Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Merhaba,
2016 merida 20v bisikletimi, yol bisikletine gececegimden satmak istiyorum.1yildir kullaniyorum 5000km yol yaptim. Temizlik/yaglama gerektiginde yapildi. Hali hazirda kullaniyorum kozmetik olarak cok temiz olmamasi haricinde problemi yok, Ilgilenenler pm atabilir. Ayrintilar konusulur

1000-1500 tl civarı mersinden antalyaya götürebilecek şehir bisikleti ne önerirsiniz? 1000 liraya sedona 410 buldum sarı renk, mersin antalya arasına götürebilir mi bu bisiklet? :)

Arkadaşlar size son bir sorum olacak lütfen yardımcı olun. Buna göre kararımı verip ürünü alacağım İnşallah. Sizce linkteki 2.el 2016 model Merida Speeder 100'ü mü alayım yoksa sıfır 2018 model Mosso Legarda 1821 MDM V'mi?

(link)

Birde ilana arkadaş kadro boyu 56 cm yazmış. Bu bana uygun mudur acaba ? Boyum 173cm, bacak iç boyum 71cm

@SweetDreamzZ cevap için teşekkür ederim. Ben sadece şehir içi işe gidip gelmek için kullanacağım bisikleti ve hep asfalt zeminde kullanacağım bu sebepten amortisörlü maşaya gerek var mı ? Ekstradan ağırlık ve bakım gerektirir. Birde disk fren yerine V-fren düşünüyordum hem maliyet hemde hafiflik açısından. O yüzden 1821 mdm v seçmiştim. Ama renk olayına katılıyorum 2017 modeller göze daha çok hitap ediyor. 2018 modeller zaten henüz bayilere ulaşmamış. Bu ay sonunu bulur diyorlar.

@emrhyldrmDostum, bende geçtimiz ay seninle aynı durumdaydım. Carraro'ydu Mooso'ydu, Merida'ydı yok Giant'di derken Sedona 410 aldım.

Seninle tek farkımız, ben işe gidip gelmek için değil, spor yapmak, şehirde turlamak ve hobi amaçlı aldım.

Ben de başlarda disk frendi, amartisordü, vitesti, çok gittim geldim. Şimdi arkadaşlar ile sürüyoruz, bakıyorlar bisiklet ne kadar hafif, ne kadar güzel gidiyor diyorlar... Hafifliğin önemli olduğunu ben de düşünüyorum. Bu anlamda aldığım bisikletten de çok memnunum.

Sana tavsiyem, bir bisiklet satan yere git ve bisikletlerin ağırlığına bak. Kadro boyunu da kontrol et, iyice öğren. Sonra kararını ver. Sonuçta iki marka da iyi marka.

Nexus 6P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa yakasında bildiğiniz büyük bir bayi varmı gidip bisikletleri deneyebileceğim?

uzuun yıılar önce türkiye gazetesinin verdiği ihlas bisan montain cat bisikletimi babam almıştı kuponla ve hep onu kullandım (hala depoda durur), şimdi artık kendime ilk defa bisiklet alma zamanı g(link)di, bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

103 kg - 173 boy 31 yaşındayım, hareke(link)iliğimi arttırmak için evden işe işten eve kullanmalık (yaklaşık 9 km) bir bisiklet aramaya başladım. Bütçem çok değil ama bisiklet fiyatları çok olduğundan bütçeyi aşsada bi bisiklet almaya niyetlendim.

ilk ve (link) tercihim alttaki ilandaki idi,(link)

ancak mağazaya gittiğimde "madem ucuz arıyon 2. el verelim" dedi ve Ümit magnetic 2862 gösterdi 600e taksit yaparım dedi. bisiklet bayağı temiz.

Eve geldiğimde fiyat araştırmasına tekrar girdim ve n11 de fln 750 ye aynısını buldum.
(link)

şimdi sorum öncelikle mosso mu ümit mi alayım, avantaj/dezavantaji ne olur,bana uygunmudur.

2. sorum ise (eğer ümit al derseniz) 2. el yerine 150 daha verip sıfır almak daha mantıklı demi (tekrar bi pazarlığa gidecem 500e verirsen alayım diye).

bi arkadaşın dediği "dağ bisikleti al ince teker tak daha uyguna, daha kaliteli olur". Doğru mu bu ?

son olaraksa bu fiyat aralığında başka tavsiyelere açığım. amacım f/p ürünü almak.

yada hiç alma yılların bisikleti bisan ihlası yaptır(jantlar kırık, tekerler yarık, sanırım vites bozuk) mı dersiniz [yazınca pek makul gelmedi kabul ediyorum]

Ek olarak :
Buda uygun fiyatlı geldi nedersiniz ?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@emrhyldrm (link) ben şunu çok beğenmiştim ağırlık takıntınız varsa :D ama biraz pahalı bisikletin ön amortisoru kitlenebiliyor mossoların bu arada benim kullandıgım v fren

• Beğen
@SweetDreamzZ bunun 2.elini buldum sahibindende işte 2016 model ama kadro boyu bana uygun değil. malesef sıfırına şuan o bütçeyi ayıramam. Bana uygun kadro 46 cm'miş. Bende buna göre bir araştırmaya girdim ve aşağıdaki ürünü buldum. Nasıldır sizce? Benim boy 173 cm, bacak iç boyum 71 cm bu arada.

(link)

14n38rq.jpg

@emrhyldrmDostum, benim de ölçüler hemen hemen seninle aynı. Aldığım bisiklet 44 kadro. Ben oradaki hesaplamalara göre satın alsaydım muhtemelen büyük olacaktı. Denemeden almamanı tavsiye ederim.

Biliyorum aynı şeyleri yaşadım, kafan acaip karıştı :))) ben de aynıydim :D o yüzden diyorum git dene diye :)

@BackConnect aynen kardeşim karıştı harbiden. alıp kurtulmak istiyorum biran önce :) gidip denerim onda sıkıntı yok. bu sahibinden linki attığım kron tx 250 nasıldır bir bilgin var mı? Biryerde Kron sanki Türk üretici diye okumuştum yanılmıyorsam. Garantisi de devam ediyormuş. Kron web sitesinden baktım bizim semtte de satan bir bayisi var. Bu bayiler herhangi bir sıkıntıda tamir işlemi yapıyor değil mi?

• Beğen
@ahmet64Ben 2016 model aldım. Meşhur sarı olandan :) 1400 lira verdim.

@BackConnect hayırlı olsun. İnternette bulunmuyor şanlısınız :)

Kampanya olduğundan dolayı carraroya kayıyorum.
Bu mu?
(link)
Bu mu?
(link)

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
@kamilburak35224 modelinde küçük kalmış evet. Diğerinde 49 cm bulunuyor ama o da 2016 model..

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri