V fren biri 1000 diğeri 1300 peşin fiyat. Aradaki fiyat farkına değer mi?

Değerli arkadaşlar biliyorum çok sıradan bir konu ama gerçekten içinden cikamadigim için sizlerden yardim alma gereği duydum. Şehir içinde spor yapmak üzere bir bisiklet almak istiyorum ama o kadar çok seçenek var ki kararsız kaldım. 5 yil bisikletçinin yanlış önerisi nedeniyle dağ bisikleti kullandım şimdi doğru bir secimle yeni bir bisiklet almak istiyorum. Kadro boyu bisiklet bedeni vs hiçbir konuda bilgim yok 1200 e kadar bana marka model önerisinde bulunabilir misiniz? (Boyum 170)
Şimdiden teşekkürler.

Selamlar.

Arkadaşlar Merhabalar,

Başlangıç seviyesi için ortalama 900-1200 TL arasında, şehirde kullanmak için önerileriniz nelerdir?

Boy: 175 cm
Bacak: 95 cm
Kilo: 76 kg

Geri