@Devilsbutcher
Bu yemek daha çoook su kaldırır.
Sen de haklısın ben bunu biliyorum ve reddetmiyorum. Yine de bu apış arası muhabbeti bana doğru gelmiyor. Bu kadar ölçü alıp da gidon boğazı ve sele yüksekliği kadro boyuyla birlikte orantılandığında iç bacak boyuna uygun ürün satın almak sadece apış arasına değiyormu değmiyor mu'ya indirgenecek kadar basit bir şey değil.
Ha şu da var, pek çoklarının bilmediği gibi, gider markete alır bir tane dağ bisikleti çatır çatır kullanır. O ölçüye de bakmaz kadro kalitesine de bakmaz. Ancak bakacağı disk fren varmış ooo iyiymiş. bu daha iyi lan bunu alalım.
Biz, (kendimi bunun dışında tutuyorum, forumu kastediyorum) profesyonelleri örnek alarak bike fit yaptıran, bike fit yaptırmasa da ona uygun hareketler içerisinde ona uygun endişeler taşıyan kimseleriz. Bu bisiklet hobisini hem spor için, hem semi-profesyonel olarak yapıyoruz.
Şalvar gibi bol pantolon giyince hani biraz bir şeyler aşağı sarkınca bisiklet bize küçük mü gelecek, yani biz bir yerimizin keyfine göre mi bisiklet alacağız?
En başta da dediğimi özetlemem gerekirse, bütün olay apış arasıyla ölçülemeyecek kadar kombinasyon içeriyor. Yine de size katılıyorum ama tek başına apış arası ölçüsünü kabul etmeyi yetersiz buluyorum. e daha da diyecek bir şeyim yok bu konuda hepsini dedim.