Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba , hibrit bisiklet almayı düşünüyorum.Yaklaşık 800-900 lira gibi bir bütçem var biraz araştırdım şu modelleri gördüm
Mosso Lagerda 1721 Msm veya Mdm( ikisinin arasındaki fark nedir?)
Kron Tx 100 veya Tx 150
Corelli Pierre 6.0
Bt win riverside 150
Hangisini önerirsiniz acaba ilk bisikletim olucak özelliklerinden pek anlamıyorum da, şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Scudo
@WZ9 MSM ve MDM'in farkı birisinde amortisör var diğerinde yok.
Diğerleri hakkında yorum yapmayayım çok bilgim yok.
Bir de Carraro Sportive serisine bakın derim kafanız iyice karışsın :)

@oguz01adn
Napıcam ben şimdi bütçem 1000 liraya arttırabilirim belki yardım edin bir an önce almak istiyorum :D

Boy: 180 cm.
Bacak İç Boyu: 80 cm

Yukarıdaki birisi şehirler arası sürmek için ve kamp kurmak için Fuji Touring L (56 cm) almayı düşünüyor. Uygun mu?

2A1DB002-62C4-4CA3-B885-BF10E8BB4241.jpeg B7D0852D-BD3A-4859-9CA9-28797A3D7BEC.jpeg 1499B045-14EC-487B-B462-DD6F22912701.jpeg C28F4D72-9C75-4827-A4D0-7086561AF31A.jpeg 058735B7-5498-45F5-93C9-CC03D16E32B2.jpeg 00CEC58D-89DB-4135-9C1C-144C0D187A44.jpeg
Değerli bisiklet sevdalıları herkese merhaba. Ben işten eve gidip gelmek için, bazen de haftasonları şehirden çok uzaklaşmadan gezinmek için bir şehir bisikleti arıyorum. Bütçem 1000 tl civarı. Araştırmalarım sırasında internette bulduğum 2. el bir modeli size danışmak istiyorum,

Scott sub30 26”
Bisikletin fiyatı 900tl
Benim boyum 170 bisiklet M boy
Bu işten anlayan arkadaşların düşüncelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

@tuncsenol
Hemen kap onu dostum. Makina tam senlik her bakimdan

Düşünen varsa carraro sportive 227 var elimde 2015 model temiz odamda muhafaza ediyorum fiyat konuşulur kadro 52 cm

@mariokaldato

İlandaki bisikletin emsallerinden farkı nedir?Benim bütçeme uygun eğer duruyorsa.Escape düşünüyordum buna da bakabilirim tavsiye ediyorsanız.Karbon yazmış ilanda doğru mudur?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@sociolog
Selamlar hocam ; Karbon degildir , sanmam aluminyum o kadrolar. Ama kaliteli bir sehir tur bisikletidir bu modeller. Kesinlikle memnun kalinacak bir marka ve modeldir. Satilan bu bisiklet hakknda net bisey diyemem ama sizin icin satici ile bulusup urunu kontrol edebilirim

Face de soyle bi makina gordum. Ihtiyaci olan gorussun.
Screenshot_2018-02-28-04-49-55.png
Screenshot_2018-02-28-04-49-49.png

• Beğen
Tepkiler: sociolog
Arkadaşlar ben 3 ay kadar önce mosso legarda 1721 mdm v aldım. yani 21 vites düz maşa. ulustan 800 pesine aldım. bisiklet çok hafif 12 13 kg. arka altus on tourney. akıcılığı çok iyi. lastikleri ince 32 olması lazım. Bu fiyat aralığında tavsiye ederim. kadrosu çok hoş ve hafif. görenler çok güzel bisiklet diyor sürekli. giriş seviyesi için gayet makul bence. düz yolda rahatca 35 km hıza çıkabildim

Merhabalar ben şehir içinde ulaşımımı sağlamak için artık bisiklet kullanmak istiyorum. Kesin bir bilgi edinemediğim gibi çok fazla bilgi kirliliğine maruz kaldığımı düşünüyorum.

Bana 1000tl altında şehir içi bisiklet tavsiyesi verebilir misiniz lütfen?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@erdmgrs
Mosso legarda

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Merida güzel, crossway serisi. Ama btwin olursa kafan rahat eder sanırım.

@mariokaldato

Hangi modelini önerirsiniz? Modeller arasında çok fark var mı?

@Turcu eleman
Merida crossway'ler biraz pahalı ama bwtin tilt serisi benim için daha uygun olabilir gibi geliyor bana. Katlanabilir olması büyük avantaj benim için. Katlanır bisikletler kaza durumunda kötü hale gelirler mi bilginiz var mı?

merhaba herkese, bisiklet konusunda kara cahilim. şu şehir bisikletini almayı düşünüyorum: (link)
tavsiye eder misiniz ? bu tarz ve bütçe de daha ıyı tavsıyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim? sımdıden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@steawart54 Gayet güzel.Şehir içi ulaşım amaçlı düşünüldüğünde yeni başlayan için yeterli olacaktır.
Önemli olan bisiklete başlamak,bahar geldi. Elinizi çabuk tutun;)

@hamlet2006 teşekkürler bu akşama kadar karar verip alacagım inşallah.
(link)
mosso ıle bu bisiklet arasında kaldım,bunun görünümü daha çok hoşuma gitti, forumu ınceledığım kadarıyla da bu fıyatlarda duz maşa tavsıye edılmış, fiyat olarak da daha uygun sızın fıkrınızi öğrenebılır mıyım acaba?

@steawart54 (link)

Geri