Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

@ahmet64 ben de bu ayarlarda şehir bisikleti ariyorum mosso lara bakiyorum bu ara. araziye de gireceğim ara sira amotrisörlü mu sabit mi alsam karar veremedm ama bakalim yeni modellere gore fikrim değişecek :) umarim 2018 modelleri güzel kampanyalarla gelir.

Scudo
Merhaba arkadaslar bende uzun arastirmalardan sonra merida mi lapierre mi giant mi sedona mi derken bir anlik kararla bayiden 2900 tlye sedona 350 aldim. Bisikletin donanimi aklimi basimdan aldi. Normalde bu kadar para vermeyi planlamiyordum. Bisikletin gidisi cok iyi geldi bana. Yada o kadar para verince oyle hissediyo insan IMG_20180317_175737.jpg

@kamilburak35 Peugeut marka bisikletleride bi düşün istersen Türkiye piyasasına yeni girdi fiyatlar iyi gibi..

@bhr42evet biraz inceleme yaptim onlari da fena durmuyorlar gercekten.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yada CUBE ye bakın ben 3 senedir kullanıyorum gayet rahat ve saglam tabi biraz bütçeyla alakalı bu iş ama CUBE nin aşağı yukarı her bütceye göre bisikleti var.Hemde tamamen Alman üretimi.

• Beğen
Tepkiler: kamilburak35
@SweetDreamzZ hocam benim boyda 1,90 kilo 120 . bende bisiklet arıyorumda bir türlü karar veremedim. mosso nasıl rahat mı birde kaça aldın?

Arkadaşlar merhaba uzun yıllar sonra bisiklet almaya kararverdim forumda birçok tavsiye gördüm şehir içi kullanmayı düşündüğüm bisiklet için tavsiye verebilirseniz memnun olurum bütçe 1000 tl civarı umıt ve salcano yada bisan markalarını düşünüyorum bunlar arasında önereceğiniz modeller varsa yazarsanız memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Salcono@MENDERES1481 al

@MENDERES1481
Bisan'ı unut derim pek kaliteli bir modeli yok.Ümit'in Magnetic Hyd modelini önerebilirim.Boyasına kadar oldukça kaliteli duruyor ( fiyatına göre )
Salcano'nun city modellerine bakabilirsin ama ümit daha cazip duruyor.Başka markaların modelleri de var ama o fiyata eli yüzü düzgün model hemen hemen hepsinde var.Herhangi birini alırsan sorun çıkartacağını sanmıyorum.

@MENDERES1481 nerede kullanacaksınız? Şehir,dağ,yol?

@fberen mosso legarda 1724 serisini öneririm, 1200 tl sitelerde. Hatta bazen indirimle aynı fiyata hidrolik disk satılıyor. 2018 modellerde inanılmaz şekilde parça model-kalite düşürülmüş. Boyunuzla kaynaklı olarak 56 kadrosu var onu öneririm.

@ahmet64 Şehir içi yani yol olan her yerde spor amaçlı salcano city 30v yada corelli piere modellerinin düz maşa olanı varsa almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir iş yaparmı Birde yaş kırk oldu bundan sonra yarış yapacak değilim bisiklet merakım kabardı sanırım abartmak istmiyorum şehir bisikleti kullanışlı olur diye düşündüm birde hafif ama uzun yokuş var işe giderken bunuda göz önünde bulundurarak kaç vites olmalı

@MENDERES14812sinin arasında biraz fiyat farkı var, tabiki salcano 2sinin arasında. Max. bütçenizi öğrenirsek belki başka önerimiz olabilir [emoji4]

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MENDERES1481MOSSO LEGARDA 1724 HD (msm)(2017) ''UYSAL BİSİKLET'' 1.550,00 TL yerine 1.250,00 TL
(link)

ben bunu sparis ettim dün. 1200 e geldi kuponla beraber. özellikleri iyi geldigi zaman inceleyip daha iyi bilgi verebilirim.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MENDERES1481Bu zevk işi malum binmeyecekseniz yatırım yapmayın tabiki. Malum bisiklet almakla da bitmiyor bir de ekipmanları var, kask vs. gibi. Verdiğiniz bütçeye uygun 1-2 seçenek yollarım size.

@ahmet64 teşekkür ederim salcano city fun 30 modeli uygun gibi 24vites nasıl acaba mosso nun bulunduğum şehirde servisi to maalesef salcano corelli bisan umıt markaları var oyüzden bunlara yoğunlaşdım bahsettiğim modeli inceleme fırsatın olursa yorumlarını bekliyorum

@MENDERES1481(link)
Şuradaki fiyatıyla beraber özellikleri gayet iyi duruyor. City fun 30 modelini göremedim nette, city sport 30 olarak var. Tabi çok hakim değilim piyasaya yanlışım varsa düzeltin.

Geri