Hocam ben o siteden yol bisikletini seçtim. Bacak içi boyum 76-77 cm olduğu için 51 kadro boyu çıktı. Bende 51 kadro aldım. Ama sabit kadroyu seçince 44 kadro çıkıyor. Carraro sportive 327 bisikletim. 46-51-54 kadro boyları var. 48 olaydı iyi olurdu die düşündüm ama olmayınca 46 küçük gelir düşüncesi ile 51 tercih ettim. Şuan için sadece durduğumda ayağımı yere basmak isteyince üst kadro demiri apış arası bölümünü biraz rahatsız ediyor. Sadece bu sorun var sanırım. Onun dışında sürüş esnasında sorun yok gibi. Sizce yanlış kadro mu aldım ? Son zamanlarda bu biraz kafama takılıyor.
@vanhelcing Benim oturduğum şehir güya asfalt ama heryer yamalı, çukurlu vs. birde 50 adımdabir kasis koymuşlar. Sırf bu gibi nedenlerden dolayı amortisörlü düşünüyorum. SONRA neden almadım diye pişman olmak istemiyorum.sizce hata mı
Herkese merhabalar.
Eski bir üyeyim. Şehir içinde genel olarak işe git-gel amaçlı,kullanımı kolay olan çok yormayacak,kendisi de hafif mümkünse bisiklet önerilerinizi bekliyorum. Limit olarak 500 tl max. 2.el daha iyi olur fiyat uygun olması bakımından. Çorum'da yaşıyorum. Yakın şehirlerde bulabilmem kargo vs açısından daha iyi olacak tabi ki.
@vanhelcing yanlış anlaşılma oldu. Dükkana gelmesini bekliyorum satın almak için. 2018 model olduğu için daha gelmemiş. mosso 1824 düşünüyorum ama amçrtisor olayından sonra başka şey bakabilirim.
Merhaba, bisiklet dünyasına adım atma yolunda ilk bisikletimi almak istiyorum fakat değerli görüşlerinize ihtiyacım var. 2000 tl civarında bir bütçe ayırarak alabileceğim şehir bisikleti ve kadro için tavsiyelerinizi almak isterim (şehir: Edirne, yol: asfalt - toprak zemin karışık, bacak içi yüksekliği: 87 cm). Şimdiden teşekkürler!
Kron tx500 de butcenize yakin benzer bir bisiklet, keza mosso 1827 de. Kaldirimda tingir mingir binecekseniz v fren alin hem hafif hemde alirken rakam uygun olur hemde bakimi ama yolda kullanirim ve dik yokuslardan(50-70°) inerim diyorsaniz hidrolik fren gercekten guven veriyor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Devilsbutcher surus esnasinda bir problem yasamiyorsaniz, bacak arasindaki rahatsizligi azaltmak icin daha kalin tabanli ayakkabı tercih etmekte fayda var. 46 kadro tercih etseniz daha yerinde olurdu tabiki ama en azindan duz masa kullaniyorsunuz ondeki yukseklik acisindan.
@mariokaldatoBen evden sahile inmek icin minimum 45-50° inmek zorunda kaliyorum bir 30m kadar gercekten zor oluyor hele karsidan yada arkadan bir arac gelirse. Cikarken tabiki tabanvay