Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

@Ali Emrah AYYILDIZ

Ekstra olarak dün ben atilla bisiklet ile telefonda görüştüm normal fiyatı 400$ dediler %20 indirimle birlikte 500tl ye geliyor fakat bu fiyat sadece peşin veya tek çekim'de geçerliymiş bu yüzden ben atilla'dan alamadım

Scudo
taksit olduğu zaman 400$lık fiyat geçerlidir deyince ben vazgeçtim malesef o zaman 620tl ye geliyordu çünkü

@Ali Emrah AYYILDIZ

Destek indirimi falan değil hocam. Sahibinden de ilanı vardı. Mesaj attım ne olur diye 500 nakite bırakırım dedi.

@Caner Can Pehlivan

Yıllardır bisikletçiye gitmedim hocam o konuda bilgim yok maalesef. Benimde bisikleti almamdaki tek engel kredi kartı. Aslında World kartım var ama limiti dolu. Limit arttırım talebinde bulunayım en iyisi.

Aslında öğrenciyken kredi kartı sahibi olmak bile avantajlı birşey sanırım ben öğrenciyken yoktu zaten de vermiyorlardı gelirim yok diye

Madem ki böyle bir imkanın var o halde limit arttırmayı dene 540 iyi bir fiyat gibi görünüyor bence 6 taksit için ;)

@Caner Can Pehlivan

Kesinlikle çok iyi oluyor kullanmayı bilirsen. İnşallah arttırırlar hocam, düzenli yaparım ödemeleri ama belli olmuyor bankaların sağı solu. :)

merhaba kardeş murat ben eskişehirden bendede borla war we çok sewiyorum fakat donanımlar biraz fazla geliyo xt döşeli senin alacağın borlada donanımlara göre değişir eskişehirde 4oo tl ye borla war sıfır .:) :) :)

Az önce 2011 model Sedona Borla'mı teslim aldım çok şükür.
Kutuda bile çok güzel görünüyordu,parçalarına baktım hoş.
kurma işleminden sonra daha bir güzel oalcak sanırım :)

Kurulumdan sonra fotoğrafları paylaşırım...

@Caner Can Pehlivan

Hayırlısı olsun hocam, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Merakla fotoğrafları bekliyorum. Bir de boyunuzu ve aldığınız kadro boyunu öğrenmem mümkün mü? :)

• Beğen
Tepkiler: Caner Can Pehlivan
arkadaşlar nakit olarak en uygun bulduğunuz rakamı paylaşırsanız sevinirim.

@Doğukan Yıldız

Teşekkür ederim Doğukan'cım
Ben 20" aldım boy 1.91
henüz kurdurmadım bile.. havanın güzel olduğu bir gün kurulum yaptırıp turlarıma başlamak istiyorum :)

Arada bir kutuyu açıp Bisikletin kadrosuna gidonuna ve sele borularına bakıyorum da tughra racing çok güzel tasarlamış gerçekten baktıkça bakasım geliyor :)

Geri