Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

O gozden bakinca bence simdi koptum :)))

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@bkaan

Tavsiyeniz üzerine baktım, birden fazla modeli de var ekipmanlara göre giderek tuzlu hale gelen modeller de var tabi :) en düşük ücreti 2600 civarında olukça beğendim. Cannondale Quick kullanıyorum, Sirrus daha tatlı geldi diyebilirim, henüz karar vermemiş olanlar düşünebilir.

• Beğen
Tepkiler: bkaan
Bütçem 1000 lira altı olduğu için önerileriniz sonucu üç tane bana uygun ikinci el buldum. Sizce Mosso Legarda 1721 mi Merida V20 mi Btwin Riverside 500 Hybrid mi ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yukine
Duz masali mosso legarda derdim

• Beğen
Tepkiler: slckats ve Yukine
İkinci el merida ile sıfır mosso aynı fiyat. Biri acera biri Altus. Ben bilmiyorum bundan daha fazlasını.

@uussff

Yani 46 daha mı iyi olurdu bilmiyorum ama küçük gelirdi sanki. Ben şuan için bir sorun hissetmiyorum. Ama 46 alsam daha mı rahat sürüş yapardım acaba bilemiyorum. Biraz daha araştırıp almam lazımdı sanırım ama heycan ettik işte aldık

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@DevilsbutcherO heyecan, o acelecilik hepimizde var. Yaratılışımızda var. Öyleyiz, biz.

@burakncn

Aslında 10-12 gün kadar sürdü alma işlemim. 5-6 tane bisikletçi gezdim. Buarada araştırdım ama artık aldık. Alışacağız.

arkadaşlar salcano city sport 40 modelini almak istiyorum bütçem 1400-1500 lira civarı nasıl bisiklettir tavsiye eder misiniz ?
178 boyundayım bacak boyum 76 cm 18 kadro ufak mı gelir 20 kadro mu almalıyım

@tahakilic58

Hocam boyumuz ve bacak iç boyumuz hemen hemen aynı. Ben 20 inc yani 51 kadro aldım. Ama daha sonra öğrendim ki 18 inc yani 46 kadro almam gerekiyormuş. Şuan için çok fazla sorun yaşamadım. Siz yine daha bilgi arkadaşların yorumunu bekleyin.

(link)

• Beğen
Tepkiler: tahakilic58
@tahakilic58
20 inç almalısınız.Tam tamına kadro boyunuz(city bike lar için) =19,684 inç dir
Top tube(üst boru) ile bacak arasında 2-3 parmak kalacak gibi hurafelere itibar etmeyiniz.Hiçbir bilimsel tarafının olmadığını söylemek isterim.Her zaman güvenilir sonuç vermez.

Baktınız yine kararsız kaldınız Salcano'ya email atarak kadro boyunu öğreniniz.Bazen kadro boyu hesabı markadan markaya değişiklik gösterebiliyor.

Arkadaşlar konu açtım gerçi ama sedona 410 2016 model aldım,gayet memnunum. Henüz 4-5 km kullandım yıllardır bisiklet kullanmıyordum keşke daha önceden başlasaymışım bu işlere dedim.

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak benim şimdi kullandığım bisiklet salcano xrs 60 ve bu bisikleti ben tur bisikletine çevirmek istiyorum arkaya port bagaj takıp üzerine heybe koyup tur bisikletine cevrilirmi acaba bu bisiklet bu kadar ağırlığı taşırmı ben en az 80 kg yum bisiklette 12 kg,etti birde bagajdı şuydu buydu bisiklet en az 130 kg yük taşımak zorunda kalacak bu bisiklet buna dayanır mı jantlar yamulurmu acaba bunu daha önce yapmış veya bilgisi olan varsa alta yazabilirmisiniz

Merhaba bir şehir bisikleti almak istiyorum 1000-1500 tl arası olabilir v frenli kilitli ön maşa trigger vites kolu ve alüminyum kadrosu olan güzel bişeyler önerebilir misinzi? Ve sizin tavsiyeleriniz varsa,ayrıca sonradan kelebek gidon takabilir miyim iimdiden teşekkürler

Geri