Ekstra olarak dün ben atilla bisiklet ile telefonda görüştüm normal fiyatı 400$ dediler %20 indirimle birlikte 500tl ye geliyor fakat bu fiyat sadece peşin veya tek çekim'de geçerliymiş bu yüzden ben atilla'dan alamadım
Yıllardır bisikletçiye gitmedim hocam o konuda bilgim yok maalesef. Benimde bisikleti almamdaki tek engel kredi kartı. Aslında World kartım var ama limiti dolu. Limit arttırım talebinde bulunayım en iyisi.
merhaba kardeş murat ben eskişehirden bendede borla war we çok sewiyorum fakat donanımlar biraz fazla geliyo xt döşeli senin alacağın borlada donanımlara göre değişir eskişehirde 4oo tl ye borla war sıfır .
Az önce 2011 model Sedona Borla'mı teslim aldım çok şükür.
Kutuda bile çok güzel görünüyordu,parçalarına baktım hoş.
kurma işleminden sonra daha bir güzel oalcak sanırım
Hayırlısı olsun hocam, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Merakla fotoğrafları bekliyorum. Bir de boyunuzu ve aldığınız kadro boyunu öğrenmem mümkün mü?
Teşekkür ederim Doğukan'cım
Ben 20" aldım boy 1.91
henüz kurdurmadım bile.. havanın güzel olduğu bir gün kurulum yaptırıp turlarıma başlamak istiyorum
Arada bir kutuyu açıp Bisikletin kadrosuna gidonuna ve sele borularına bakıyorum da tughra racing çok güzel tasarlamış gerçekten baktıkça bakasım geliyor