Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
arkdaşlar yeni bir sedona borla alıcam ama tereddütlerim war maşası kitlenmiyor ve hava basılmıyor bunun kötü yanları warmıdır.genelde mtb için kullanıcam janları nasıldır.Vites sistemi dayanıklımıdır? bu sorularıma cvp bulursanız sevinirim..

2 kapakta aynı anda aynı yone cevrılmelı , abartılıcak derecede hassalık degısmıyor ama ,hıssedılıyor dıyelım saygılar :)

Bu model çok popüler olduğundan benim gibi almayı düşünenlere de yardımcı olmuş olursunuz. Özellikle 2011 model Sedona Borla alanlar ödeme şekli ile birlikte aldıkları fiyatları yazarlarsa sevinirim. Ben nakit 500 tl fiyat aldım bir yerden.

en ucuz nerede bulabilirim? geçenlerde kaçkarın sitesinde indirimliydi ama bitmiş sanırım, sitede göremedim.

@özcan parlakoğlu

Erdoğanlar bisikletde var fiyatı 552 TL 2010 model borla

Kaçkarın sitesi yenilendiğinden birçok ürün bulunamıyor.Dükkana gidip bakmak lazım

arkadaşlar nasipse bende çarşamba günü alıyorum çok heyecanlıyım 20" alacağım yaklaşık 400 dolar pazarlık yapacağım umrm iyi bir makinadır

20" arıyorsun madem Kaçkar bisiklet ile görüşmelisin.2010 modeli Ortaköy şubesinde 440 TL civarı bir fiyata bırakıyordu.O da %30 indirim var diye.Biz alacaktık arkadaşa ama 20" bize büyük olduğu için almadık.Sen de bir ara sor istersen.Fazla para vermemiş olursun boşu boşuna..

Selamlar (=

bende bu sorulara cevap arıyorum ama biri bana kilitleniyor diye cevap yazdı

2011 kataloğunu inceledim ama kitleniyormu tam emin değilim. Hava basılmamasının kötü bi yanı yok, zaten havalı maşalar için geçerli bu. Hava basılınca daha iyi çalışır gibi algılanmasın. Borla ağır şartlar için tasarlanmış bir bisiklet değil. Yeni başlayanlar ve düşük bütçeliler için iyi. Jantları sert yerlerden inmediğiniz sürece bişey olmaz sadece akortu bozulur. Bu bisikletten çok şey beklemeyin.

Geri