Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti tavsiyeleri

Yaşadığım şehirde sıfır carraro şehir bisikleti buldum. 24 vites ön amortisörlü ,modelini tam öğrenemedim ama öğrenirim. 1700 tl ye bırakıyor bisikletçi

şehir kullanımı için ön amortisör çok mu gerekli,21 vites ve 24 vites arasında kullanım açısından fark çok mudur yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi. Mosso satan bulamadım şehirde maalesef.

Scudo
@anlern58
24 vites ve şehir ise fiyatına da bakarsak sportive 224 dür. o bisiklet içinde o para çok. V frendir bide o.
225 ise hd firendir. O zaman fiyat normal.

224 : (link)
1250 TL
225 : (link)
1600 TL

@blackvblack

Merhabalar,

Bu butcede bence amortisorlu olarak mosso 1821 msm v veya 1824 msm v. Duz rigit olarak ise 1821 mdm v bakabilirsiniz. Bayiide bu modellerin fiyatlarını 1000 e yakin yada altinda bitirebileceginizi dusunuyorum.

Kadro boyu icin ise ic bacak boyunuzu ciplak ayak ile bacak arasina bir terazi yardimi ile yoksa Kitap koyup duvarda isaretleyip olcup sonucu su sayfada sabit kadroluyu secip yazarsaniz size uygun kadro boyunu ogrenebilirsiniz.

(link)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: blackvblack
Merhaba Arkadaşlar, Ben Salih. Bisiklet alma arefesindeyim. 1000-1500 TL arası fiyat performans bir bisiklet bakıyorum. Bisikleti daha çok hobi olarak şehirde kullanmayı düşünüyorum. Arada sırada belki toprak yolda giderim :)

Bursada yaşıyorum. Belki haftada bir gün ise de gidip gelirim. Yaklasik 40 km git gel :) Model tavsiyesi ve Bursada bisikletci önerisi veren olursa cok sevinirim.

Forumda okuduklarım kadariyla mosso legarda olabilir gibi.

Düz masa olursa sadece 21 vites gözükmekte. Kilitlemeli masa olduğunda hem 21 hem 24 var. 21 veya 24 olmasi cok fark eder mi? Bu 3 modelden söylediğim kullanim yerlerine göre hangisini önerirsiniz ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tavsiyem amartisore para vermeyin bos yere eğer kullanim cok bozuk zeminlerde olmayacaksa. Hem agirligi arttiriyor hemde odediginiz paranin bir kismini hic isinize yaramayan amartisore veriyorsunuz. Bende amartisor duz masa ikileminde kaldim ve duz masa aldim. Cokta iyi yapmışım. Ankarada kullanıyorum yollar asfalt olsada bozuk ama sıkıntı yaşamıyorum.

@vanhelcing27 vites carraro sportive 27 vites.

Arkadaşlar 2016 model sedona 410 buldum sıfır, tavsiye eder misiniz ? Yeni başlıyorum bisiklet sevdasına . Boyum 1.70-72 iç bacak boyum 74-75 cm bisikletin kadro boyu 44.

carraro 225 vardı onun kadro 46 idi,klasik kadro boy deneme ölçüsüne göre ayaklarım yere basarken tam geliyordu o yüzden 44 iyi olur gibi. Yarın deneyeceğim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@anlern58Fiyat ne istiyor 410'a?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@anlern58Ben 2017 modelini nakit 1300'e aldım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@anlern58 Donanımlar hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim fakat firmanın web sitesinden elde etmiş olduğum bilgiler görseldeki gibidir. Buna istinaden 2017 ve 2018 modeller arasında fark yok. Ancak 2016 modelde farklı donanımlar kullanılmış. Bunlardan hangisi daha iyidir konusunda da donanım bilgisi iyi olan arkadaşlardan yardım isteyebilirsin.
e7fatu.jpg

• Beğen
Tepkiler: anlern58
@tasso40 Benim oturduğum şehir güya asfalt ama heryer yamalı, çukurlu vs. birde 50 adımda bir kasis koymuşlar. Sırf bu gibi nedenlerden dolayı amortisörlü düşünüyorum.

@Volume1

Sizce hangi model ? (kendi mesajımı altıntı yaptım arkada kaldığı için)

@anlern58
tilmen bisikleti bi arayın sorun ası bisikletide arayın stoklarda kalmıs olabilir. ben oncekii sene tilmen bisikletten almıstım cok memnundum bisikletten

kötü demedim 2016 ye
2015 410 için
TEKNİK ÖZELLİKLER
KADRO: 410
KADRO ÖLÇÜSÜ:44/48/52/56
VİTES SAYISI: 3X8
MAŞA :SEDONA ALLOY DISC
VITES FREN KOLU: SRAM VIA
VİTES ÖN: SRAM VIA
VİTES ARKA: SRAM VIA
FREN: TEKTRO 837 AL V-BRAKE
AYNAKOL: SRAM VIA 48/36/26T